Toiminta Hyvinkään seurakunnassa 31.1.2021 asti

8.1.2021 16.36

Hyvinkään seurakunnassa on viranomaisten päätösten johdosta peruttu 31.1.2021 asti kaikki yleisötilaisuudet ja kokoava pienryhmätoiminta. Toiminta on siirtynyt pitkälti verkkoon.

Jumalanpalvelukset

Kirkolliset toimitukset

• Kirkollisissa toimituksissa voi olla paikalla enintään kymmenen ihmistä, seurakunnan työntekijät mukaan lukien. Kirkolliset toimitukset on kuitenkin pyrittävä järjestämään mahdollisimman pienellä joukolla.
  • Hautaan siunaamisessa voi olla pastoraalisista syistä läsnä vainajan kaikkein lähimmät omaiset, vaikka tämä ylittäisikin 10 henkilön rajan. Asiasta päättää kirkkoherra.
  • Kirkolliset toimitukset pyritään järjestämään ensisijaisesti seurakunnan tiloissa.

Muuta

• Pitopalvelua koskee 10 hengen rajoitus toiminnassa, mutta lounasruokailua ei (valtiovallan ohjeistus).
  • Kirkkoherranvirasto palvelee puhelimitse tai sähköpostilla.
  • Diakonian päivystysvastaanotolle voi varata ajan ma klo 14-17 ja ti, to tai pe klo 10-13 p. 019-4561 250.
  • Ystäväpalvelun kotikäyntien asemasta asiakkaisiin ollaan yhteydessä puhelimitse.
  • Perheneuvonnassa palvellaan kuten tähänkin asti etä- ja lähivastaanotolla. Perheneuvoja ottaa yhteyttä asiakkaisiin.
  • Iltapäiväkerhot jatkavat toimintaansa kaupungin linjauksen mukaisesti ja päiväkerho jatkaa viikolla 2 ulkokerhona.
  • Arkipäivän rukoushetket pidetään Hyvinkään kirkossa ma-pe klo 11.30-11.45 ja niiden yhteydessä on mahdollisuus keskusteluun ja sielunhoitoon. Väkimäärärajoituksista pidetään kiinni.
  • Hyvinkään kirkko on päivittäin avoinna hiljentymistä varten klo 9-16.