Uutislistaukseen

Hyvinkään seurakunta hakee kiinteistöpäällikköä

Sykkiikö sydämesi kiinteistöille? Kiinnostavatko sinua kulttuurihistorialliset rakennukset ja niiden kunnossa pitäminen? Haluatko kehittää seurakunnan kiinteistöjä, jotta ne palvelevat entistä paremmin ja monipuolisemmin hyvinkääläisiä? Tunnetko rakentamishankkeiden kilpailutusprosessit kuin omat taskusi? Jos vastasit kyllä, niin hae meille kiinteistöpäälliköksi.

Hyvinkään seurakunnassa on noin 30 000 jäsentä ja työntekijöitä 130. Hyvinkää on noin 47 000 asukkaan elinvoimainen kaupunki Uudellamaalla. Hyvinkään seurakunnan maamerkkinä on kulttuurihistoriallisesti arvokas Hyvinkään kirkko.

VASTUUT

Hyvinkään seurakunnassa pääset johtamaan, suunnittelemaan ja kehittämään kiinteistötoimen kokonaisuutta sekä vastaamaan kiinteistöjen kunnossapidosta. Aluksi tulet toimimaan esihenkilönä kiinteistötoimen työnjohtajalle, myöhemmin koko kiinteistötoimen henkilöstölle, jonka henkilöstömäärä on 10. Lisäksi hyödynnetään ostopalveluita mm. siivoustoimessa. Esihenkilönäsi toimii talousjohtaja.

Seurakunta omistaa kolme kirkkoa ja kolme hautausmaata rakennuksineen, kolme seurakuntataloa, seurakuntakeskuksen, jossa myös kiinteistöpäällikön toimisto sijaitsee. Lisäksi seurakunta omistaa mm. Sääksin leirikeskuksen kirkasvetisen Sääksjärven rannalla, Herusten mökin sekä nuorisotalo Betanian ja Pappilan. Toimialueella liikkuessa tarvitset omaa autoa.

TEHTÄVÄT

Kiinteistöpäällikkönä tehtävänäsi on kiinteistötoimen toiminta- ja taloussuunnitelmien sekä toimintakertomuksien laatiminen ja seuranta, tehtäväalueen investointi- ja korjausesitysten valmistelu- ja esittelyvastuu hallintoelimille sekä hallinnollinen vastuu kiinteistöjen ja asuntojen korjaus- ja uudisrakennushakkeista. Toimit myös seurakunnan asiantuntijana rakennushankkeissa sekä Hyvinkään seurakunnan valmiuspäällikkönä. Yhteistyöverkostosi on kattava, työtä teet yhdessä paitsi seurakunnan eri työalojen myös laajan yhteistyöverkoston kanssa.

Lue lisää ja jätä hakemus Kirkkorekry-palvelussa

3.3.2023 09.49