Hyvinkään seurakunnan kirkkoherraksi valittiin Hanna-Leena Kevätsalo-Vuorio

15.12.2021 20.50

Kirkkovaltuusto valitsi keskiviikkona 15.12.2021 kokouksessaan Hanna-Leena Kevätsalo-Vuorion Hyvinkään seurakunnan kirkkoherraksi. Kirkkovaltuutettujen oli mahdollista äänestää ketä tahansa ehdokkaista. Vaalissa annettiin ensimmäisellä äänestyskierroksella yhteensä 33 ääntä, joista Kevätsalo-Vuorio sai yli puolet, 19 ääntä.

Hanna-Leena Kevätsalo-Vuorion oma esittely

Kaksi pääkohtaa uralta:

1. Oppilaitostyö, jossa pääpaino verkostoitumisessa, kriisityössä ja kirkon rajapinnoilla olevien ihmisten kanssa toimimisesta.

2. Hallintokappalaisen virka, jossa työnkuvaan kuuluvat esimiestyöt, sekä seurakunnan että yhtymän johtoryhmän jäsenyydet, erilaiset projektit kuten hyvinvoinnin kehittäminen ja strategiaprosessin ohjausryhmässä vaikuttaminen.

Olen helposti lähestyttävä, avointa ja rakentavaa keskustelua ylläpitävä johtaja. Kirkkoherrana edistän selkeää viestintää, hyvää hallintoa, henkilöstön hyvinvointia ja panostan aktiiviseen verkostoitumiseen. Minulle tärkeitä asioita ovat: usko kolmiyhteiseen Jumalaan, luottamus, tasapuolisuus ja yhdessä tekeminen. Haluan katsoa tulevaisuuteen Hyvinkääläisten kanssa ja mahdollistaa monipuolisesti Jumalan kohtaamisen paikkoja