Uutislistaukseen

Olisiko aika koota oma säbäporukka? Löytyisikö seurakunnalta sopivat tilat kuorolle?

Haku Hyvinkään seurakunnan tilojen varaamiseen harrastustoimintaan ja muuhun viikkotoimintaan on auki 1.12.2023- 31.1.2024.

Hyvinkään seurakunta myöntää säännölliselle toiminnalle vuoroja kerrallaan aina elokuusta heinäkuun loppuun. Haku suoritetaan erillisellä hakulomakkeella:

Tilavarauspyyntö säännölliseen toimintaan

Päätös säännöllisen toiminnan vuoroista tehdään maaliskuun loppuun mennessä ja kaikille tiloja hakeneille ilmoitetaan päätöksestä erikseen. Hakuajan jälkeen voi vapaita vuoroja tiedustella Hyvinkään seurakunnan tilavarauspalvelusta:

hyvinkaansrk.tilavaraukset@evl.fi

Tilavaraushaku koskee kaikkia seurakunnan tiloissa säännöllisesti kokoontuvia ryhmiä. Vaikka ryhmä olisi jo vanha käyttäjä seurakunnan tiloissa niin silti tilaa on haettava tässä haussa, jotta kaikkia tilavaraajia voidaan kohdella tasapuolisesti.

Tilavarauspyyntöä tehdessä on huomioitava, että vuorojen hinnoittelu muuttuu 1.8.2024 alkaen myönnettäviin varauksiin. Hintoihin pääset tutustumaan täältä.

Maksuttomasti viikkotoiminnan vuoroja myönnetään ainoastaan toimintaan, jossa hakija/hakijayhteisö muodostuu Hyvinkään seurakunnan jäsenistä, toiminta on osallistujille täysin maksutonta ja avointa kaikille seurakunnan jäsenille. Yhdistyksiltä ja yhteisöiltä peritään aina hinnaston mukainen maksu.

1.12.2023 11.36