Ilmoittautumiset rippikouluihin alkaa

2.9.2019 13.16

rippikoululaiset konfirmaatiotilaisuudessa alttarille polvistuneina

Hei sinä 2005 syntynyt nuori!

Ilmoittautumiset vuoden 2020 rippikouluihin alkaa 30.9.2019 klo 8 ja päättyy 13.10.2019 klo 23. Tänä aikana tulleet ilmoittautumiset ovat kaikki samanarvoisia. Rippikoulupaikkoja jaettaessa nopeus ei ratkaise. Eikä ripari jää rahasta kiinni. Perheen rahatilanteen sitä vaatiessa rippikoulusta voi saada erikseen anomalla maksuvapautuksen.

Kehitysvammaisille on tarjolla oma rippikoulu. Ottakaa tarvittaessa yhteys diakoni Maria Kahraan, maria.kahra(at)evl.fi.

Tutustu rippikouluun ja leireihin sekä ilmoittautumisohjeisiin.

Täytä ilmoittautumislomake!

Hyvinkääläinen jos käyt rippikoulusi muualla kuin Hyvinkäällä, niin ilmoittaudu meille tämän linkin kautta. Vaikka käyt rippikoulusi muualla, suoritat kuitenkin seurakuntaan tutustumisen Hyvinkään seurakunnassa, minkä vuoksi tarvitsemme yhteystietosi.