Perhosia ja ihmisen kasvot

Perheneuvonta

Hyvinkään ja Riihimäen seutukunnan yhteinen perheasiain neuvottelukeskus on osa kirkon perheneuvontaa ja palvelee seuraavien paikkakuntien asukkaita: Hyvinkää, Riihimäki, Mäntsälä, Loppi, Hausjärvi   
                    
Kirkon perheneuvonta tarjoaa ammatillista keskusteluapua parisuhteen, perheen ja henkilökohtaisen elämän kysymyksissä. Perheneuvonnan asiakkaaksi voi hakeutua yksin, yhdessä kumppanin kanssa tai perheenä etnisestä taustasta ja seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta.

Palvelut ovat maksuttomia ja asiakkaaksi voi hakeutua, vaikka ei olisi evankelisluterilaisen kirkon jäsen. Perheneuvojilla ja vastaanottosihteereillä on ehdoton vaitiolovelvollisuus. Tarjoamme lähivastaanottoaikoja ma-pe klo 8-16. Mahdollisuus myös etätapaamiseen teams -yhteydellä.  

Maksuton nettiparisuhdekurssi käytössäsi

Pari Tunnetta -parisuhdekurssi on maksuton verkkokurssi parisuhteen tueksi. Se on osa Kirkon perheneuvonnan toimintaa. Kurssin tavoitteena on kehittää kumppaneiden välistä tunneyhteyttä ja antaa välineitä ristiriitojen käsittelemiseen. Kurssi soveltuu parhaiten pareille, jotka haluavat lisätä ymmärrystä omasta itsestään ja parisuhteestaan sekä parantaa keskinäistä yhteyttä ja läheisyyttä. Lue lisää ja aloita kurssi: paritunnetta.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä (linkki aukeaa uuteen ikkunaan).

Ryhmät

Neuvottelukeskuksessa kokoontuu myös aika-ajoin hoidollisia ryhmiä, joista ilmoitetaan sivullamme. Perheneuvonnan työntekijät tarjoavat myös prosessimaista työnohjausta ja lyhyempiä konsultaatioita seurakunnan työntekijöille ja hoidollista työtä tekeville ammattilaisille. Katso tiedot alkavista ryhmistä täältäLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Asiakkaaksi 

Huom!  Perheneuvonta on hieman ruuhkautunut, joten varauduthan pidempään jonotusaikaan. 

Ajan perheasiain neuvottelukeskukseen voi varata: 

  • soittamalla / tekstiviestinä numeroon 040 181 3128 maanantaisin klo 12-14 tai torstaisin klo 9-11 (soittoajan ulkopuolella voit jättää yhteystietosi myös tekstiviestillä)

AJANVARAUS ON SULJETTUNA  Ma 8.7. - Pe 26.7.2024

HUOM! JOS KOET TARVITSEVASI KIIREELLISTÄ APUA/NEUVOA ELÄMÄNTILANTEESI TUEKSI, OTATHAN YHTEYTTÄ Kriisikeskus Hymiseen Ma-pe klo 9-15 puh. 0400 755 284.  

Yhteystiedot

         Hyvinkäällä

  • joht.perheneuvoja                                            tarja.ferrand@evl.fi, puh. 040 547 9626
  • vast.ottosiht./osa-aik. perheneuvoja                jaana.viitanen@evl.fi, puh. 040 5930014
  • perheneuvoja                                                   raili.yli-saunamaki@evl.fi, puh. 0400 543 738

         Riihimäellä 

  • perheneuvoja                                                   hanna.rienoja@evl.fi, puh. 050 527 4838

Toimipaikat:

Hyvinkään toimipiste 
Pappilankatu 14, Hyvinkää

Riihimäen toimipiste 
Jarrumiehenkatu 10, Riihimäki

Mäntsälän toimipiste 
Keskuskatu 21, Mäntsälä