Kirvesmiehen paikka avoinna

8.2.2021 11.07

Eritysammattimies / kirvesmies

Hyvinkään seurakunta hakee rakennusalan ammattilaista vuosikorjaustöihin.

Tehtävät liittyvät seurakunnan tiloihin tehtäviin muutos- ja korjaustöihin. Suurin osa töistä on kirvesmiehen töitä. Tehtävään liittyy myös kiinteistöhoitajan tehtäviä. Kiinteistökannassamme on 14 rakennusta.  Lähiesimiehenäsi toimii kiinteistötyönjohtaja. Työ on itsenäistä ja siinä tarvitaan oma-aloitteisuutta sekä ahkeruutta. Edellytämme hakijalta rakennusalan tai puusepän ammatillisen toiseen asteen tutkintoa, mutta huomioimme myös lvi- sekä sähköalan perustutkinnon suorittaneet. Työkokemusta korjausrakentamisen ammattitehtävistä tulee olla vähintään 5 vuotta.

Tehtävä edellyttää auton käyttöä. Tehtävästä maksettava palkka on 2135 e – 2387 euroa riippuen työkokemuksesta.  Olemme suuri ja vakaa työnantaja, tervetuloa joukkoomme.

Hakemusten, joissa on mukana opinto-ja työtodistusjäljennökset, tulee olla perillä viimeistään 8.3.2021 klo 16. Hakemuksen lähetetään osoitteella Hyvinkään seurakunta, PL 29, 05801 Hyvinkää. Lisätietoja kiinteistöpäällikkö Visa Hämäläinen, visa.hamalainen@evl.fi, p. 0400 475 640.