Kastepisarat

Lauluryhmä laulajille ja soittajille, jonka ohjelmisto koostuu erityisesti uudemmasta hengellisestä musiikista. Ryhmä palvelee mielellään musiikissa seurakunnan eri tilaisuuksissa. Teemme myöskin vierailuja sairaaloihin, terveyskeskuksiin ja vanhainkoteihin.

Harjoitukset ovat torstaisin klo 18-19.30 seurakuntakeskuksen yläkerrassa seurakuntasalissa (os. Hämeenkatu 16).

Kevät 2019

Harjoitukset alkavat torstaina 10.1 klo 18 ja jatkuvat seuraavina torstaina (parilliset vkot): 24.1., 7.2., 21.2., 7.3., 21.3., 4.4. ja 2.5.

Tule rohkeasti mukaan iloiseen ja välittömään joukkoomme!

Yhteydenotot: kanttori Minna Kurkola, p. 040 186 8938 taiminna.kurkola@evl.fi

Lauluryhmä Kastepisarat Hyvinkään seurakunta

Kuvastus, Neliapila, Kastepisarat

Motto: Laulu pidentää ikää!

Olen työskennellyt kanttorina Hyvinkään seurakunnassa vuodesta 2009. Työssäni soittaminen ja laulaminen ovat avainasemassa mutta toki siihen kuuluu myös paljon, paljon muuta. Erityisen ylpeä olen kolmesta musiikkiryhmästäni: johdan lauluryhmä Kastepisaroita, kehitysvammaisten Neliapila-kuoroa sekä nuorten ryhmä Kuvastusta. Työ on monipuolista, sosiaalista ja koko ajan on mahdollisuus oppia uutta. Erityisen iloinen olen siitä, että saan viedä evankeliumia eteenpäin musiikin keinoin. Intohimoni on laulaminen ja sen opettaminen. Vapaa-aikaani kuuluu myös lenkkeily kahden koirani kanssa.