Ilmoittautuminen kesän leireille alkaa 4.3.

Ilmoittautumislomake aukeaa kun klikkaat hiiren osoittimella leirin nimeä.

Sääksin leirikeskuksessa

7.-8.6. Junnuleiri 6-8 vLinkki avautuu uudessa välilehdessä Leiri eskariin menevistä toka -luokalle meneviin asti. Hinta 20 €

8.-9.6. Junnuleiri 6-8 vLinkki avautuu uudessa välilehdessä Leiri eskariin menevistä toka -luokalle meneviin asti. Hinta 20 €

28.-30.6. Kesäleiri 11-14 vLinkki avautuu uudessa välilehdessä Hinta 40 €

29.7.-30.7. Kesäleiri 7-8 vLinkki avautuu uudessa välilehdessä Hinta 35 €

31.7. Isovanhempi –lapsenlapsi –päiväLinkki avautuu uudessa välilehdessä Hinnat aikuinen 20 €, lapsi 5€. Ei sisaralennusta.

1.8. Kummi-kummilapsi –päiväLinkki avautuu uudessa välilehdessä Hinnat aikuinen 20€, lapsi 5 €. Ei sisaralennusta.

2.-4.8. Kesäleiri 9-10 vLinkki avautuu uudessa välilehdessä Hinta 40 €

Sääksin leireistä sisaralennus -50%, ellei toisin mainita. Lapsi ilmoitetaan oman ikäryhmänsä leirille.

Kulta –telttaleiri 13.-19.6.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Kulta telttaleiri on rovastikunnallinen telttaleiri 11-14 –vuotiaille Tievatuvalla lähellä Kiilopäätä ja Saariselkää Lapissa.

Hinta 150 €, ei sisaralennusta, vain osittainen maksuvapautus, omavastuu 50 €. Aikuinen voi lähteä leirille oman leiri-ikäisen lapsensa kanssa. Aikuisen hinta 200€, vain osittainen maksuvapautus, omavastuu 100€. Leirin hintaan kuuluvat bussikuljetukset Lappiin ja takaisin; leiriin kuuluvat kuljetukset Lapissa; ohjelma; Lapin täysihoito; tapaturmavakuutus; yöpyminen seurakunnan teltoissa. Leirin ilmoittautuminen päättyy 3.5.2021.

Pyöräleiri 19.-23.7.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Pyöräleiri 9-12 v -vuotiaille. Lähtö päivittäin klo 9:00 Vehkojan srk-keskuksen pihasta, Yli-Anttilantie 3 ja paluu samaan paikkaan klo 16:00. Polkeminen omilla polkupyörillä Lehtolan majalle. Päivittäinen pyöräilymatka n. 20 km. Voi ilmoittautua koko viikoksi tai yksittäisiksi päiviksi. Hinta 5 e/päivä, sisältää lounaan ja välipalan sekä vakuutuksen.

Kaikkien leirien ilmoittautumiset alkavat torstaina 4.3.2021. Ilmoittautua voi aina siihen saakka, kun leiri alkaa, ellei toisin mainita. Leirien hinnat sisältävät kuljetukset leirille ja takaisin, ateriat, majoituksen, ohjelman ja tapaturmavakuutuksen. Lisätietoja leireistä ja ilmoittautumiset Linkki avautuu uudessa välilehdessäwww.betsku.netLinkki avautuu uudessa välilehdessä ->7-14-vuotiaat -> Leirit ja retket tai A-P Laakso 0400 616238,ari-pekka.laakso@evl.fi tai Kirsi Kupiainen 040 5663990, kirsi.kupiainen@evl.fi

31.3-6.4 Nuorten ja perheiden pääsiäisleiri, Muotkavaara ja LeviLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Hinnat aikuiset 350 €

16-18 v. ja opiskelijat 210 €

12 – 15 v. 180 €

7 – 11 v. 150 €

alle 7 v. 100 €

Pääsiäisleiristä vain osittainen maksuvapautus. Omavastuu lapsilla ja nuorilla 100€, ei sisaralennusta. Aikuisten omavastuu 180. Lisätiedot Anssi Tähtinen puh. 040 8269780 ja www.betsku.netLinkki avautuu uudessa välilehdessä -> 7-14-vuotiaat -> Leirit

Tiedustelut leireistä A-P Laakso puh. 0400 616238, ari-pekka.laakso@evl.fi ja Kirsi Kupiainen puh. 0405663990, kirsi.kupiainen@evl.fi.
Pääsiäisen leiristä Anssi Tähtinen puh. 040 8269780, anssi.tahtinen@evl.fi.

www.betsku.netLinkki avautuu uudessa välilehdessä – 7-14-vuotiaat - Leiri

Kaikkien leirien hinnat sisältävät ateriat, yhteiskuljetuksen leirille ja takaisin, majoituksen, ohjelman ja tapaturmavakuutuksen. Leirikirje lähetetään n. 2 viikkoa ennen leiriä.

Koronan kannalta leiritoiminnassa on tänä päivänä riskinsä. Emme voi esim. majoituksessa ja bussikuljetuksessa taata turvavälejä. Lapset unohtavat innostuessaan helposti etäisyydet. Leireillä on toki aina voinut puhjeta pienimuotoisia epidemioita (esim. vatsatauti), mutta korona on vakava sairaus. Työntekijät on ohjeistettu THL:n taholta tekemään toiminnasta mahdollisimman turvallista. Jos leiriläinen tai hänen perheenjäsenensä kuuluu riskiryhmään, on leirille osallistumisesta suositeltavaa keskustella hoitavan lääkärin kanssa ja noudattaa osallistumisesta hänen ohjeitaan. Koronariskitöntä toimintaa emme pysty järjestämään. Meillä on myös ohjeet siitä, miten toimitaan, jos leirillä syntyy koronaepäily. Leirikirjeen mukana lähetetään tiedote näistä toimenpiteistä.

Tilanne voi myös muuttua. Leirit onkin pidettävä päivätoimintana tai toimintaa ei taas saakaan pahentuneesta tilanteesta johtuen järjestää kuin etänä. Me kuitenkin teemme seurakunnassa työtä niin, että leirit voivat toteutua, jos tilanne sen sallii. Noudatamme kaikessa toiminnassamme valtioneuvoston, kirkkohallituksen ja seurakuntamme johdon antamia ohjeita ja määräyksiä. Mahdollisesti muuttuneissa tilanteissa tietäessämme jotain varmaa, olemme heti yhteydessä leiriläisten huoltajiin. Hyvää syksyn jatkoa - pestään käsiä; käytetään maskia, jos terveys sallii; ollaan sitkeitä; pysytään terveinä!