Seurakunnassa tapahtuu!

23.3.2020 15.45

Olemme läsnä ja sinua varten

Varhaiskasvatuksessa YouTube Lysti Lammas sekä BetskuHyvinkaa –kanavilta voit katsoa videoita.
Instagram @Lystinlauma  ja @betskunet - monenlaista tietoa, tekemistä ym. ja
Facebook Hyvinkään seurakunnan lapset ja perheet sekä Betsku.net. Tulossa Taika-Petterin videoita, Kiisi Isotalon pääsiäistarina Monosen perheestä, kerhohetkiä jne. Liity seuraajiin ja käy tykkäämässä!

Ulkoilukaveri – jos tarvitset apua esim. kauppa- tai lääkärikäynnin ajaksi, kysy aikuista ulkoilukaveria lapsellesi.
Kirjepyhäkoulu, kirje tulee kotiin ja siihen voi liittyä ilmoittamalla lapsen nimen ja osoitteen Anskulle, anna-mari.tukeva@evl.fi.
Kirjepäiväkerho, päiväkerholaiset saavat kerhoistaan postia.
Kirkon ikkunaan somistetaan pääsiäisen ajan tapahtumia.
Martin srk-talon ikkuna, viikoittain vaihtuva ”kuvaelma” – kun käyt ulkoilemassa tai kaupassa, voit ohi mennessä pysähtyä hetkeksi hiljentymään ja tutkimaan ikkunaa.

Lastenohjaajien tekemä sivualttari Hyvinkään kirkossa vaihtuu viikottain. Siinä voi käydä hiljentymässä kirkon auki ollessa (päivittäin klo 9-19).

Nuorten toiminta jatkuu monin tavoin somekanavissa! Raamis keskiviikkoisin klo 15-19. Työntekijä paikalla, ja itse raamisosuus klo 17.45 Instagram Livessä.
After School perjantaina klo 15-19 Discordissa ja WhatsAppissa. Hartaus klo 18 Instagram Live.
Nuorten ilta lauantaina klo 16.30-20.30 Discordissa ja WhatsAppissa. Yhteistä ohjelmaa klo 17.30 alkaen Instagram Livessä, hartaus noin klo 19, myöskin IG Livenä.

Nuorten aikuisten toiminnasta lisätietoja päivitetään Facebookissa Hyvinkään seurakunnan nuoretaikuiset-ryhmään tai Instagramissa @heidipastor tai @betskunet.

Perheneuvonta on töissä ja tavoitettavissa THL:n ohjeita kunnioittaen. Päivystyspuhelin: 040 805 0390 ma-pe klo 11-12.
Perheposti: voit jättää soittopyynnön tai kysyä mieltä askarruttavista asioista suojatussa osoitteessa perheneuvonta.hyvinkaa@evl.fi. Lue lisää https://www.hyvinkaanseurakunta.fi/apua-ja-tukea/perheneuvonta

Diakoniatyön vastaanotolle voit varata puhelinajan soittamalla ma klo 14-17 tai ti, to ja pe klo 10-13, p. 019 4561 250. Ystäväpalvelun kotikäyntien asemasta ystäväpalvelun asiakkaisiin ollaan yhteydessä sovitusti puhelimitse.

Kirkolliset toimitukset varataan kirkkoherranvirastosta, p. 040 8050 205 tai hyvinkaansrk.virasto@evl.fi. Suosimme sähköistä asiointia.

Sunnuntain klo 10 jumalanpalvelus sekä Arkipäivän rukoushetki klo 11.30 tulevat Hyvinkään kirkosta suoratoistona ja Hyvinkään kirkko on avoinna päivittäin klo 9-19 hiljentymistä varten.Pysy kuulolla!

Akuutissa kriisitilanteessa soita:
Päivystävä pappi: 040 8050 212 (ark. klo 9-13)
Koulutyöstä vastaava pappi: 0400 843 241
Diakoniatyöntekijät: 040 5596 314, 040 4871 382