Seurakuntavaalien ehdokasasettelu on alkanut!

seurakuntavaalien ehdokasasettelu alkoi

Tule ehdokkaaksi ja äänestämään sellaisena kuin olet - olet uskottu, toivottu ja rakastettu.

Tavoitteena on saada jokaiseen seurakuntaan kaikenikäisiä, erilaisissa elämäntilanteissa olevia luottamushenkilöitä eri aloilta.

Olemme kaikki tervetulleita kirkkoon ja äänestämään sekä vaikuttamaan luottamushenkilönä toiminnan suunnitteluun, rahojen käyttöön ja mm. henkilökunnan valintoihin.

Mikäli et ole kirkon jäsen, mutta ehdokkuus seurakuntavaaleissa kiinnostaa, liity kirkkoon ajoissa.

Ehdokkaaksi voi asettua konfirmoitu henkilö, joka on seurakunnan jäsen viimeistään 15.9.2022 ja täyttää 18 vuotta viimeistään 20.11.2022.

Lisätietoja seurakunnan verkkosivulta sekä seurakuntavaalien virallisilta verkkosivuilta.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Tästä voit ladata ohjeita vaaliehdokkaaksi asettumiseen ja valitsijayhdistyksen perustamiseen:

Valitsijayhdistyksen perustaminen

Yleisohje ja esite ehdokkaille