Tallinna maisema

Viro

Nimikkolähetit: Kirsti Malmi
Yhteistyökirkko: Viron luterilainen kirkko

Diakoni Kirsti Malmi on kotoisin Lappeenrannasta ja palvellut Kansanlähetyksen lähetystyöntekijänä Virossa vuodesta 2003 alkaen. Kirsti toimi alkuun Viron luterilaisen kirkon lähetyskeskuksen (EELK Misjonikeskus) pääsihteerinä toimien johtajan ”oikeana kätenä” ja kehittäen lähetyskeskuksen toimintaa ja lähetyskasvatus-työtä. Nykyisin hän tekee tavoittavaa seurakuntatyötä Lasnamäen kaupunginosassa Tallinnassa.

Lisäksi Malmi tekee valtakunnallista musiikkievankelistan työtä, aktiotyötä sekä kehitysvamma- ja vanhustyötä Viron kirkossa.

Lue Lasnamäen seurakuntatyöstä.

Hyvinkään seurakunta tukee myös Viron kirkon toimintaa Suomen Lähetysseuran kautta.

Lue lisää täältä.

Tietoa Virosta

Valtiomuoto  Tasavalta
Pääkaupunki  Tallinna
Asukkaita  1,34 milj.
BKT  noin 19 000 euroa/as
Uskonnot  kristinusko (pääosin ortodoksinen)
Viron kartta

Lähetyssihteeri

Lempivirsi: ”Taas uudet sukupolvet lapsineen oppivat ”Isä meidän” sanomaan. He sovituksen lahjan löytävät ja käyvät Vapahtajan askeliin” (virsi 472:2)

Toimin lähetyssihteerinä.  Työni helposti mielletään postitushommiin ja toki niitäkin teen – tosin olemattomassa mittakaavassa.

Kerron mielelläni eri puolella maailmaa tehtävästä lähetystyöstä useille ikäryhmille päiväkerholaisista senioreihin.  Lähetystyön tiimoilta järjestän/organisoin erilaisia tapahtumia, kuten esim. myyjäisiä.