Walo

Walo on noin 30 laulajan sekakuoro, joka laulaa 3-4 äänistä ohjelmistoa. Ohjelmisto on ns. uudempaa hengellistä musiikkia. Walo esiintyy messuissa ja seurakunnan tilaisuuksissa muutaman kerran kaudessa. Kuoroa ja siihen kuuluvaa bändiä johtavat musiikkityöntekijä Helena Lehtinen ja kanttori Minna Lamminen.

Walo harjoittelee perjantaisin noin kaksi kertaa kuukaudessa klo 18-19.30 Hyvinkään kirkossa, Hämeenkatu 16.

Kevään 2020 harjoitukset ovat: 24.1, 7.2, 21.2, 6.3, 20.3, 3.4, 17.4 ja 8.5.

Walo on mukana Hyvinkään kirkon klo 10 messussa 23.2 ja pääsiäispäivän messussa 12.4.

Uudet jäsenet ovat tervetulleita iloiseen joukkoomme. Erityisesti miesääniä kaivataan!

Musiikkityöntekijä

Walo-kuoro, Muskarikirkot, Kouluyhteistyö

Olen musiikkityöntekijä ja toimin hyvin laaja-alaisesti yhteistyössä eri työmuotojen kanssa. Johdan työnimellä "messukuoro" olevaa kuoroa ja bändiä.

Mottoni on : Kaikki käy paitsi pienet kengät.