Lapset ja perheet

Lapsi - ja perhetyön toimisto sijaitsee NesTorissa, Oikokuja 2 A 12.

Johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja, Lapset ja perheet
Varhaiskasvatuksen ohjaaja

Tykkään työstäni. Monenlaisessa saan olla mukana, on perhemessuja ja –brunsseja, pyhäkoulua, päiväkotien kanssa tehtävää yhteistyötä, tapahtumia, retkiä, leirejä. Jokainen päivä on ainutlaatuinen ja tärkeä. Viihdyn luonnossa ja mökillä. Varsinkin geokätköily vie monenlaisiin mielenkiintoisiin paikkoihin.

Motto: Perheiden parhaaksi, lasten kasvua tukien.

Toimistosihteeri, kasvatus

Toimistoani kutsutaan kasvatuksen hermokeskukseksi. :-) Hoidan kasvatuksen toimistotyöt ja minut tavoittaa parhaiten virka-aikana klo 8-16 välillä.

Tanja hoitaa myös nuorisotoimiston juoksevia asioita, ja häneen voi olla yhteyksissä kaikenlaisten kysymysten kanssa.

Varhaiskasvatuksen pappi: lapsi- ja perhetyö sekä parisuhdetyö

Lapsissa on tulevaisuus.

Jeesus sanoo: "Sallikaa lasten tulla minun luokseni, älkää estäkö heitä. Heidän kaltaistensa on Jumalan valtakunta."

Tässä työni tavoite ja haaste. Kohdata jokainen lapsi yksilönä ja pyrkiä itse kohti lapsen kaltaisuutta yhdessä perheen ja läheisten kanssa. Olen kahden säheltävän kultaisen noutajan iloinen omistaja.

Terhi Hartikka

Lastenohjaaja

Teen töitä perhekerhossa, päivä- ja iltapäiväkerhossa Martissa

Motto: Tarinoita ja mielikuvitusta mukaan arkeen.

Riikka Hautakoski

Lastenohjaaja

Olen ollut seurakunnalla töissä vuodesta 2001. Tehtäviini kuuluu tällä hetkellä Lasten kammarin päiväkerho ja Vehkojan perhekerho. Minut voi nähdä myös perhemessuissa, leireillä ja rippikoulussa työskentelemässä. Vapaa-aikani kuluu oman ja lapsen musiikkiharrastuksissa.

Motto: ”Sama voima rakkauden, syliin sulkee jokaisen. Matka jatkuu, matka kohti Jumalaa.”

Annina Karejoki

Lastenohjaaja

Työskentelen Martin päiväkerhossa sekä Metsäkaltevan koululaisten iltapäiväkerhossa.

Eija Kari

Lastenohjaaja

Olen liikunnallinen koiranhoitaja. Työskentelen Metsäkaltevassa päivä- ja iltapäiväkerhossa sekä Kytäjällä ja Paavolassa perhekerhoissa.

Motto: Lapsia kuunnellen, ilolla eteenpäin.

Suvi Kaukiainen

Äitiysvapaalla

Olen Suvi ja teen päiväkerho- ja iltapäiväkerhotyötä. Mielestäni hauskoja asioita ovat käsityöt, ruuanlaitto sekä spinning!

Motto: ”Kaikki hauska on hyvää vatsalle. – Muumimamma”

Kirsi Koivula

Lastenohjaaja

Mulla on iso syli ja sydän. Siksi kerholaiset tuntuvat kuin olisivat ”omia lapsia”. Neljän lapsen äitinä tunnenkin olevani eniten itseni lasten seurassa. Sydäntäni lähellä ovat myös Luojan luomat eläimet, luonto ja … hyvä puhdas ruoka. Työpisteeni on Paavola ja siellä päivä- ja iltapäiväkerhot.

Motto: Lapsen mieli on lahja.

Nonna Kotkanen-Koivu

Lastenohjaaja

Olen ollut vuodesta 2014 seurakunnalla töissä. Tällä hetkellä pidän Lasten kammarilla Pilttiporukkaa ja Kamalat äidit -ryhmää sekä Metsäkaltevassa päiväkerhoa. Voit tavata minut myös eri tapahtumissa. Vapaa-ajan vietän tiiviisti futismutsina kentän laidalla.

