sydän hiekassa

Perheneuvonta

Perheasiain neuvottelukeskus on Hyvinkään ja Riihimäen seurakuntien ylläpitämä ja se tarjoaa keskusteluapua Hyvinkään, Riihimäen, Hausjärven ja Lopen asukkaille.

 Elämä on matka, jonka kulkeminen voi olla joskus vaikeaa. Juuri nyt elämme varsin poikkeuksellista aikaa, johon liittyy paljon kysymyksiä, vähemmän vastauksia. Mutta jakamalla vaikeita asioita ja hetkiä, jaksaa paremmin.  Perheasiain neuvottelukeskus voi olla oikea paikka sinulle, jolla on vaikeuksia ihmissuhteissasi, parisuhteessasi, perheessäsi tai elämäntilanteessasi. Olemme läsnä ja lähellä etäyhteyksien kautta. Käytämme Microsoftin Teams-sovellusta,WhatsApp-videopuheluita, Messenger-videopuheluita, kännykkäpuheluita ja Skypeä. Mikä on sinulle helpoin tapa! 

Päivystyspuhelin: 0408050390   Ma-To klo 9-11

AKUUTISSA ASIASSA  VOIT JÄTTÄÄ PÄIVYSTYSAJAN ULKOPUOLELLA YHTEYDENOTTOPYYNNÖN TEKSTIVIESTILLÄ tai  soittaa numeroon 0401813128

Perheposti: voit jättää soittopyynnön tai kysyä parisuhdetta, perheen jaksamista tai muita mieltä askarruttavia asioista suojatussa osoitteessa  perheneuvonta.hyvinkaa@evl.fi

VASTAANOTTOAJAT:

Voit lähettää yhteydenottopyynnön numeroon 040-1813128  Saat halutessasi 30/60/90 minuutin puhelin-tai videoyhteysajan.

 

Maarit Kuusisto  040-5479626

Raili Yli-Saunamäki  0400-543738

Jukka Vänskä siirtyy  050-4694705

Päivi Nurmi siirtyy  050-5274838

Nämä käytännöt ovat voimassa toistaiseksi!

 

Välitämme, koska toivomme. Toivomme, koska se mahdollistaa huomisen.

 

Perheasian neuvottelukeskus:

Hyvinkään toimipisteen osoite
Oikokuja 2  

Riihimäen toimipisteen osoite
Temppelikatu 9 B

Yhteydenotto pyynnön voi myös jättää sähköpostitse: perheneuvonta.hyvinkaa@evl.fi

Ota yhteyttä

Perheneuvoja

Perheneuvonta

Minut tavoittaa perheasiain neuvottelukeskuksesta, osoitteesta Pappilankatu 14. Aloitin perheneuvojan virassa 2003. Harrastan elokuvia, teatteria, lukemista ja kävelylenkkejä mieluiten luonnon helmassa.

 

Motto: Asioilla on taipumus järjestyä

Vastaanottosihteeri, perheneuvonta

Perheneuvonta

Olen tullut perheneuvonnan vastaanottosihteeriksi 2009. Haasteellinen työ ansaitsee vastapainoksi vapaa-ajalla paljon luonnossa oleskelua, lenkkeilyä ja pyöräilyä. Vapaa-aika meneekin näiden harrastusten parissa.

Motto: Joskus pitää katsoa taaksepäin nähdäkseen tien eteenpäin