lapsia seurakunnan kerhossa -tervetuloa mukaan lasten ja lapsiperheiden toimintaan

Lapsille ja lapsiperheille

Seurakunnan varhaiskasvatukseen kuuluu päiväkerhot, perhekerhot, kirkkomuskarit, koululaisten iltapäivätoiminta ja pyhäkoulut. Säännöllisen toiminnan lisäksi meillä on paljon erilaisia tapahtumia ympäri vuoden, kuten perhemessuja, muskarikirkkoja, illallisia kahdelle sekä 4-vuotiaiden syntymäpäiväjuhlia ja erilaisia tapahtumia mm. kirkonmäellä ja Sääksin leirikeskuksessa. Haluamme tarjota lapsille vahvat juuret ja kantavat siivet, antamalla lapsille kristillisiä arvoja lapsilähtöisen toiminnan kautta. Pidämme lasta arvokkaana ja toimimme vanhempien kanssa kasvatuskumppanuudessa.

Tämän hetken kokoontumisrajoituksista johtuen Pilttiporukka, Perhekerhot ja Lapsiparkki on peruttu kerhopisteissä 30.4.2021 asti.
Perhekerhot ja Kirkkomuskarit pidetään livenä Facebookissa.

Ajankohtaiset tapahtumat:

Tervetuloa kirkkoon

28.3.    Palmusunnuntain messu klo 10.00 Hyvinkään kirkossa
18.4.    Perhemessu klo 11.00, brunssi klo 9.30 alk. Vehkojan srk-keskuksessa
16.5.    Äitienpäivän messu klo 10.00 Paavolan srk-kodissa
3.10.    Mäkilähtö kesään klo 10.00 Hyvinkään kirkossa

Kirkkomuskariin ilmoittautuminen toimintavuodelle 2021-2022

Ilmoittautuminen alkaa ma 3.5.2021 klo 8.00 TÄSTÄ linkistä. Ilmoittautuminen päättyy 30.5. Kirkkomuskari on maksuton!

Lisätietoja: kasvatuksen toimisto, 040 528 7236, tanja.uimonen@evl.fi

Koululaisten kesäkerho

Varhaiskasvatuksen väki toivottaa pienet koululaiset tervetulleeksi kesäkerhoihin 7.-24.6.2021.
Ilmoittautuminen alkaa ma 1.3. klo 8.00 TÄSTÄ linkistä. Ilmoittautuminen päättyy 28.5. Osallistumismaksu on 120€ ajasta riippumatta, johon sisältyy lounas, välipala, ohjelma hartauksineen ja retkineen sekä vakuutus kerhon aikana.

Lisätiedot: kasvatuksen toimisto, 040 528 7236, tanja.uimonen@evl.fi

Muskarikirkko

Lauletaan, lorutellaan ja nautitaan ehtoollinen yhdessä pe 22.2., 19.2., 19.3., 16.4. ja 28.5. klo 10.00 Vanhassa kirkossa, Uudenmaankatu 13. Sopii perheen pienemmillekkin. Kesto n. 30 min, jonka jälkeen sivusalissa tarjolla kirkkososeet ja kahvit.

Koronarajoitusten johdosta muskarikirkko striimataan Facebookiin Hyvinkään seurakunnan lapset ja perheet sivulle sekä Lysti-Lammas - kanavalle Youtubeen, siihen asti kunnes saamme jälleen kokoontua yhteen. Striimatun muskarikirkon jälkeen on mahdollisuus tulla ehtoolliselle Vanhaan kirkkoon klo 10.30-11.30.

Tervetuloa!

Lisätiedot: anna-mari.tukeva@evl.fi, 040 559 6327

Kamalat äidit -vertaisryhmä

Kamalat äidit kokoontuu torstaisin 20.1., 3.2., 17.2., 3.3., 17.3., 31.3., 14.4., 28.4., 12.5., ja 26.5. klo 17.30-18.30, Lasten Kammarilla, Kirvesmiehenkatu 12 (päiväkoti Otavan pääty).

Kamalat äidit on murrosikäisten lasten äideille tarkoitettua vertaistoimintaa. Kamalat äidit - vertaisryhmissä käsitellään vanhemmuuteen ja naisen elämään liittyviä teemoja. Ryhmässä äideillä on mahdollisuus kuulla toisia äitejä ja kertoa omista kokemuksistaan, saada tukea ja käytännön ideoita arkeen.

Ryhmään otetaan 10 äitiä. Ryhmä on suljettu, luottamuksellinen ja maksuton. Toivomme ryhmiin osallistuvilta sitoutumista ryhmän kokoontumisiin. Tarjolla pientä purtavaa. Ryhmän ohjaajina toimivat Hyvinkään seurakunnan varhaiskasvattajat Nonna Kotkanen-Koivu sekä Laura Kuiri.

Tervetuloa!

Lisätiedot: Nonna Kotkanen-Koivu, 050 533 7312, nonna.kotkanen-koivu@evl.fi

Klikkaa kuvaa tai tästä, niin avautuu Lapsiperheiden kevätesite 2021!

Päiväkerhoon ilmoittautuminen 2021-2022

Johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja, Lapset ja perheet
Varhaiskasvatuksen ohjaaja

Tykkään työstäni. Monenlaisessa saan olla mukana, on perhemessuja ja –brunsseja, pyhäkoulua, päiväkotien kanssa tehtävää yhteistyötä, tapahtumia, retkiä, leirejä. Jokainen päivä on ainutlaatuinen ja tärkeä. Viihdyn luonnossa ja mökillä. Varsinkin geokätköily vie monenlaisiin mielenkiintoisiin paikkoihin.

Motto: Perheiden parhaaksi, lasten kasvua tukien.

Toimistosihteeri, kasvatus

Toimistoani kutsutaan kasvatuksen hermokeskukseksi. :-) Hoidan kasvatuksen toimistotyöt ja minut tavoittaa parhaiten virka-aikana klo 8-16 välillä.

Tanja hoitaa myös nuorisotoimiston juoksevia asioita, ja häneen voi olla yhteyksissä kaikenlaisten kysymysten kanssa.

Varhaiskasvatuksen pappi: lapsi- ja perhetyö sekä parisuhdetyö

Lapsissa on tulevaisuus.

Jeesus sanoo: "Sallikaa lasten tulla minun luokseni, älkää estäkö heitä. Heidän kaltaistensa on Jumalan valtakunta."

Tässä työni tavoite ja haaste. Kohdata jokainen lapsi yksilönä ja pyrkiä itse kohti lapsen kaltaisuutta yhdessä perheen ja läheisten kanssa. Olen kahden säheltävän kultaisen noutajan iloinen omistaja.