Afartyö Etiopiassa ja lähialueilla

Nimikkokohde: Radiotyö afareiden kielellä
Yhteistyökirkko: Mekane Yesu-kirkko

1,5 miljoonaa afaria asuu Afrikan sarvessa: Etiopiassa, Eritreassa, Djiboutissa ja Somaliassa.

Uskonnoltaan he ovat muslimeja, paimentolaisia ja lukutaidottomia. He asuvat maapallon kuumimmilla seuduilla, jotka ovat paljolti kuivaa aavikkoa ja suolatasankoja. Seurakuntia ei ole, mutta joitain pieniä kotiseurakuntia on syntynyt eri puolille.

Etiopian Mekane Yesus -kirkon radiotyökeskus on aloittanut kristillisten afarinkielisten radio-ohjelmien tuotannon ja hoitaa yhteydenottopyynnöt. Ohjelman pituus on 15 minuuttia ja se kuuluu neljä kertaa viikossa.

Lähetys tapahtuu Trans World Radion asemalta Abu Dhabista.

Kuuntele Afar-radio-ohjelmaa.

Tässä viimeisin Afar-työstä oleva tiedote.

etiopian kartta

Lähetyssihteeri

Lempivirsi: ”Taas uudet sukupolvet lapsineen oppivat ”Isä meidän” sanomaan. He sovituksen lahjan löytävät ja käyvät Vapahtajan askeliin” (virsi 472:2)

Toimin lähetyssihteerinä.  Työni helposti mielletään postitushommiin ja toki niitäkin teen – tosin olemattomassa mittakaavassa.

Kerron mielelläni eri puolella maailmaa tehtävästä lähetystyöstä useille ikäryhmille päiväkerholaisista senioreihin.  Lähetystyön tiimoilta järjestän/organisoin erilaisia tapahtumia, kuten esim. myyjäisiä.