Lapsikuorot syksy 2020

Sävelkeijut & Rytmiritarit (7-14-vuotiaille) keskiviikkoisin klo 18-18.45 Hyvinkään kirkossa alk. 2.9.

Tiedustelut lapsikuoroista: kanttori Marjut Sipakko, p. 0400-294 302 /marjut.sipakko@evl.fi

Haluaisitko kuoroon?

Uusia laulajia otetaan kuoroon taas syyskuussa. Uusilta laulajilta toivotaan pientä laulunäytettä ennen harjoituksen alkua (klo 17.40), esim. säkeistö tutusta laulusta.

Kuoro on mukava ja kehittävä harrastus, jossa saat paljon uusia kavereita.

Laulamme iloisia, mukaansa tempaavia lauluja ja esiinnymme usein bändin säestyksellä.

Kuoroleirit ja -retket ovat odotettuja ja huippuhauskoja!

Jos kaipaat lisätietoja, soita rohkeasti tai laita viestiä. Tapaamisiin 2.9.!

Marjut :)

Tulossa syksyllä

Valtakunnallinen lapsikuorotapahtuma Hyvinkäällä 14.-15.11.2020

Tähän kirkkomusiikkiliiton järjestämään tapahtumaan on ilmoittautunut 250 lasta ympäri Suomea. Tapahtumaan liittyvä konsertti la 14.11. klo 18 Hyvinkään kirkossa. Kuorot esiintyvät myös messussa 15.11. klo 10 Hyvinkään kirkossa. Tervetuloa kuuntelemaan!

Lapsikuoron ryhmäkuva Hyvinkään kirkossa
Sävelkeijut ja Rytmiritarit

Lapsikuorot, Nuorisokuoro

Olen kanttori ja työhöni kuuluu kuoronjohtoa, laulua sekä urkujen- ja pianonsoittoa mm. messuissa, häissä ja hautajaisissa. Johdan tällä hetkellä lapsi-ja nuorisokuoroja. Pidän työstäni ja koen olevani kutsumusammatissa. Lasten ja nuorten spontaanius ja aitous inspiroivat minua. Rakastan eläimiä, luontoa, musiikkia ja taidetta. Olen optimisti ja uskon hyvään. Jumala antaa meille tulevaisuuden ja toivon.

Motto: Jumalan kämmenellä ei kukaan ole turvaton