Elina Hellqvist Ajassa liikkuu –seminaariin

18.3.2019 09.07

TT, pastori Elina Hellqvist Kirkon lähetystyön keskuksesta Elina Hellqvist.

Hyvinkäällä järjestetään 22.-24.3. Ajassa liikkuu –seminaari, jonka järjestäjinä ovat Hyvinkään seurakunta sekä Uudenmaan Kansanlähetys. Seminaaria on järjestetty vuodesta 2013. Alusta lähtien mukana järjestämässä on ollut evankelioimistyön pastori Esa Kokko.

”Aiheina ovat ajankohtaiset kirkolliset ilmiöt”, kuvaa Kokko ajatusta seminaarin takana.

Tänä vuonna seminaari on herättänyt huomiota sosiaalisen median keskustelufoorumeilla mm. kreationismia eli luomisuskoa käsittelevien osuuksiensa vuoksi. Tästä syystä paikalle on pyydetty kommentaattoreita.

Sunnuntaista eri uskontoja koskevaa seminaariohjelmaa saapuu paikalle kommentoimaan Kirkon lähetystyön keskuksesta uskontojen kohtaamisen asiantuntija, TT, pastori Elina Hellqvist.

Seminaariohjelma (PDF)