Kesäkanttorin määräaikainen virka avoinna

Seurakunnassamme on avoinna määräaikainen kesäkanttorin virka ajalle 11.6.-11.8.2024 (2kk). Kesäkanttorin tehtäviin kuuluvat mm. jumalanpalvelusten, toimitusten ja rippikoulun musiikista vastaaminen.

Odotamme kesäkanttorilta paitsi sujuvaa urkujensoitto- ja laulutaitoa myös vapaansäestyksen (piano tai kitara) hallintaa, toimitus- ja seurakuntamusiikin ohjelmistoa ja valmiutta laajentaa näitä tarvittaessa itsenäisesti. Työssä tarvitaan lisäksi vuorovaikutustaitoja sekä jonkin verran it-taitoja. Valitun tulee olla konfirmoitu, Suomen ev.lut. kirkon jäsen ja esittää rikosrekisteriote ennen työn aloittamista.

Arvostamme monipuolista musiikillista osaamista sekä kokemusta kanttorin työstä. Lisäksi eduksi on myös palveluhenkisyys, sitoutuneisuus, luotettavuus ja itsenäinen ote työhön.

Palkkaus määräytyy KirVesTes:n mukaisesti vaativuusryhmään 601 (3062,09€). Mikäli valitulla ei ole pätevyyttä ylempää korkeakoulututkintoa edellyttävään kanttorinvirkaan (taso B) on palkka -10 % vaativuusryhmän alarajasta.

Tiedusteluihin vastaa 23.1. alkaen johtava kanttori Anna Helenius, p. 0400 251 371. Haastattelut, joissa lyhyt musiikillinen osuus järjestetään kutsutuille ti 12.3.2024 Hyvinkään kirkossa. Päätös valinnasta tehdään viikon kuluessa haastattelusta.

15.1.2024 14.47