Koululaisten ja perheiden leirisyksy 2022
Hyvinkään seurakunnassa

Ilmoittautumislomake aukeaa, kun klikkaat hiiren osoittimella leirin nimeä.

Koululaisten leirisyksy 2022

Ilmoittautumislomake aukeaa, kun klikkaat hiiren osoittimella leirin nimeä.

Sääksin leirikeskuksessa

Syyslomaleirit

15.-17.10.   11-14 v. Hinta 40€Linkki avautuu uudessa välilehdessä
17.-19.10.    9-10 v.  Hinta 40 €Linkki avautuu uudessa välilehdessä
19.-20.10.    7-8 v.    Hinta 35€Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Leireistä sisaralennus -50%, ellei toisin mainita. Lapsi ilmoitetaan oman ikäryhmänsä leirille.

Vanhempi-Lapsi -leirit

7.-9.10.       Isä-tytär -leiri, tytöt 6-14 -vuotiaita.Linkki avautuu uudessa välilehdessä
18.-20.11.    Äiti-poika-leiri, pojat 6-14 -vuotiaita.Linkki avautuu uudessa välilehdessä
25.-27.11.    Vanhempi-lapsi -leiriLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Hinnat: aikuinen 45€, lapsi 20€. Ei sisaralennusta.

Ilmoittautuminen

Leireille ilmoittautuminen alkaa ti 9.8. Ilmoittautua voi aina siihen päivään saakka, kun leiri alkaa, ellei toisin mainita. Leirien hinnat sisältävät kuljetukset leirille ja takaisin, ateriat, majoituksen, ohjelman ja tapaturmavakuutuksen. Leireistä voi hakea maksuvapautusta taloudellisin ja sosiaalisin perustein. Lomakkeita saa leirin ohjaajalta. Leirikirje lähetetään n. 2 viikkoa ennen leiriä.

Leireille ilmoittautuminen www.betsku.netLinkki avautuu uudessa välilehdessä ->7-14-vuotiaat -> Leirit.
Lisätietoja leirin ilmoittautumislinkistä tai työntekijöiltä A-P Laakso 0400 616238
ari-pekka.laakso@evl.fi  tai Kirsi Kupiainen 040 5663990, kirsi.kupiainen@evl.fi

Koronan kannalta leiritoiminnassa on tänä päivänä riskinsä. Emme voi esim. pitää turvavälejä. Leireillä on toki aina voinut puhjeta pienimuotoisia epidemioita (esim. vatsatauti), mutta korona on vakava sairaus. Työntekijät on ohjeistettu THL:n taholta tekemään toiminnasta mahdollisimman turvallista. Jos leiriläinen tai hänen perheenjäsenensä kuuluu riskiryhmään, on leirille osallistumisesta suositeltavaa keskustella hoitavan lääkärin kanssa ja noudattaa osallistumisesta hänen ohjeitaan. Koronariskitöntä toimintaa emme pysty järjestämään. Meillä on myös ohjeet siitä, miten toimitaan, jos leirillä syntyy koronaepäily. Leirikirjeen mukana lähetetään tiedote näistä toimenpiteistä.

Korona voi muuttaa leirien pitämismahdollisuuksia: leirit on pidettävä päivätoimintana tai toimintaa ei  saa pahentuneesta tilanteesta johtuen järjestää kuin etänä.  Me kuitenkin teemme seurakunnassa työtä niin, että leirit voivat toteutua, jos tilanne sen sallii. Noudatamme toiminnassamme valtioneuvoston, kirkkohallituksen ja seurakuntamme johdon antamia ohjeita ja määräyksiä. Mahdollisesti muuttuneissa tilanteissa tietäessämme jotain varmaa, olemme yhteydessä leiriläisten huoltajiin. Tieto leirien muutoksista tulee aina leirien vastuuohjaajilta.

Kouluikäisille

Hyvinkään seurakunnan kouluikäisten eli 7 -14 -vuotiaiden sivut löydät täältä:

Betsku.net Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Lapsia ulkona
Sääksin leirikeskus

Varhaisnuoret

Motto: Odota aasilla ratsastavaa nöyrää Kristusta, kavahda Kristuksella ratsastavia kopeita aaseja.

IG: kirsi.betsku, SC: kirsi.betsku

Olen Kirsi. Pitkän linja kirkon nuorisotyönohjaaja. Kuvaisin itseäni työssä sanaparilla sitkeä puurtaja. Rakastan ihmisiä, mutta pidän myös hiljaisuudesta. Mielenmaisemani löytyvät tunturista ja järvien rannoilta. Harrastan keramiikkaa ja penkkiurheilua.

Mottoni on Kolmannen Naisen biisistä Raatona maantiellä: ”Mieluummin makaan raatona maantiellä. Mieluummin häviän sinne kuin menen hautaan elävältä.” Eli täysillä eletään joka hetki!