valtuusto 18_5_2022_Ari_Suomi web.jpg

Kirkkovaltuusto 2/22

19.5.2022 10.43

Hyvinkään seurakunnan kirkkovaltuusto kokoontui 18.5.2022.  Perinteiseen tapaan kokous pidettiin seurakuntakeskuksen juhlasalissa. Ennen kokousta otettiin kuva valtuustosta.

Asialistalla tärkeimpinä olivat Hyvinkään seurakunnan tilikauden 2021 toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen vahvistaminen ja vastuuvapauden myöntäminen. Näin tapahtui. Keskustelua oli lähinnä toimintakertomuksen sisällön yksityiskohdista. Tilinpäätös hyväksyttiin, toimintakauden alijäämä todettiin. Tarkemmat tiedot  verkkosivuilta saavasta pöytäkirjasta.

Syksyllä pidettävien kirkollisvaalien vaalilautakunta valittiin. Vaalilautakunnan sihteerinä toimii  hallintosihteeri tai hallintopäällikkö. Kirkkovaltuusto nimesi vaalilautakunnan puheenjohtajaksi Pentti Helttusen. Valituksi tulivat:

Varsinaiset jäsenet:

Kyllikki Rantala, Yrjö Hutri, Pentti Helttunen, Ritva Marjamäki, Sinikka Ala-Paavola, Eila Räsänen, Rami Eloranta, Erkki Kiuttu.

Varajäsenet:

Mervi Ahola, Yrjö Karttunen, Reijo Pitkänen, Marja Jantunen, Tarja Tauriainen, Leena Räisänen, Ritva Rousi, Jouni Lätti.