Triplasti teatteria pääsiäisenä!

25.3.2019 10.50

Mestari-näytelmän mainosjuliste

Pääsiäisen kunniaksi seurakunta hemmottelee seurakuntalaisia hyvällä teatterilla oikein olan takaa. Palmusunnuntaista pitkäperjantaihin nähdään yhteensä kolme teatteriesitystä: palmusunnuntaina Rakkauden reissumies, kiirastorstaina Pyhimys ja lopulta pitkäperjantaina Mestari.

Ohjaaja Tytti Jäppisen ohjaama Mestari - minä seuraan voittaaja -näytelmä esitetään pitkäperjantaina 19.4. klo 19 Hyvinkään kirkossa.

Epätoivoinen Maria. Vihainen Pietari. Lannistunut Johannes. Mitä sinä tekisit, jos kaikki se, mihin luotat katoaisi?

Pääsiäisnäytelmä, Mestari, kulkee Jeesuksen seuraajien matkassa Golgatalta pääsiäisaamuun. Johanneksen evankeliumin pohjalta tehty dramatisointi linkittää Jeesuksen seuraajien läpikäymän tunteiden kirjon myös meidän elämäämme. Miltä tuntuu, kun näyttää siltä, että mestari häviää, ja toivo katoaa? Kuka on todellinen mestari?

Kesto: n. 30 min.

VAPAA PÄÄSY!

Käsikirjoitus ja ohjaus         Tytti Jäppinen

Musiikki                                 Helena Lehtinen

Kertoja                                   Maija Honkasalo

Rooleissa                               Teatteri Betan näyttelijät

Videon kuvaus                      Miika Hämäläinen ja Onni Pusa

Pekko Rauhala - Jeesus

Arto Vedenpää - Pietari

Roope Mäkelä - Johannes

Susanna Hujanen - Magdalan maria

Marian ystävät:

Mimmi Hokkanen ja Hanna Tarkiainen

Rakkauden reissumies –esitys nähdään palmusunnuntaina 14.4. klo 14 Vehkoja-päivässä Vehkojan seurakuntakeskuksessa.

Rakkauden reissumies on Arto Myllärisen ja Reetta Hulmin yhdessä rakentama esityskokonaisuus. Seitsemän erilaisen mieskuvan kautta kosketetaan ihmisen syvintä olemusta. Lavalla nähdään kohtauksia Seitsemän veljeksen Juhanista rakkaudessa ja armossa grillattuun kulkijaan asti – naisen mukana oloa unohtamatta.

Kiirastorstaina nähtävä Pyhimys on puolestaan Jouni Laineen perinteinen pääsiäismonologi 18.4. klo 12 Willanaukion lavalla, kauppakeskus Willassa.

Tarina kertoo keskiajalla eläneestä Maria Egyptiläisestä. Monologissa pappismunkki Zosimas kohtaa yli 40 vuotta erämaassa eläneen Maria Egyptiläisen, jolle Maria kertoo rajun elämäntarinansa. Erakko ja armon saanut Maria on kilvoittelun ja katumuksen esimerkki. Ohjaus Tio, Marko Lindholm. Teksti Trad.

Lämpimästi tervetuloa teatterin puhuteltavaksi!