Nuorisotyö

Nuorisotyön toimisto sijaitsee seurakuntakeskuksessa, osoitteessa Hämeenkatu 16.
Nuortentila Betania (tai Betsku) sijaitsee osoitteessa Helenenkatu 15.

Lisätietoja toiminnasta Hyvinkään seurakunnan nuorten sivuilta: http://www.betsku.net/

Postiosoite:
Hyvinkään seurakunta / Nuorisotyö
05801 Hyvinkää

Meidät kaikki tavoitat myös WhatsAppista!

H K L P R T U

vs. Erityisnuorisotyönohjaaja (sij.)

IG: juikebetsku SC: juike.betsku

Erityisnuorisotyötä suurella sydämellä. Parhaiten tottelen lempinimeä Juike. Minut kohtaa usein iltaisin kauppakeskuksessa tai kaduilla tekemässä katupäivystystä. Erilaiset musiikkitapahtumat ovat intohimoni. Lappi kesällä ja talvella on minun mielipaikkani. Tykkään luonnosta, vaeltaen ja retkeillen. Törmätään turuilla ja toreilla.

Motto:

Elämä ei ole helppoa. Jos elämä olisi helppoa, moni selviäisi siitä hengissä.

Oppilaitostyö ja nuoret aikuiset

Nuorten aikuisten ja oppilaitosyhteistyön pappi kypsähkössä neljänkympin kierteessä☺. Työssäni saan toteuttaa perusluonteenpiirteitäni luovaa hulluutta ja rentoutta. Mustan huumorin ystävä, jolle pesäpallo, ulkoilu ja hyvät kirjat muodostavat pyhän kolminaisuuden.

Motto: "Siellä missä muutkin - ihan pihalla."

Seurakuntapastori, rippikoulutyön pappi

Rippikoulutyö IG: PaulaBetsku SC: pkallio98

Lempi ajatukseni raamatusta on Jesa 43: 1 jakeessa oleva – Älä pelkää. Minä olen lunastanut sinut. Minä olen sinut nimeltä kutsunut, sinä olet minun.  Nämä Jumalan sanat tuovat turvan elämän myrskyissä ja kertovat minulle, että Jumala pitää minusta aina huolen.  Työssäni haluan painottaa juuri tätä, Jumalan huolenpitoa. Muutenkin pidän Jesajan kirjan luvusta 43.

IG: kirsi.betsku, SC: kirsi.betsku

Olen Kirsi. Pitkän linja kirkon nuorisotyönohjaaja. Kuvaisin itseäni työssä sanaparilla sitkeä puurtaja. Rakastan ihmisiä, mutta pidän myös hiljaisuudesta. Mielenmaisemani löytyvät tunturista ja järvien rannoilta. Harrastan keramiikkaa ja penkkiurheilua.

Mottoni on Kolmannen Naisen biisistä Raatona maantiellä: ”Mieluummin makaan raatona maantiellä. Mieluummin häviän sinne kuin menen hautaan elävältä.” Eli täysillä eletään joka hetki!

Varhaisnuoret

Motto: Odota aasilla ratsastavaa nöyrää Kristusta, kavahda Kristuksella ratsastavia kopeita aaseja.

Nuorisotyönohjaaja

"Miksi sä olet noin hassu?" kysyi pieni koululainen minulta. Vastasin, että se kuuluu toimenkuvaan.  Paitsi että saan hassutella, saan myös toimia kuuntelijana ja rukoilijana. Minut tapaa usein raahaamasta kaikennäköistä omituista rekvisiittaa opetuksen tueksi kouluvierailuja tehdessäni. Tykkään heittäytyä ja kokeilla uusia juttuja, kun niihin on mahdollisuus. Jaksan innostua aina uudestaan löytöretkistä aarrearkkuun, elikkäs Raamattuun. On ihanaa saada olla  oppijana ja etuoikeus saada opettaa Raamatun aarteista - siinä olen ehkä omimmillani.

Nuoriso- ja koulutyön pappi

Koulutyö, nuorisotyö IG: jannebetsku SC: jannepappi

Motto: ”Ei parta pahoille kasva, partajouhet joutaville."

Jos parta osaisi puhua, kertoisi se koirankarvoista, risuista, mudasta ja höyhenistä.

Pappina jo vuodesta 2011.

IG: @anssilaa SC: anssi.tahtinen

Teen rippikoulun jälkeistä nuorisotyötä pilke silmäkulmassa ja rohkeasti kokeillen. Innostun helposti mistä vain, oli se sitten Raamatun tutkimista, leipomista, sirkusta, rakentelua, pakohuoneita tai mitä vain! Tykkään oppia uutta ja kokeilla erilaisia asioita.

Motto: "Älä ota sitä vakavasti!"

Toimistosihteeri, kasvatus

Toimistoani kutsutaan kasvatuksen hermokeskukseksi. :-) Hoidan kasvatuksen toimistotyöt ja minut tavoittaa parhaiten virka-aikana klo 8-16 välillä. Vapaa-aikani kuluu lasteni kanssa ja pilatesta harrastaen.

Tanja hoitaa myös nuorisotoimiston juoksevia asioita, ja häneen voi olla yhteyksissä kaikenlaisten kysymysten kanssa.

vs. Nuorisotyönohjaaja (sij.)

IG: @veerabetsku SC: @veerabetsku

Moikka! Mä oon Veera ja teen tällä hetkellä nuorisotyönohjaajan viransijaisuutta rippikoulun jälkeisessä nuorisotyössä. Minut voi siis nähdä muun muassa Betskussa raamiksessa, After Schoolissa tai nuortenillassa ja jos et nää, nii kuulet varmasti, sillä nauruni kyllä kuulee. Musiikki, laulaminen, teatteriharrastukset, valokuvaaminen, luonnossa liikkuminen ja geokätköily on erityisen lähellä sydäntäni. Tavoitat mut soittamalla tai viestitse ja löydät mut myös Instagramista nimellä @veerabetsku sekä Snapchatistä nimellä veerabetsku.

Kuullaan ja nähdään!

Motto "Elämä on seikkailu".