Toiminta Hyvinkään seurakunnassa 1.6.-22.6.

27.5.2021 14.15

Ajalla 1.6.-22.6. voi messuun osallistua paikan päällä seuraavin henkilömäärärajoituksin:

Hyvinkään kirkko 100
Vanha kirkko 36
Kytäjän kirkko 26
Paavolan seurakuntakoti 20
Martin seurakuntatalo 20
Vehkojan seurakuntakeskus 40

Jumalanpalvelustiloissa (kirkot, kappelit, seurakuntatalot) toimitaan 10 hengen sektorimallein ja 2m turvaväleistä huolehtien. Messuihin ja kirkollisiin toimituksiin tullaan vain terveenä, pidetään maskeja ja huolehditaan hyvästä käsihygieniasta.

Hyvinkään kirkon kesäkuun messut suoratoistetaan seurakunnan Facebook-sivuille, samoin kaikki kesän konfirmaatiomessut.
Kuuntele jumalanpalvelus nettiradiosta >>Linkki avautuu uudessa välilehdessä
(linkki toimii su klo 10 alkaen)
Katso jumalanpalvelus seurakunnan Facebookissa>>Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Kotona pidettävissä kasteissa henkilömääräraja on 10.

Kirkkotiloissa pidettävissä vihkimisissä mennään yllä olevin rajoituksin.

Hautaukset kappeleissa seuraavin henkilömäärärajoituksin: Rauhannummi 20 ja Puolimatka 16.

Ulkona olevissa tapahtumissa väkimäärä max.50 henkeä.

Seurakunnan työntekijöitä ei uuden ohjeistuksen mukaan lasketa väkimääriin.

Kirkollisissa toimituksissa voi kuitenkin pastoraalisista syistä olla läsnä kaikkein lähimmät omaiset vaikka tämä ylittäisikin annetun henkilömäärärajan. Asiasta päättää kirkkoherra.

Muuta

• Kirkkoherranvirasto palvelee puhelimitse tai sähköpostilla.
  • Diakonian päivystysvastaanotolle voi varata ajan ma klo 14-17 ja ti, to tai pe klo 10-13 p. 019-4561 250.
  • Diakoniaruokailu toteutetaan toistaiseksi noutoruoka periaatteella.
  • Ystäväpalvelun kotikäyntien asemasta asiakkaisiin ollaan yhteydessä puhelimitse.
  • Perheneuvonnassa palvellaan kuten tähänkin asti etä- ja lähivastaanotolla. Perheneuvoja ottaa yhteyttä asiakkaisiin.
  • Iltapäiväkerhot jatkavat toimintaansa kaupungin linjauksen mukaisesti ja päiväkerho jatkaa ulkokerhona.
  • Tiedot nuorisotyön toiminnasta löytyvät osoitteesta www.betsku.net
  • Kesäillan hartaushetki Vanhassa kirkossa keskiviikkoisin klo 19.
  • Arkipäivän rukoushetket pidetään Hyvinkään kirkossa ma-pe klo 11.30-11.45 ja niiden yhteydessä on mahdollisuus keskusteluun ja sielunhoitoon. Väkimäärärajoituksista pidetään kiinni.
  • Hyvinkään kirkko on päivittäin avoinna hiljentymistä varten klo 9-16.