Pääsiäisen konsertit

9.4.2019 10.41

Su 14.4. klo 17 J.S.Bachin Matteus Passio Hyvinkään kirkossa. Hyvinkään oratoriokuoro, naiskuoro Solina ja Hyvinkään orkesteri, johtaa Erkki Hannonen. Hedvig Paulig, soprano; Ruut Mattila, altto; Petri Vesa, tenori; Niklas Spångberg, basso; Esa Ruuttunen, Jeesus; Heikki Kulo, evankelista. Ohjelma 25e.

Ke 17.4. klo 20 ”Niin rakastaa Hän maailmaa” Hyvinkään kamarikuoron konsertti Hyvinkään kirkossa, Hämeenkatu 16. Joht. George Parris, solistina Annamaria Hannonen, urkurina Irina Niskala sekä Hyvinkään orkesterin soittajia. Vapaa pääsy, ohjelma 15 e.

Pe 19.4. klo 21 Pergolesi Stabat Mater Hyvinkään vanhassa kirkossa. Hyvinkään Salonkiorkesteri, joht. Emily Wagoner. Annamaria Hannonen, sopraano ja Teppo Lampela, kontratenori. Käsiohjelma 10 e.