Uutislistaukseen

Pisarat, Yle TV1

7.6.2021 10.06

Pisara – pieni henkilökuva ihmisestä hänelle tärkeän asian äärellä. Nähtävissä myös Yle AreenassaLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

 • 5.6. Muusikko Marjo Leinonen kertoo, mitä tapahtuu esiintyvälle artistille, kun korona vei toimeentulon lisäksi osan identiteetistä. (Jes. 41:10)
   
 • 12.6. Graafikko Valpuri Tauriainen. Taide on asenteiden peili. Taiteen kautta voi oppia itsestään ja kohdata vaikeita asioita. Taide antaa myös muodon haaveille ja toiveille. (1. Kor. 13:12)
   
 • 19.6. Käsityöyrittäjä Tuija Koponen muotoilee savesta astioita. Se vaatii välillä hakkaamista ja taistelua savea vastaan. Jokaisesta astiasta tulee omanlaisensa ja jokaisella astialla on oma käyttötarkoituksensa. Myös ihmisessä näkyy tekijänsä jälki, Luojan käsiala. (1. Moos. 1:1)
   
 • 17.7. Kitaranrakentaja, motoristi, runoilija Jouko Harjunpää saa inspiraation puun tuoksusta. Metsästä löytyy myös mielenrauha. Harjunpää rukoilee moottoripyörän selässä. Elämässä tärkeintä on rakkaus. On myös lupa rakastaa itseä. Jos hyväksyy itsensä ja arvostaa itseään, pystyy auttamaan myös muita.  (Mark. 12: 30-31)
   
 • 24.7. Painija Terho Kettunen. Kilpaurheilu vie helposti koko elämän, mutta on tärkeää muistaa, ettei se ole koko elämä. Painija Terho Kettunen kertoo, millaista on paini Jumalan kanssa. (1. Kor. 6:12)
   
 • 31.7. Pappi ja entinen kansanedustaja Kirsi Ojansuu-Kaunisto vihittiin keväällä 2021 papiksi. Entiselle kansanedustajalle tuli kutsumus papiksi elämän vaikeiden hetkien kautta. (Matt. 4:8-10)