Laulunaperot

Laulunaperot (3-6-vuotiaille) keskiviikkoisin klo 17-17.30 Hyvinkään kirkossa (Hämeenkatu 16) alk. 15.1.
Tiedustelut lapsikuoroista: kanttori Marjut Sipakko, p. 0400-294 302 /marjut.sipakko@evl.fi

Laulunaperot

Lapsikuoron ryhmäkuva kirkossa

Lapsikuorot, Nuorisokuoro

Olen kanttori ja työhöni kuuluu kuoronjohtoa, laulua sekä urkujen- ja pianonsoittoa mm. messuissa, häissä ja hautajaisissa. Johdan tällä hetkellä lapsi-ja nuorisokuoroja. Pidän työstäni ja koen olevani kutsumusammatissa. Lasten ja nuorten spontaanius ja aitous inspiroivat minua. Rakastan eläimiä, luontoa, musiikkia ja taidetta. Olen optimisti ja uskon hyvään. Jumala antaa meille tulevaisuuden ja toivon.

Motto: Jumalan kämmenellä ei kukaan ole turvaton

Musiikkityöntekijä

Walo-kuoro, Muskarikirkot, Kouluyhteistyö

Olen musiikkityöntekijä ja toimin hyvin laaja-alaisesti yhteistyössä eri työmuotojen kanssa. Johdan työnimellä "messukuoro" olevaa kuoroa ja bändiä.

Mottoni on : Kaikki käy paitsi pienet kengät.