lapsia seurakunnan kerhossa -tervetuloa mukaan lasten ja lapsiperheiden toimintaan

Lapsille ja lapsiperheille

Seurakunnan varhaiskasvatukseen kuuluu päiväkerhot, perhekerhot, kirkkomuskarit, koululaisten iltapäivätoiminta ja pyhäkoulut. Säännöllisen toiminnan lisäksi meillä on paljon erilaisia tapahtumia ympäri vuoden, kuten perhemessuja, muskarikirkkoja, illallisia kahdelle sekä 4-vuotiaiden syntymäpäiväjuhlia ja erilaisia tapahtumia mm. kirkonmäellä ja Sääksin leirikeskuksessa. Haluamme tarjota lapsille vahvat juuret ja kantavat siivet, antamalla lapsille kristillisiä arvoja lapsilähtöisen toiminnan kautta. Pidämme lasta arvokkaana ja toimimme vanhempien kanssa kasvatuskumppanuudessa.

Ajankohtaiset tapahtumat:

Tervetuloa kirkkoon

9.8.      Hyvinkään kirkossa, ekaluokkalaisten siunaaminen klo 16-19 välisenä aikana
20.9.    Vehkojan Srk-keskuksessa klo 11.00, perhebrunssi klo 9.30 alk.
4.10.    Hyvinkään kirkossa klo 10.00, Mikkelinpäivä
31.10.  Puolimatkan kappelissa klo 16, pyhäinpäivän perhehartaus
8.11.    Paavolan srk-kodissa klo 10.00, isänpäivä
15.11.  Hyvinkään kirkossa klo 10.00, lapsikuorotapahtuma
29.11.  Hyvinkään kirkossa klo 10.00, 1. Adventti

Lapsiparkki

Lapsiparkki torstaisin klo 16.30-18.30 Kirkonmäellä,
Hämeenkatu 16, alakerran kerhotila

Ilmoittautumiset maanantaisin klo 12-14 välisenä aikana,
040 708 5218. Peruutukset viim. edelliseen iltaan mennessä.

Maksuton!

Kesäperhekerho ulkona

Tervetuloa ulkoilemaan kesäperhekerhoon 1.-18.6. klo 9.00-14.00 Lasten kammarin pihalle, Kirvesmiehenkatu 12.
Leikkiä, kahvittelua, hiljentymistä. Grillausmahdollisuus (omat eväät mukaan.)
Ei ilmoittautumista. Maksuton.
Tulethan kerhoon täysin terveenä. Muistetaan turvavälit ja hyvä hygienia.

Tervetuloa!

Illallinen kahdelle

Illallinen kahdelle pikkulapsiperheiden vanhemmille pe 11.9. & 6.11. klo 18.00-20.00 Ravintola Obelix. Lastenhoito Kirkonmäellä.
Ilmoittautumiset lähempänä ajankohtaa.

Lisätiedot: Terhi Makkonen, 040 779 7781

4-vuotiaiden synttärit

Maaliskuun juhlat peruuntuivat koronan vuoksi joten järjestämme nyt uuden juhlan pe 4.9. klo 18.00 (tammi-kesäkuussa syntyneet) Vehkojan srk-keskuksessa. Ilmoittautumiset TÄSTÄ linkistä 28.8. mennessä.

Pe 30.10 klo 18.00 (heinä-joulukuussa syntyneet) Vehkojan srk-keskuksessa. Ilmoittautuminen lähempänä ajankohtaa.
Synttäreillä nautitaan yhteisestä juhlaohjelmasta ja syödään jäätelöä.

Lisätiedot: Anna-Mari Tukeva, 040 559 6327, anna-mari.tukeva@evl.fi

Muskarikirkko

Muskarikirkko pe 11.9., 9.10. ja 13.11. klo 10.00 Vanhassa kirkossa, Uudenmaankatu 13

Tervetuloa!

Lisätiedot: Anna-Mari Tukeva, 040 559 6327, anna-mari.tukeva@evl.fi

Koululaisten kesäkerhot

Koululaisten kesäkerhot 1.-18.6.2020 klo 9.00-15.00.

Ilmoittautuminen alkaa ma 2.3. klo 8.00 TÄSTÄ linkistä.

-Martti Srk-talo, Niittymäenraitti 4
-Vehkoja Srk-keskus, Ali-Anttilantie 3
-Kirkonmäki, Hämeenkatu 16
-Paavola Srk-koti, Aittatie 1

Kerhot on tarkoitettu kaikille alakoululaisille, etusijalla ovat vuonna 2011 ja 2012 syntyneet. Osallistumismaksu on 120 € ajasta riippumatta, johon sisältyy ruoka, välipala, materiaalit, retket ja vakuutus kerhon aikana.

Lisätiedot:  Tanja Uimonen, 040 528 7236, tanja.uimonen@evl.fi

Tulevia tapahtumia

6.9. Perheiden retkipäivä Sääksissä
25.9. Vauvan päivä Kirkonmäellä
4.10. Kastepäivä Kirkonmäellä
20.11. Lapsen oikeuksien päivä Kirkonmäellä

Lapset leikkivät syksyn lehdillä

Klikkaa kuvaa tai tästä, niin avautuu Lapsiperheiden syysesite 2020!

Johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja, Lapset ja perheet
Varhaiskasvatuksen ohjaaja

Tykkään työstäni. Monenlaisessa saan olla mukana, on perhemessuja ja –brunsseja, pyhäkoulua, päiväkotien kanssa tehtävää yhteistyötä, tapahtumia, retkiä, leirejä. Jokainen päivä on ainutlaatuinen ja tärkeä. Viihdyn luonnossa ja mökillä. Varsinkin geokätköily vie monenlaisiin mielenkiintoisiin paikkoihin.

Motto: Perheiden parhaaksi, lasten kasvua tukien.

Toimistosihteeri, kasvatus

Toimistoani kutsutaan kasvatuksen hermokeskukseksi. :-) Hoidan kasvatuksen toimistotyöt ja minut tavoittaa parhaiten virka-aikana klo 8-16 välillä. Vapaa-aikani kuluu lasteni kanssa ja pilatesta harrastaen.

Tanja hoitaa myös nuorisotoimiston juoksevia asioita, ja häneen voi olla yhteyksissä kaikenlaisten kysymysten kanssa.

Varhaiskasvatuksen pappi: lapsi- ja perhetyö sekä parisuhdetyö

Lapsissa on tulevaisuus.

Jeesus sanoo: "Sallikaa lasten tulla minun luokseni, älkää estäkö heitä. Heidän kaltaistensa on Jumalan valtakunta."

Tässä työni tavoite ja haaste. Kohdata jokainen lapsi yksilönä ja pyrkiä itse kohti lapsen kaltaisuutta yhdessä perheen ja läheisten kanssa. Olen kahden säheltävän kultaisen noutajan iloinen omistaja.