Uutiset/Ajankohtaista

Etikettikisa alkaa

8.3.2019 11.00

Etikettikisan juliste

Onko sinulla hallussasi voittava vesipullotyyli? Hyvinkään seurakunta järjestää etikettisuunnittelukisan, jonka voittaja koristaa Rockfest 2019 kävijöille jaeltavan vesipullon kylkeä.

Vesipullon etikettikilpailun säännöt:

Kilpailun järjestäjä: Hyvinkään seurakunta Kilpailuaika 8.3.-20.4.2019

Palkinto: 200 euron lahjakortti S-ryhmän kauppoihin.

Tuomaristo koostuu Hyvinkään seurakunnan työntekijöistä.

Tuomaristolla on oikeus olla valitsematta voittajaa.

Kilpailun voittanut etikettikuva ratkotaan huhtikuun lopussa.

Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja siitä ilmoitetaan myös seurakunnan nettisivuilla hyvinkaanseurakunta.fi -sivulla.

Etikettiin osallistuneita kuvia voidaan myös julkaistaista seurakunnan tiedotuskanavissa.

Seurakunnan työntekijät eivät saa osallistua kilpailuun.

Etiketissä olevan kuvan kokonaiskoko on korkeus 65,0 mm ja leveys 102,0 mm, josta vähennetään vielä marginaali, ylä- ja alapuolelle jätetään 0,75mm. Taustaa saa jäädä myös tuon marginaalin sisälle.

Toimita kuvasi tarpeeksi suurella tarkkuudella.

Etiketissä tulisi näkyä, että se on Hyvinkään seurakunnan ja kirkon sanoman mukainen ja seurakunnan logo jollain tavoin.

Kilpailuun osallistuvat työt lähetetään sähköpostitse vesipullo.hyvinkaa@evl.fi tai vaihtoehtoisesti muistitikulla Seurakuntakeskuksen neuvontaan kirjekuoressa merkinnällä ”etikettikilpailu”.