Hyvinkään seurakunta hakee kesätyöntekijöitä hautaustoimeen

Haemme vähintään 16 vuotta täyttäneitä nuoria määräaikaisiin työsuhteisiin hautausmaillemme. Työpaikkoina ovat pääasiallisesti Puolimatkan ja Rauhannummen hautausmaat. Töitä voidaan tehdä myös muilla hautausmailla tai kiinteistöillä. Tehtäviin kuuluu hautausmaiden hoito- ja kunnossapitotöitä, kuten haravointia, kitkentää, kasteluja, ruohonleikkausta sekä pensasaitojen siistimistä. Työssä tarvitaan reipasta asennetta, sillä työ on erilaisissa sääolosuhteissa tehtävää fyysistä ulkotyötä. Työsuhteet ovat yleisimmin 5-10 viikon pituisia. Ensimmäiset työsuhteet alkavat 3.6.2024. Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa, jonka pituus määräytyy työsuhteen pituuden perusteella.

Tehtävän palkkaus määräytyy kirkon virka- ja työehtosopimuksen, nuorten kausityöntekijöiden hinnoitteluryhmän N31 mukaisesti 1406,58-1434,96 euroa.

Hakemukset on jätettävä viimeistään 29.2.2024 klo 16.00 mennessä KirkkoRekry:n kautta (www.kirkkorekry.fi)Linkki avautuu uudessa välilehdessä. Hakija voi halutessaan liittää hakemukseen vapaamuotoisen suomenkielisen hakemuksen.
Kaikille hakemuksen jättäneille ilmoitetaan valinnasta viimeistään 19.4.2024.

Tiedustelut

Markku Husso