Toiminta Hyvinkään seurakunnassa 10.8.2021 asti

30.6.2021 14.00

Kokoontumisrajoitukset on kumottu kokonaan

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on tehnyt 28.6.2021 päätöksen, jonka mukaan Hyvinkää on palannut pandemian osalta perustasolle ja kokoontumisrajoitukset on kumottu kokonaan.
Päätös on voimassa 10.8.2021 asti.

Kaikki Hyvinkään seurakunnan tilaisuudet (ml. jumalanpalvelukset ja kirkolliset toimitukset) sekä seurakunnan tiloissa tapahtuvat tilaisuudet voidaan järjestää sisätiloissa ja rajatuissa ulkotiloissa ilman henkilörajoituksia.

Esimerkiksi konfirmaatiomessuissa ei ole omaisille osallistumisrajoituksia. Messun suoratoistoa voi seurata edelleen seurakunnan Facebook-sivultaLinkki avautuu uudessa välilehdessä tai kuunnella sunnuntain kello 10 jumalanpalvelus Hyvinkään kirkostaLinkki avautuu uudessa välilehdessä suorana.

Noudatamme tartuntatautilain mukaisia yleisiä hygieniavaatimuksia ja suosittelemme maskin käyttöä.

Muuta

• Kirkkoherranvirasto palvelee puhelimitse tai sähköpostilla.
  • Diakonian päivystysvastaanotolle voi varata ajan ma klo 14-17 ja ti, to tai pe klo 10-13 p. 019-4561 250.
  • Diakoniaruokailu toteutetaan toistaiseksi noutoruoka periaatteella.
  • Ystäväpalvelun kotikäyntien asemasta asiakkaisiin ollaan yhteydessä puhelimitse.
  • Perheneuvonnassa palvellaan kuten tähänkin asti etä- ja lähivastaanotolla. Perheneuvoja ottaa yhteyttä asiakkaisiin.
  • Tiedot nuorisotyön toiminnasta löytyvät osoitteesta www.betsku.netLinkki avautuu uudessa välilehdessä
  • Arkipäivän rukoushetket pidetään Hyvinkään kirkossa ma-pe klo 11.30-11.45 ja niiden yhteydessä on mahdollisuus keskusteluun ja sielunhoitoon.
  • Hyvinkään kirkko toimii tiekirkkona ja on päivittäin avoinna kello 9-16.