Yhteen ääneen! -yhteislaulutilaisuudet

Torstaisin klo 14.00 – 15.00 Hyvinkään kirkon aulassa, Hämeenkatu 16.

Yhteen ääneen! on jokaviikkoinen yhteislaulutilaisuus, joka ei edellytä sitoutumista tai ilmoittautumista. Joka viikko lauluja eri teemasta, joukossa sekä hengellistä että maallista musiikkia. Pienimuotoinen päiväkahvitarjoilu laulujen lomassa. Tilaisuudet ovat ilmaisia. Poikkea laulamaan milloin ehdit! Laulattamassa Helena Lehtinen ja Anna Helenius.

Yhteen ääneen! -tilaisuudet jatkuvat Hyvinkään kirkon aulassa to 1.9.2022.

Kesällä 2022 Yhteen ääneen! -yhteislaulutilaisuudet ovat ti 21.6 klo 18 ja ti 26.7 klo 18 PAAVOLAN seurakuntakodilla.

Musiikkityöntekijä

Olen musiikkityöntekijä ja toimin hyvin laaja-alaisesti yhteistyössä eri työmuotojen kanssa.

Mottoni on : Kaikki käy paitsi pienet kengät.

Johtava kanttori

Olen musiikkityötä johtava kanttori, musiikkiväen esimies ja musiikkityön yhteyshenkilö. Työhöni kuuluu monenlaista organisointia, mutta myös musisointia. Tutkiskelen mielelläni ilmiöitä ja elämän ihmetyksiä. Mottoja kulkee matkassa monia, tässä muutama: "Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty", "Elämän tarkoitus on ikävän karkoitus" ja "Niin kuin päiväs, niin on voimas".