Motto: Uuden oppiminen tuo uusia mahdollisuuksia.

Laura Kuiri

Lastenohjaaja

Moi! Mä oon Laura ja työskentelen betaniassa ja lasten kammarissa/pappilassa. Kirkkomuskarit pienten lasten ja heidän vanhempiensa kanssa on yksi työtehtävistäni. Mikä olisikaan parempi tapa kertoa Jeesuksesta kuin yhdessä laulaen, leikkien ja tanssien. Kirjoitan myös Kirkonmäki-lehteen lapsen silmin sivua, se on ihanaa kun pääsee ideoimaan, kuvaamaan ja kirjoittamaan. Kaikki lempipuuhiani. Elokuvat ja kierrätysmateriaaleista askarteleminen ovat intohimoni, varsinkin indie-elokuvat ja kierrätysaiheiset korvakorut. Niiden parissa vierähtää helposti kaikki vapaa-aika.

Motto: ”Älkää murehtiko huomispäivästä, se pitää kyllä itsestään huolen.”

Matt.6:34

Mervi Lindberg-Miettinen

Lastenohjaaja

Työskentelen Martissa päiväkerhossa ja iipassa.

Eeva Nyberg

Lastenohjaaja

Olen vanha konkari lapsi- ja perhetyössä. Työpisteeni on Vehkojan ja Lasten kammarin päiväkerhoissa, Seurakuntakeskuksen perhekerhossa ja teen myös päiväkotiyhteistyötä. Iloitsen työssäni lapsista ja heidän ajatuksista. Tartun rohkeasti uusiin haasteisiin. Liikunta ja rakkaus on elämäni suola ja sokeri.

Motto: On ilo, ilo, ilo olla yhdessä.

Susanna Pulkkinen

Lastenohjaaja

Olen toisenpolven lastenohjaaja ja työskennellyt reilut kymmenen vuotta Hyvinkään seurakunnan lapsi- ja perhetyössä. Tällä hetkellä työskentelen Vehkojan 3-5-vuotiaiden päiväkerhossa ja koululaisten iltapäiväkerhossa.

Motto: Menneisyyttä voi muistella, tulevaisuutta voi suunnitella ja elää saa nyt.

Irja Santapukki

Lastenohjaaja

Olen rokkaava vauhtimimmi. Samassa paketissa oikea kanaemo lapsille eikä luonnossa liikkumista rauhan tyyssijana voi unohtaa. Työskentelen Seurakuntakeskuksen päiväkerhoissa ja Lapsiparkissa sekä Vehkojan perhekerhossa.

Motto: Erilaisuus yhdistää!

Maria Silvan

Lastenohjaaja

Tykkään matkustelusta ja huumori on elämän suola. Olen yhden karvalapsen äiti. Työskentelen Vehkojan päiväkerhossa ja Iipassa.

Motto: Pilkettä silmäkulmassa.

Kaisa Vainio

Lastenohjaaja

Tavoitteeni on aito kohtaaminen lasten ja perheiden kanssa. Työskentelen Lasten kammarissa iltaperhekerhossa sekä Vehkojalla ja Paavolassa päiväkerhoissa.

Motto: Puuroa ja pullantuoksua!

Päivi Virtanen

Lastenohjaaja

Minulle tärkeitä ovat musiikki ja karvatassut. Lasten kanssa työskentely on parasta. Työskentelen Martin päiväkerhossa ja Iipassa.

Motto: Ilo sydämessä.

Annica Åberg

Lastenohjaaja

Työskentelen Paavolan perhekerhossa, Seurakuntakeskuksen päiväkerhossa ja Lapsiparkissa. Olen mielelläni mukana perhetapahtumissa, maahanmuuttajien toiminnassa ja perheiden jaksamista tukevassa toiminnassa kuten lastenhoitoilloissa. Vapaa-ajallani kiertelen kirppareita, tunnelmoin teatterissa, viipotan vapaaehtoisena tai pidän lystiä lasten kanssa.

Motto: Ainoastaan sydämellään näkee hyvin.