Lapset ja perheet

 

Lapsi - ja perhetyön toimisto sijaitsee NesTorissa, Oikokuja 2 A 12.

Ota yhteyttä

Johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja, Lapset ja perheet
Varhaiskasvatuksen ohjaaja

Tykkään työstäni. Monenlaisessa saan olla mukana, on perhemessuja ja –brunsseja, pyhäkoulua, päiväkotien kanssa tehtävää yhteistyötä, tapahtumia, retkiä, leirejä. Jokainen päivä on ainutlaatuinen ja tärkeä. Viihdyn luonnossa ja mökillä. Varsinkin geokätköily vie monenlaisiin mielenkiintoisiin paikkoihin.

 

Motto: Perheiden parhaaksi, lasten kasvua tukien.

Toimistosihteeri, kasvatus

Toimistoani kutsutaan kasvatuksen hermokeskukseksi. :-) Hoidan kasvatuksen toimistotyöt ja minut tavoittaa parhaiten virka-aikana klo 8-16 välillä. Vapaa-aikani kuluu lasteni kanssa ja pilatesta harrastaen. 

Tanja hoitaa myös nuorisotoimiston juoksevia asioita, ja häneen voi olla yhteyksissä kaikenlaisten kysymysten kanssa. 

Seurakuntapastori

Varhaiskasvatuksen pappi: lapsi- ja perhetyö sekä parisuhdetyö

Lapsissa on tulevaisuus.

Jeesus sanoo: "Sallikaa lasten tulla minun luokseni, älkää estäkö heitä. Heidän kaltaistensa on Jumalan valtakunta."

Tässä työni tavoite ja haaste. Kohdata jokainen lapsi yksilönä ja pyrkiä itse kohti lapsen kaltaisuutta yhdessä perheen ja läheisten kanssa. Olen kahden säheltävän kultaisen noutajan iloinen omistaja. 

 


Lastenohjaaja

Teen töitä päiväkerhoissa kirkonmäellä ja perhekerhossa Paavolassa.

Motto: Tarinoita ja mielikuvitusta mukaan arkeen.

Lastenohjaaja

Olen ollut seurakunnalla töissä vuodesta 2001. Tehtäviini kuuluu tällä hetkellä perhekerho, päiväkerho ja koululaisten iipee Martissa. Minut voi nähdä myös perhemessuissa, leireillä ja rippikoulussa työskentelemässä. Vapaa-aikani kuluu oman ja lapsen musiikkiharrastuksissa.

Motto: ”Sama voima rakkauden, syliin sulkee jokaisen. Matka jatkuu, matka kohti Jumalaa.”

 


Lastenohjaaja

Olen liikunnallinen koiranhoitaja. Työskentelen kirkonmäellä päiväkerhossa ja Kytäjällä perhekerhossa.

Motto: Lapsia kuunnellen, ilolla eteenpäin.

Lastenohjaaja

Olen Suvi ja teen päiväkerho- ja iltapäiväkerhotyötä Martissa. Mielestäni hauskoja asioita ovat käsityöt, ruuanlaitto sekä spinning!

Motto: ”Kaikki hauska on hyvää vatsalle. – Muumimamma”

Lastenohjaaja

Mulla on iso syli ja sydän. Siksi kerholaiset tuntuvat kuin olisivat ”omia lapsia”. Neljän lapsen äitinä tunnenkin olevani eniten itseni lasten seurassa. Sydäntäni lähellä ovat myös Luojan luomat eläimet, luonto ja … hyvä puhdas ruoka. Työpisteeni on Paavola ja siellä päivä- ja iltapäiväkerhot.

Motto: Lapsen mieli on lahja.

Lastenohjaaja

Olen ollut vuodesta 2014 seurakunnalla töissä. Tällä hetkellä pidän Lasten kammarilla Pilttiporukkaa sekä Vehkojalla 3-5 -vuotiaiden päiväkerhoja. Voit tavata minut myös eri tapahtumissa. Vapaa-ajan vietän tiiviisti futismutsina kentän laidalla.

