Lasten sururyhmän ilmoittautuminen on alkanut

5.2.2021 11.51

LASTEN SURURYHMÄ 2021

Aikuinen työstää menetyksiään puhumalla. Lapsella ei ole samanlaista kykyä käsitellä suruaan sanoin. Silti lapsen suru on yhtä vakava ja jättää usein vielä voimakkaammat jäljet kuin aikuisen suru.

Toisten saman kokeneiden seurassa lapsi voi kohdata menetyksen kivun ikäänsä sopivalla tavalla. Leikkien, askartelun ja musiikin kautta surun ilmaisijaksi löytyvät ehkä myös sanat ja olo helpottuu, kun läheisen kuolemaan liittyviä tunteita oppii ilmaisemaan.

Hyvinkään seurakunta järjestää LASTEN SURURYHMÄN 5-10 v. lapsille.

Kokoontumiset Hyvinkään seurakuntakeskuksessa, Hämeentie 16:

Ke 7.4. klo 17:00 – 18:30 Aloitus ja tutustuminen, yhteinen lasten ja aikuisten kanssa.

To 8.4. klo 17:00 – 18:30 Kokoontuminen 1, lasten kanssa.

La 17.4. klo 11:00 -16:00 Kokoontuminen 2-4, lasten kanssa (päivän aikana tarjotaan lounas ja välipala).

To 22.4. klo 17:00 – 18:30 Kokoontuminen 5-6, perheilta, yhteinen lasten ja aikuisten kanssa.

Ryhmä on osallistujille maksuton.

Ryhmää ohjaavat nuorisotyönohjaaja Ari-Pekka Laakso ja varhaiskasvattaja Laura Kuiri.

Tiedustelut ja ilmoittautuminen: Ari-Pekka Laakso puh. 0400 616 238 ari-pekka.laakso@evl.fi tai Laura Kuiri puh. 040 8050 333 laura.kuiri@evl.fi

Ilmoittautuminen viimeistään perjantaina 19.3.2021 !

A-P      ja      Laura