Paritalohuoneisto vuokrattavana

17.6.2020 07.37

Hyvinkään seurakunnan hallinnoiman Rauhannummen hautausmaan toimisto- ja kappelitilojen välittömässä läheisyydessä saman piha-alueen reunalla on vuokrattavana kaksi 3h+k (78,5m²) asuntoa. Metsäisellä rauhallisella alueella sijaitsevat asunnot ovat arkkitehtuurisesti viehättäviä ja osa suojeltua Rauhannummen hautausmaa-aluetta.

Asuntojen huonetilat sijaitsevat kahdessa kerroksessa; alakerrassa on keittiö ja olohuonetilat + wc ja yläkerrassa makuuhuoneet + wc/khp. Asunnossa on oma mittari käyttösähkölle. Vuokralaisten käytössä on lisäksi pieni oma varasto, osittain rajattu takapiha-alue ja yhteinen ulkosaunatila. Syksyllä 2018 keittiö ja kylpyhuone on peruskorjattu ja huoneiden seinät maalattu.

Vuokralaisilta edellytetään rauhallista kotielämää, koska asuinalueella asioi myös seurakunnan asiakkaita. Vuokralaisten luottotiedot tarkastetaan.

Maksut:

- vuokravakuus 2kk

- vuokra 745€/kk

- vesimaksu 18€/henkilö

- saunanvaraus ja käyttömaksu yht. 20€/kk (saunan siivousvastuu kuuluu käyttäjille.)

Muut vuokralaisen velvollisuudet:

- vuokralainen ottaa kotivakuutuksen ja hankkii käyttösähköä varten sähkösopimuksen

- asuntoja ei saa antaa eteenpäin vuokralle ilman vuokranantajan suosatumusta, eikä ottaa alivuokralaisia.

- asunnossa on mahdollista pitää lemmikkejä vuokranantajalta erikseen pyydetyllä luvalla.

- asunnoissa ei saa tupakoida sisällä

Hakemukset tulee toimittaa 1.8. mennessä.

Yhteystiedot:

hyvinkaansrk.taloustoimisto@evl.fi

Tiedusteluihin vastataan 1.8. jälkeen.