Kesäpäivien logo - Hyvinkään kirkko ja rautatieläisten omenapuu

Hyvin tehty - lähetyksen kesäpäivät
Hyvinkäällä 14.-16.6. 2019
Tule mukaan!

Lähetysyhdistys Kylväjä ja Hyvinkään seurakunta järjestävät ensi kesän Lähetyksen kesäpäivät 14. - 16.6.2019 Hyvinkäällä teemalla Hyvin tehty. Päivien aikana voit mm. tavata lähetystyöntekijöitä eri puolelta maailmaa, kuunnella raamattutunteja, osallistua messuihin. Päivillä on mukana myös Lysti-lammas ja teatteri Beta. Muksuille, koululaisille ja nuorille on omaa ohjelmaa.

Etsimme vapaaehtoisia monenlaisiin tehtäviin. Lähetyksen kesäpäivien toteuttaminen tarvitsee useita vapaaehtoisia. Talkootehtäviä löytyy mm. kahviosta, kolehdinkeräämisestä, liikenteenohjauksesta, infopisteestä, tuolien järjestämisestä, sosiaalisen median päivittämisestä, valokuvauksesta, julisteiden levittämisestä jne. Mihin Sinä olisit valmis sitoutumaan pariksi tunniksi?

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi tästä.

Lisätietoja antaa

Johanna Rantalankila
Lähetyssihteeri

040 757 1973
johanna.rantalankila@evl.fi

Lähetyksen kesäpäivillä on jotain aivan uutta - Kirkko ja kiinankielinen maailma -seminaari!

Perjantaina, 14.6.2019 Hyvinkään kirkossa (Hämeenkatu 16) järjestetään Kirkko ja kiinankielinen maailma - seminaari klo 10 - 15.

Päivän ohjelma
9.30 Kahvi kirkon aulassa
10.00 Miksi kiinankielistä maailma ei voi ohittaa? lähetysjohtaja Pekka Mäkipää
10.20 Mitä kiinankielinen maailma oppii kristillisiltä kirkoilta - ja päinvastoin?
professori Miikka Ruokanen
11.00 Tavoittaako kirkko kaupunkien naisia? Mirja Raunio
Väestön vanhenemisen haasteet, Li Jun
11.40 Keskustelua ja kysymyksia puheenvuorojen pitäjille
12.00 Lounas Seurakuntakeskuksessa
13.00 Yhteiskunnallisen muutoksen vaikutukset kiinankieliseen kristillisyyteen, FT, TT Paulos Huang
13.50 Maassa maan tavalla. Näkökulmia kristillisen kirkon olemukseen Taiwanin alueella,
vs.lähetysteologi, TT Jukka Kääriäinen
14.30 Keskustelua ja kysymyksia puheenvuorojen pitäjille
15.00 Tilaisuus päättyy.

Seminaarin hinta on 20,00 € ja sisältää aamukahvin sekä lounaan.  Summa laskutetaan jälkikäteen.

Ilmoittaudu Kirkko ja kiinankielinen maailma -seminaariin tästä.

Voit myös ilmoittautua puhelimitse Hyvinkään seurakunnan puhelinvaihteeseen, 040 80 50 200. Ilmoittautumisaika päättyy 31.5.2019.

Lähetyssihteeri

Lempivirsi: ”Taas uudet sukupolvet lapsineen oppivat ”Isä meidän” sanomaan. He sovituksen lahjan löytävät ja käyvät Vapahtajan askeliin” (virsi 472:2)

Toimin lähetyssihteerinä.  Työni helposti mielletään postitushommiin ja toki niitäkin teen – tosin olemattomassa mittakaavassa.

Kerron mielelläni eri puolella maailmaa tehtävästä lähetystyöstä useille ikäryhmille päiväkerholaisista senioreihin.  Lähetystyön tiimoilta järjestän/organisoin erilaisia tapahtumia, kuten esim. myyjäisiä.

Kappalainen

Julistuksen vastuukappalainen, Jumalanpalvelukset, lähetystyö

Pappina kutsumukseni on palvella ihmisiä Jumalan sanalla ja sakramenteilla. Toisin sanoen kertoa hyvää sanomaa Kristuksesta ja jakaa hänen lahjojaan. Tehtäviin valmistautuessa huomaan usein rukoilevani psalmin sanoin: ”Herra, avaa minun huuleni, niin suuni julistaa sinun kunniaasi”. Tärkeäksi koen kohtaamisen ja kuuntelemisen ja Raamatun kehotuksen iloita iloitsevien kanssa ja itkeä itkevien kanssa.