Lapsikuorot syksy 2019

Laulunaperot (3-6-vuotiaille) keskiviikkoisin klo 17-17.30 Hyvinkään kirkossa (Hämeenkatu 16) alk. 28.8. Ilmoittautuminen harjoituksen alussa.

Sävelkeijut & Rytmiritarit (7-14-vuotiaille) keskiviikkoisin klo 18-18.45 Hyvinkään kirkossa alk. 28.8. Uusilta laulajilta toivotaan pientä laulunäytettä ennen harjoitusta klo 17.40. Voit harjoitella vaikka säkeistön tutusta laulusta.

Tiedustelut lapsikuoroista: kanttori Marjut Sipakko, p. 0400-294 302 /marjut.sipakko@evl.fi

Haluaisitko kuoroon?

Kuoro on mukava ja kehittävä harrastus, jossa saat paljon uusia kavereita.

Laulamme iloisia, mukaansa tempaavia lauluja ja esiinnymme usein bändin säestyksellä.

Kuorossa tehdään myös kaikkea muuta kivaa. Laulunaperoiden kanssa leikitään... Sävelkeijuilla ja Rytmiritareilla on syksyllä kaikkien odottama kuoroleiri Sääksissä. Keväisin olemme retkeilleet esiintymässä ympäri Suomea ja huvipuistojakin on kierrelty.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Marjut :)

Laulunaperot

Lapsikuoron ryhmäkuva kirkossa

Lapsikuoron ryhmäkuva Hyvinkään kirkossa
Sävelkeijut ja Rytmiritarit

Lapsikuorot, Nuorisokuoro

Olen kanttori ja työhöni kuuluu kuoronjohtoa, laulua sekä urkujen- ja pianonsoittoa mm. messuissa, häissä ja hautajaisissa. Johdan tällä hetkellä lapsi-ja nuorisokuoroja. Pidän työstäni ja koen olevani kutsumusammatissa. Lasten ja nuorten spontaanius ja aitous inspiroivat minua. Rakastan eläimiä, luontoa, musiikkia ja taidetta. Olen optimisti ja uskon hyvään. Jumala antaa meille tulevaisuuden ja toivon.

Motto: Jumalan kämmenellä ei kukaan ole turvaton