Uutislistaukseen

Hautaustoimi hakee kausityöntekijöitä

Puutarhatyöntekijä hautaustoimeen 


Hyvinkään seurakunta hakee hautaustoimeen puutarhatyöntekijöitä kausiluonteiseen työhön ajalle 2.5.-26.10.2023.  
Työhön sisältyy hautausmaan sekä hoitosopimushautojen istutus-, hoito- ja kunnossapitotyöt. Työtehtävät ovat vaihtelevia ja monipuolisia. Työssä käytetään erilaisia puutarhakoneita ja työlaitteita. Tehtävään vaaditaan soveltuva ammatillinen perustutkinto (esim. puutarhuri, suntio) tai vastaava ammatillinen osaaminen ja työkokemus. Työn luonteesta johtuen työssä tarvitaan asiakkaan kohtaamistaitoja, tiimityötaitoja sekä sujuvaa suomen kielen taitoa.
 
Valitun on ennen työn vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä sovelletaan 2 kuukauden koeaikaa. Palkka määräytyy Kirkon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti työn vaativuuden arviointiin perustuen. Vaativuusryhmä on 401, peruspalkka 2 016,15 euroa. Peruspalkan lisäksi maksetaan vuosisidonnaista kokemuslisää sekä mahdollista harkinnanvaraista suorituslisää. 
Vapaamuotoiset suomenkieliset hakemukset ja CV jätetään viimeistään 10.2.2023 KirkkoRekryn kauttaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Tiedusteluihin vastaavat työnjohtaja Aulikki Raunemo 0400 545 160 ja hautaustoimen päällikkö Markku Husso 0400 475 641 Sähköpostit: aulikki.raunemo@evl.fi  ja markku.husso@evl.fi. Haastattelut voidaan aloittaa jo ennen hakuajan päättymistä. 

18.1.2023 08.52