Vehkojan kuoro

Torstaisin klo 16.00– 17.15 Vehkojan seurakuntakeskuksessa, Yli-Anttilantie 3.

Perinteiseen kirkkomusiikkiin keskittyvä naiskuoro. Kuoro laulaa samaa ohjelmistoa Kirkkokuoron kanssa ja ryhmät esiintyvät yhdessä. Näin laulujoukko on esityksissä runsas ja neliääninen sekakuoro. Harjoitukset ovat torstaisin, voit valita joko iltapäivän Vehkojalla tai illan harjoitusajan Hyvinkään kirkossa, tai tulla vaikka molempiin! Viikkoharjoitusten lisäksi kuoron toimintaan kuuluvat esiintymiset seurakunnan tilaisuuksissa. Tervetuloa mukaan! Kuoroa johtaa kanttori Taru Paasio.

Uudet laulajat: Kuorolaulu on mainio ja virkistävä harrastus! Kuoroon on mahdollista tulla mukaan ympäri vuoden. Voit milloin tahansa ottaa yhteyttä kuoronjohtajaan ja sopia tapaamisesta. Kuoroon pyrkiviltä pyydetään pieni laulunäyte kuoronjohtajalle, sopivan äänialan selvittämiseksi. Kuoroharrastus on ilmainen. Joissain kuoron retkissä voi olla pieni omavastuu osuus.

Toiminta on toistaiseksi tauolla koronapandemian vuoksi.

vehkojan seurakuntakoti