Lapsikuorot kevät 2019

Laulunaperot (3-6-vuotiaille) keskiviikkoisin klo 17-17.30 Hyvinkään kirkossa (Hämeenkatu 16) alk. 23.1.

Sävelkeijut & Rytmiritarit (7-14-vuotiaille tytöille ja pojille) keskiviikkoisin klo 18-18.45 Hyvinkään kirkossa alk. 23.1.

Tiedustelut lapsikuoroista: kanttori Marjut Sipakko, p. 0400-294 302 /marjut.sipakko@evl.fi

Tule kuuntelemaan lapsikuoroja

su 17.3.   Perhemessu klo 11 Vehkojan srk-keskuksessa

su 14.4.   Palmus. perhemessu klo 10 Hyvinkään kirkossa

su 21.4.   Pääsiäisen messu klo 10 Hyvinkään kirkossa

pe 10.5.   Kevätkonsertti klo 18 Hyvinkään kirkossa

su 19.5.   Perhemessu klo 10 Hyvinkään kirkossa

Haluaisitko kuoroon?

Kuoro on mukava ja kehittävä harrastus, jossa saat paljon uusia kavereita.

Laulamme iloisia, mukaansa tempaavia lauluja ja esiinnymme usein bändin säestyksellä.

Kuorossa tehdään myös kaikkea muuta kivaa. Laulunaperoiden kanssa leikitään... Sävelkeijuilla ja Rytmiritareilla on syksyllä kaikkien odottama kuoroleiri Sääksissä. Keväisin olemme retkeilleet esiintymässä ympäri Suomea ja huvipuistojakin on kierrelty.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Marjut :)

Lapsikuorot, Nuorisokuoro

Olen kanttori ja työhöni kuuluu kuoronjohtoa, laulua sekä urkujen- ja pianonsoittoa mm. messuissa, häissä ja hautajaisissa. Johdan tällä hetkellä lapsi-ja nuorisokuoroja. Pidän työstäni ja koen olevani kutsumusammatissa. Lasten ja nuorten spontaanius ja aitous inspiroivat minua. Rakastan eläimiä, luontoa, musiikkia ja taidetta. Olen optimisti ja uskon hyvään. Jumala antaa meille tulevaisuuden ja toivon.

Motto: Jumalan kämmenellä ei kukaan ole turvaton