Uutislistaukseen

Koululaisten kesä Hyvinkään seurakunnassa

Näissä on vielä tilaa. 

Sääksin leirikeskuksessa

6.-7.6.     Junnuleiri 6-8 v        Leiri eskariin menevistä toka -luokalle meneviin asti. Hinta 20 €. Sisaralennus -50%, ellei toisin mainita. Lapsi ilmoitetaan oman ikäryhmänsä leirille. 

12.8.    Isovanhempi–lapsenlapsi –päivä    Hinnat aikuinen 20 €, lapsi 5€. Ei sisaralennusta.

13.8.    Kummi-kummilapsi –päivä    Hinnat aikuinen 20€, lapsi 5 €. Ei sisaralennusta. 
 

Betaniassa

5.6.-28.7.    Avointa toimintaa 9-14 v    Maksuton. Ei tarvitse ilmoittautua. Paikalle voi tulla silloin, kun haluaa. Betaniassa ma-pe klo 9-15  ja siksi aikaa kuin haluaa. Tarjolla aamupala ja lounas sekä yhteistä tekemistä (ei juhannusaattona).


Ilmoittautuminen

Ilmoittautua voi aina siihen saakka, kun leiri alkaa, ellei toisin mainita. Leirien hinnat sisältävät kuljetukset leirille ja takaisin, ateriat, majoituksen, ohjelman ja tapaturmavakuutuksen. Lisätietoja leireistä ja ilmoittautumiset www.betsku.netLinkki avautuu uudessa välilehdessä  tai A-P Laakso, 0400 616 238, ari-pekka.laakso@evl.fi tai Kirsi Kupiainen, 040 566 3990, kirsi.kupiainen@evl.fi 
 

Ari-Pekka Laakso
Ari-Pekka Laakso
Nuorisotyönohjaaja

Motto: Odota aasilla ratsastavaa nöyrää Kristusta, kavahda Kristuksella ratsastavia kopeita aaseja.

Kirsi Kupiainen
Kirsi Kupiainen
Nuorisotyönohjaaja

Olen Kirsi. Pitkän linja kirkon nuorisotyönohjaaja. Kuvaisin itseäni työssä sanaparilla sitkeä puurtaja. Rakastan ihmisiä, mutta pidän myös hiljaisuudesta. Mielenmaisemani löytyvät tunturista ja järvien rannoilta. Harrastan keramiikkaa ja penkkiurheilua.

Mottoni on Kolmannen Naisen biisistä Raatona maantiellä: ”Mieluummin makaan raatona maantiellä. Mieluummin häviän sinne kuin menen hautaan elävältä.” Eli täysillä eletään joka hetki!

3.5.2023 10.24