Haemme kahta ravitsemustyöntekijää Hyvinkään seurakunnan pitopalveluun

Haemme ajalle 3.6.2024-31.8.2024 kahta ravitsemustyöntekijää Hyvinkään seurakunnan pitopalvelun osaavaan ja aikaansaavaan tiimiin, jossa työskentelee kahdeksan vakinaista työntekijää.

Palkattavien työntekijöiden työpiste on ensisijaisesti Sääksin leirikeskus (Sääksjärventie 146, 05200 Rajamäki) ja tarvittaessa pitopalvelumme Hyvinkään seurakuntakeskuksessa (Hämeenkatu 16, 05800 Hyvinkää).

Ravitsemustyöntekijän tehtävänä on huolehtia salaattien, leivonnaisten ja ruoan valmistamisesta keittäjän apuna. Lisäksi tehtäviin kuuluu tilaisuuksien ruokailujen järjestämistä, tuoretuotetilauksen tekoa, tarjoiluun osallistumista sekä asiakaspalvelua. Tehtäviin kuuluu myös viikonlopputyötä.

Arvostamme yhteistyökykyä, palvelualttiutta ja monipuolista kokemusta ruokapalvelutehtävistä.

Kelpoisuusvaatimus ravitsemustyöntekijän tehtävään on soveltuva ammatillinen perustutkinto suurtalous- tai ravintola-alalta ja riittävä työkokemus.

Palkka määräytyy Kirkon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti työn vaativuuden arviointiin perustuen. Tehtävä on sijoitettu vaativuusryhmään 401. Peruspalkka on 2169,88 euroa, jonka lisäksi maksetaan työkokemukseen perustuvaa vuosisidonnaista palkanosaa enintään 292,50 euroa.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä sovelletaan 1,5 kuukauden koeaikaa.

Haastattelut voidaan aloittaa jo ennen hakuajan päättymistä. Paikat täytetään ja haku päätetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä.
Hae tehtävää KirkkoRekry:n kautta (https://kirkkorekry.fi/)Linkki avautuu uudessa välilehdessä 15.3.2024 mennessä. Lisätietoja antaa pääemäntä Anne Silvan p. 0408050240 klo 7-15.

22.1.2024 08.00