Yhteen ääneen! -yhteislaulutilaisuudet

Torstaisin 16.9–25.11 klo 14.00 – 15.00 Hyvinkään kirkon aulassa, Hämeenkatu 16.

Yhteen ääneen! on jokaviikkoinen yhteislaulutilaisuus, joka ei edellytä sitoutumista tai ilmoittautumista. Joka viikko lauluja eri teemasta, joukossa sekä hengellistä että maallista musiikkia. Pienimuotoinen päiväkahvitarjoilu laulujen lomassa. Tilaisuudet ovat ilmaisia. Poikkea laulamaan milloin ehdit! Laulattamassa Helena Lehtinen ja Anna Helenius.

Syksyn 2021 teemat:

SYYSKUU

16.9                    YHTEYS

23.9.                   KIRKKO

30.9                    SYYSLAULUJA

LOKAKUU

7.10                    ENKELIT VIRSISSÄ JA ISKELMISSÄ

14.10                  ENSIMMÄISEN NUOTILLISEN NSV KIRJAN LAULUJA

21.10                  KAUNEIMMAT EHTOOLLISLAULUT

28.10                  SYNTISEN VIRSIKIRJAN LAULUJA

MARRASKUU

4.11                     RUOTSALAISET VIRRET (ruotsin kirkon virsikirja/meidän virsikirja)

11.11                  ISÄ

18.11                  900 VIRRET

25.11                  JOULUN ODOTUSTA

Musiikkityöntekijä

Olen musiikkityöntekijä ja toimin hyvin laaja-alaisesti yhteistyössä eri työmuotojen kanssa.

Mottoni on : Kaikki käy paitsi pienet kengät.

Johtava kanttori

Olen musiikkityötä johtava kanttori, musiikkiväen esimies ja musiikkityön yhteyshenkilö. Työhöni kuuluu monenlaista organisointia, mutta myös musisointia. Tutkiskelen mielelläni ilmiöitä ja elämän ihmetyksiä. Mottoja kulkee matkassa monia, tässä muutama: "Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty", "Elämän tarkoitus on ikävän karkoitus" ja "Niin kuin päiväs, niin on voimas".