Nuorten kesätyöpaikojen haku hautausmaalle

Nuorten kesätyöpaikojen haku hautausmaalle käynnistyy 12.1.2023

Haemme vähintään 16 vuotta täyttäneitä nuoria määräaikaisiin työsuhteisiin hautausmaille.

Työpaikkoina ovat pääasiallisesti Puolimatkan ja Rauhannummen hautausmaat. Töitä voidaan tehdä myös muilla hautausmailla tai kiinteistöillä.

Tehtäviin kuuluu hautausmaiden hoito- ja kunnossapitotöitä, kuten haravointia, kitkentää, kasteluja, ruohonleikkausta sekä pensasaitojen siistimistä. Työssä tarvitaan reipasta asennetta, sillä työ on fyysistä ulkotyötä.

Työsuhteet ovat yleisimmin 5-10 viikon pituisia. Ensimmäiset työsuhteet alkavat 5.6.2023. Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa, jonka pituus määräytyy työsuhteen pituuden perusteella.

Tehtävän palkkaus määräytyy kirkon virka- ja työehtosopimuksen, nuorten kausityöntekijöiden hinnoitteluryhmän N31 mukaisesti.

Hakemukset jätetään sähköisesti KirkkoRekryn kautta (KirkkoRekry - KirkkoRekryLinkki avautuu uudessa välilehdessä) viimeistään 3.3.2023. Hakemusten tulee olla suomenkielisiä. Kaikille hakemuksen jättäneille ilmoitetaan valinnasta viimeistään 21.4.2023.

Lisätietoja:

Aulikki Raunemo, hautaustoimen työnjohtaja, 0400 545160, aulikki.raunemo (at) evl.fi

Markku Husso, hautaustoimen päällikkö, 0400 475641, markku.husso (at) evl.fi

12.1.2023 05.00