Hyvinkään Halo valaisee kaupungin 28.10.–7.11.

12.10.2021 13.44

Valotapahtuma Hyvinkään Halo tuo valoa vuoden pimeimpään aikaan jo kolmatta kertaa 28.10.–7.11.2021. Tänä vuonna teemalla Valon kipinä.

Hyvinkään kirkko on valaistuskohteissa kohdenumerolla 3. VALOA KOHTI, Hämeenkatu 16
Tammikuussa 1961 käyttöön vihitty, professori Aarno Ruusuvuoren suunnittelema kirkko on Hyvinkään tunnetuimpia maamerkkejä ja aiempien Halo-valotapahtumien kuvatuimpia kohteita. Valoa kohti on kirkon omintakeista muotokieltä korostava valotaideteos, jossa yhdistyy sekä sisä- että ulkovalaistuksen yhteinen valoleikki. Hyvinkään kirkon Halo-valaistuksen on suunnitellut Jouni Laine ja valoteos toteutetaan ensimmäistä kertaa LED-valotekniikalla.

Vanha kirkko saa juhlavalaistuksensa perjantaina 29.10. Hyvinkään Halo -valotapahtumaan. ”Uuteen maailmaan”-illan ajan vanhan kirkon ovet ovat avoinna, kun myös kirkon sisäosat valaistaan.
Katso lisätietoja päivän ohjelmasta!Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Hyvinkään Halo -valoviikkojen ohjelman ja valokohteet löydät lokakuun puolenvälin tietämillä kokonaisuudessaan osoitteesta www.hyvinkaanhalo.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Kuva Veini Vänskä