Laulaja Jaana Pöllänen vierailee Hyvinkäällä!

30.8.2021 15.16

Syksyn kuulas ilta -konsertti perjantaina 24. syyskuuta, Hyvinkään Vehkojan seurakuntakeskuksella, Yli-Anttilantie 3.

Laulelmallisessa, alku syksyn konsertti-illassa Jaana Pöllänen tulkitsee yhdessä miehensä Ville Uusitalon kanssa lauluja, jotka rohkaisevat luottamaan Luojaan. On jotain suurempaa, kuin vallitsevat olosuhteet, jotka näemme. Lauluissa Jumalan armo ja rakkaus ovat lämpimästi läsnä.

Monet muistavat Jaana Pölläsen Tangomarkkinoilta, prinsessana vuodelta 2000. Hän on saanut  tehdä kohta 30-vuotisella päätoimisella laulajan urallaan monenlaista musiikkia. Estradiviihteen projekteja, tanssimusiikkia, viihdekonsertteja. Viime vuodet tämä luonnonlapsimainen, hersyvä taiteilija on puolisonsa kanssa keskittynyt kuitenkin hengelliseen musiikkiin. Tässä hämärtyvässä illassa kuullaan muiden muassa Eino Leinon Rauha, Löytyn kahden maan kansalainen. Virsi Hyvyyden voima. Gospel-säveltäjä-sanoittaja-muusikko Lasse Heikkilän 60-vuotisjuhlavuoden kunniaksi illassa kuullaan myös hänen tekemiään lauluja, mm. Täällä pohjantähden alla, Jeesus-tuntee -tango, Löytöretkiä ja Kylväjä. Ilta sisältää lauluja, joiden sanomalla on merkitystä. Ne koskettavat ja lohduttavat.

Räväkkä, mutta yhtä aikaa herttainen ja aito Jaana Pöllänen iloitsee kutsusta saada tulla jakamaan elämästään rohkaisuksi rinnalla kulkijoille. – Onpa ihanaa, kun juuri näinäkin aikoina seurakuntaan voi tulla turvallisesti. Kaikille tilaa riittää, kaikille paikkoja on, kuten virressä sanotaan. Välähdyksiä Jumalan kämmeneltä on luvassa, sanoin ja sävelin.

Konserttiin on vapaa pääsy!

Sydämellisesti tervetuloa!

Konsertti on osa seurakuntaviikon ohjelmistoa
Seurakuntaviikko järjestetään su 19.9.- la 25.9. - Hyvinkään seurakunta (hyvinkaanseurakunta.fi)