Lapsikuorot syksy 2020

Sävelkeijut & Rytmiritarit (7-14-vuotiaille) keskiviikkoisin klo 18-18.45 Hyvinkään kirkossa

Tiedustelut lapsikuoroista: kanttori Marjut Sipakko, p. 0400-294 302 /marjut.sipakko@evl.fi

Haluaisitko kuoroon?

Kuoro on mukava ja kehittävä harrastus, jossa saat paljon uusia kavereita.

Laulamme iloisia, mukaansa tempaavia lauluja ja esiinnymme usein bändin säestyksellä.

Kuoroleirit ja -retket ovat odotettuja ja huippuhauskoja!

Uusia laulajia otetaan mukaan pitkin vuotta.

Jos haluat kuoroon, ota yhteyttä kuoronjohtajaan: marjut.sipakko@evl.fi tai 0400-294302

Tule kuuntelemaan lapsikuoroja:

su 4.10.2020 Mikkelinpäivän perhemessu Hyvinkään kirkossa klo 10

su 29.11.2020 1.adventtisunnuntain perhemessu Hyvinkään kirkossa klo 10

su 13.12.2020 Lasten kauneimmat joululaulut Hyvinkään kirkossa klo 14

Lapsikuoron ryhmäkuva Hyvinkään kirkossa
Sävelkeijut ja Rytmiritarit

Lapsikuorot, Nuorisokuoro

Olen kanttori ja työhöni kuuluu kuoronjohtoa, laulua sekä urkujen- ja pianonsoittoa mm. messuissa, häissä ja hautajaisissa. Johdan tällä hetkellä lapsi-ja nuorisokuoroja. Pidän työstäni ja koen olevani kutsumusammatissa. Lasten ja nuorten spontaanius ja aitous inspiroivat minua. Rakastan eläimiä, luontoa, musiikkia ja taidetta. Olen optimisti ja uskon hyvään. Jumala antaa meille tulevaisuuden ja toivon.

Motto: Jumalan kämmenellä ei kukaan ole turvaton