Motto: Uuden oppiminen tuo uusia mahdollisuuksia.

Lastenohjaaja

Moi! Mä oon Laura ja työskentelen betaniassa ja lasten kammarissa/pappilassa. Kirkkomuskarit pienten lasten ja heidän vanhempiensa kanssa on yksi työtehtävistäni. Mikä olisikaan parempi tapa kertoa Jeesuksesta kuin yhdessä laulaen, leikkien ja tanssien. Kirjoitan myös Kirkonmäki-lehteen lapsen silmin sivua, se on ihanaa kun pääsee ideoimaan, kuvaamaan ja kirjoittamaan. Kaikki lempipuuhiani. Elokuvat ja kierrätysmateriaaleista askarteleminen ovat intohimoni, varsinkin indie-elokuvat ja kierrätysaiheiset korvakorut. Niiden parissa vierähtää helposti kaikki vapaa-aika.

Motto: ”Älkää murehtiko huomispäivästä, se pitää kyllä itsestään huolen.” 

Matt.6:34


Lastenohjaaja

Olen Talvisillassa päiväkerhossa ja iipassa. Kesällä työni vaihtuu alakoululaisten kesäkerhoon. Vapaa-ajalla kiinnostuksen kohteitani ovat teatteri, konsertit ja lukeminen. Pidän myös matkustelusta, erityisesti viihdyn Italiassa.

Motto: Joka päivä voi oppia jotain uutta.


Lastenohjaaja

Olen vanha konkari lapsi- ja perhetyössä. Työpisteeni on Vehkojan päiväkerhoissa ja teen myös päiväkotiyhteistyötä. Iloitsen työssäni lapsista ja heidän ajatuksista. Tartun rohkeasti uusiin haasteisiin. Liikunta ja rakkaus on elämäni suola ja sokeri.

Motto: On ilo, ilo, ilo olla yhdessä.


Lastenohjaaja

Olen toisenpolven lastenohjaaja ja työskennellyt reilut kymmenen vuotta Hyvinkään seurakunnan lapsi- ja perhetyössä. Tällä hetkellä työskentelen Martissa 3-5-vuotiaiden päiväkerhossa ja koululaisten iltapäiväkerhossa.

Motto: Menneisyyttä voi muistella, tulevaisuutta voi suunnitella ja elää saa nyt.


Lastenohjaaja

Olen rokkaava vauhtimimmi. Samassa paketissa oikea kanaemo lapsille eikä luonnossa liikkumista rauhan tyyssijana voi unohtaa. Työskentelen Lastenkammarissa ja Pappilassa päiväkerhossa sekä Vehkojalla perhekerhossa ja Iipassa.

Motto: Erilaisuus yhdistää!

Lastenohjaaja

Tykkään matkustelusta ja huumori on elämän suola. Olen yhden karvalapsen äiti. Työskentelen Vehkojan päiväkerhossa ja Iipassa.

Motto: Pilkettä silmäkulmassa.


Lastenohjaaja

Tavoitteeni on aito kohtaaminen lasten ja perheiden kanssa. Työskentelen Vehkojalla perhekerhossa, päiväkerhossa ja Iipassa.

Motto: Puuroa ja pullantuoksua!

Lastenohjaaja

Minulle tärkeitä ovat musiikki ja karvatassut. Lasten kanssa työskentely on parasta. Työskentelen Paavolan päiväkerhossa ja Iipassa.

Motto: Ilo sydämessä.


Lastenohjaaja

Työskentelen Martin srk-talossa perhekerhossa, päiväkerhossa ja koululaisten ip:ssä. Olen mielelläni mukana perhetapahtumissa, maahanmuuttajien toiminnassa ja perheiden jaksamista tukevassa toiminnassa kuten lastenhoitoilloissa. Vapaa-ajallani kiertelen kirppareita, tunnelmoin teatterissa, viipotan vapaaehtoisena tai pidän lystiä lasten kanssa.

Motto: Ainoastaan sydämellään näkee hyvin.