Messukuoro

"Messukuoro" (joka saa kohta uuden nimen!!!) esiintyy messuissa ja seurakunnan tilaisuuksissa. Sen ohjelmisto on pääasiassa uudempaa hengellistä musiikkia. Kuoro on uudistunut jatkumo sekä Tuomaskuorolle että lauluryhmä Kastepisaroille.

Messukuoro harjoittelee perjantaisin kaksi kertaa kuukaudessa klo 18-19.30 Hyvinkään kirkossa, Hämeenkatu 16. Syksyn harjoituspäiviä ovat: 13.9., 27.9., 4.10., 11.10., 18.10., 8.11. ja 22.11.

Uutta kuoroa ja siihen kuuluvaa bändiä johtavat musiikkityöntekijä Helena Lehtinen,
040 8447 126 sekä kanttori Minna Lamminen, 040 1868 938. Uudet jäsenet ovat tervetulleita mukaan!

Tuomaskuoro

Musiikkityöntekijä

Tuomaskuoro, Muskarikirkot, Kouluyhteistyö

Olen musiikkityöntekijä ja toimin hyvin laaja-alaisesti yhteistyössä eri työmuotojen kanssa. Johdan Tuomaskuoroa ja bändiä.

Mottoni on : Kaikki käy paitsi pienet kengät.

Kuvastus

Motto: Laulu pidentää ikää!

Olen työskennellyt kanttorina Hyvinkään seurakunnassa vuodesta 2009. Työssäni soittaminen ja laulaminen ovat avainasemassa mutta toki siihen kuuluu myös paljon, paljon muuta. Erityisen ylpeä olen kolmesta musiikkiryhmästäni: johdan lauluryhmä Kastepisaroita, kehitysvammaisten Neliapila-kuoroa sekä nuorten ryhmä Kuvastusta. Työ on monipuolista, sosiaalista ja koko ajan on mahdollisuus oppia uutta. Erityisen iloinen olen siitä, että saan viedä evankeliumia eteenpäin musiikin keinoin. Intohimoni on laulaminen ja sen opettaminen. Vapaa-aikaani kuuluu myös lenkkeily kahden koirani kanssa.