Uutislistaukseen

Hyvinkään seurakunta hakee hautaustoimeen määräaikaista erityisammattimiestä

13.1.2022 13.36

Hautaustoimen erityisammattimies


Hyvinkään seurakunta hakee hautaustoimeen määräaikaista erityisammattimiestä Rauhannummen hautausmaalle ajalle 25.4.-24.10.2022. 

Työ on vaihtelevaa ja monipuolista. Tehtäviin sisältyy erilaisia konetöitä, hautausmaan yleishoidon töitä, suntion tehtäviä sekä hautojen kaivuuseen liittyviä, avustavia töitä. Työkoneiden (pienkuormaaja, ajettavat ruohonleikkurit) ajotaito on välttämätön. Tehtävässä tarvitaan hyviä asiakkaiden kohtaamistaitoja sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Työssä on mahdollista laajentaa osaamista myös krematoriotyöhön.
  
Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva ammatillinen perustutkinto (esim. suntio, puutarhuri, maanrakennusala) tai vastaava ammatillinen osaaminen hautaustoimen tehtävistä. Tehtävä on sijoitettu vaativuusryhmään 401. Peruspalkka on 1 976,92 euroa, jonka lisäksi maksetaan tehtäväkohtaista vaativuus lisää, työkokemukseen perustuvaa vuosisidonnaista lisää, sekä mahdollista harkinnanvaraista suorituslisää. 

Työt alkavat 25.4.2022 tai sopimuksen mukaan. Valitun on ennen työn vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä on 3 kuukauden koeaika.

Hakemukset, joissa on mukana CV, palautetaan viimeistään maanantaina 31.1.2022 sähköisesti KirkkoHr:n kautta (rekry.evl.fi/rekry2Linkki avautuu uudessa välilehdessä). 

Haastattelut voidaan käynnistää jo ennen hakuajan päättymistä.