Lions Club Viertola lahjoitti diakoniatyölle

11.3.2021 16.01

Lions Club Viertola on lahjoittanut 2000 € hyvinkääläisille vähävaraisille lapsiperheille Hyvinkään seurakunnan diakoniatyön kautta. Lions Club toiminta on palvelutoimintaa oman paikkakunnan hyväksi ja Viertolan klubin edustajat Simo Kerkelä ja Juha-Pekka Lievonen kertovat, että erityisen tärkeänä pidetään tuen suuntaamista lasten ja nuorten hyväksi. Lahjoitusvarat LC Viertola on kerännyt viime vuoden aikana eri tempauksilla.

Kerkelä ja Lievonen iloitsevat siitä, että koronarajoituksista huolimatta saavutettiin tämä keräystulos eteenpäin lahjoitettavaksi. Lahjoittajat kokivat, että diakonian kautta apu menee luotettavasti perille avuntarvitsijoille. Hyvinkään seurakunnan diakonian puolesta lahjoituksen ottivat vastaan diakoniatyöntekijä Kaisa Laakso ja diakoniapappi Virpi Koivisto.

Diakoniatyö kiittää saamastaan lahjoituksesta sekä hyvästä yhteistyöstä LC Viertolan sekä myös muiden Lions Clubien kanssa. LC Viertolan tulevissa suunnitelmissa on kevätkeräys, joka koronaolosuhteissa toteutetaan pullonpalautuskuittien keräyksenä Willan kauppakeskuksessa.

Juha-Pekka Lievonen, Simo Kerkelä, Virpi Koivisto ja Kaisa Laakso.