tahko copy.jpg

Superpesismatsin kummiottelu

24.5.2022 14.57

Hyvinkään seurakunnan isännöimä Hyvinkään Tahkon - Manse PP:n  ottelu toteutui tänä vuonna normaalia aikaisemmin. Mukana kannustamassa olivat kirkkovaltuusto ja yhteistyökumppaneita. Kyseessä oli myös kummiottelu, johon vip-lippuja saivat kummit ja kummilapset seurakunnan kautta.

Ns. Vip-tilat olivat nyt tavallista täydemmät koska ottelu oli myös Topi Koistisen muisto-ottelu ja vuoden 2012 joukkuetta oli runsaasti paikalla. Seurakunnan isännyyttä toivottiin Tahkon taholta juuri tähän otteluun.

Yhteistyömme on laajentunut nyt koskemaan myös Tahkon Leidien otteluita ja näihin otteluihin. Otteluaikataulu löytyy täältä: Ottelut - Hyvinkään Tahko (hyvinkaantahko.fi)Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Olemme myös mukana tukemassa ”Kaikki peliin” hanketta #Kaikkipeliin mahdollistaa katsomokokemuksen kaikille - Hyvinkään Tahko (hyvinkaantahko.fi)Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Virpi Koivisto, vt. kirkkoherra