Sääksin avoimet yleisöillat alkavat!

22.6.2021 13.55

Tervetuloa Sääksin avoimiin yleisöiltoihin keskiviikkoisin 7.7.-25.8.

Yleisöiltoja vietetään Sääksin leirikeskuksessa Rajamäellä, Sääksjärventie 146.

Leirikeskuksen saunat ja kanttiini ovat auki klo 17-21, kesäillan hartaus pidetään klo 20. Voit tulla paikan päälle omalla autolla tai linja-autolla. Linja-autokuljetuksen reitti: Kirjavatolppa klo 17 (Ortodoksisen kirkon pysäkki), Asemankatu,Aleksis Kiven katu, Vaiveronkatu, Jussilankatu, Riihimäenkatu, Urakansilta, Kauppalankatu, Munckinkatu, Alttarikivi klo 17.20, Kirkkotie, Ahdenkallionkatu, Hämeenkatu, Hyvinkään kirkolta (srk-keskuksen piha) klo 17.25, Torikatu, Pavinmäenkatu,Tapainlinnankatu, Sillankorvankatu, Martin palvelutalon pysäkki, Eteläinen Kehäkatu, huoltoaseman pysäkki (kylmäasema), Jokelankatu, Uudenmaankatu, Hyvinkäänkylä ja Nopon kautta leirikeskukseen.

Paluukuljetus klo 20.30. Edestakainen matka 5 € aikuisilta ja 2,5 € lapsilta.

Kuvassa Sääksin leirikeskuksen hiekkarantaa ja vettä.