lapsia seurakunnan kerhossa -tervetuloa mukaan lasten ja lapsiperheiden toimintaan

Lapsille ja lapsiperheille

Seurakunnan varhaiskasvatukseen kuuluu päiväkerhot, perhekerhot, kirkkomuskarit, koululaisten iltapäivätoiminta ja pyhäkoulut. Säännöllisen toiminnan lisäksi meillä on paljon erilaisia tapahtumia ympäri vuoden, kuten perhemessuja, muskarikirkkoja, illallisia kahdelle sekä 4-vuotiaiden syntymäpäiväjuhlia ja erilaisia tapahtumia mm. kirkonmäellä ja Sääksin leirikeskuksessa. Haluamme tarjota lapsille vahvat juuret ja kantavat siivet, antamalla lapsille kristillisiä arvoja lapsilähtöisen toiminnan kautta. Pidämme lasta arvokkaana ja toimimme vanhempien kanssa kasvatuskumppanuudessa.

Ajankohtaiset tapahtumat:

Tervetuloa kirkkoon

22.12.  Hyvinkään kirkossa klo 18.00, Tähtikirkko
16.1.    Vehkojan srk-keskuksessa klo 11.00, Perhemessu
20.3.    Vehkojan srk-keskuksessa klo 11.00, Perhemessu
10.4.    Paavolan srk-keskuksessa klo 12.00, äitienpäivä
14.5.    Hyvinkään kirkossa klo 18.00, konsertti, lapsikuorotapahtuma
15.5.    Hyvinkään kirkossa klo 10.00, Perhemessu

Muskarikirkko

Lauletaan, lorutellaan ja nautitaan ehtoollinen yhdessä pe 14.1., 4.2., 11.3., 29.4. ja 13.5. klo 10.00 Vanhassa kirkossa, Uudenmaankatu 13. Sopii perheen pienemmillekin. Kesto n. 30 min.

Tervetuloa!

Lisätiedot: anna-mari.tukeva@evl.fi, 040 559 6327

Lapsiparkki peruttu koronatilanteen vuoksi

Torstaisin klo 16.30-18.30 Srk-keskuksen alakerran kerhotilassa, Hämeenkatu 16 tai Pappilassa, Pappilankatu 14. Ilmoittautumiset maanantaisin
050 412 0678 (myös viestillä.) Peruutukset keskiviikko-iltaan mennessä. Maksuton!

Tähtikirkko

Tervetuloa pikkuväen Tähtikirkkoon laulamaan jouluisia tähtilauluja ke 22.12. klo 18.00 Hyvinkään kirkkoon,
Hämeenkatu 16. Omia tähtiä saa ottaa mukaan!

Kamalat äidit -vertaisryhmä

Kamalat äidit kokoontuu tiistaisin  7.12. ja 21.12., 18.1., 1.2., 15.2., 1.3., 15.3., 29.3., 12.4., 26.4., 10.5. & 24.5. klo 17.00-18.30. Koitettua vertaistoimintaa. Kamalat äidit - vertaisryhmissä käsitellään vanhemmuuteen ja naisen elämään liittyviä teemoja. Ryhmässä äideillä on mahdollisuus kuulla toisia äitejä ja kertoa omista kokemuksistaan, saada tukea ja käytännön ideoita arkeen.

Ryhmään otetaan 10 äitiä. Ryhmä on suljettu, luottamuksellinen ja maksuton. Toivomme ryhmiin osallistuvilta sitoutumista ryhmän kokoontumisiin. Tarjolla pientä purtavaa. Ryhmän ohjaajina toimivat Hyvinkään seurakunnan varhaiskasvattajat Nonna Kotkanen-Koivu sekä Laura Kuiri.

Tervetuloa!

Lisätiedot: Nonna Kotkanen-Koivu, 050 533 7312, nonna.kotkanen-koivu@evl.fi

Klikkaa kuvaa tai tästä, niin avautuu Kasvatuksen syysesite 2021! (PDF)

Lapsen oikeuksien viikko

Johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja, Lapset ja perheet
Varhaiskasvatuksen ohjaaja

Tykkään työstäni. Monenlaisessa saan olla mukana, on perhemessuja ja –brunsseja, pyhäkoulua, päiväkotien kanssa tehtävää yhteistyötä, tapahtumia, retkiä, leirejä. Jokainen päivä on ainutlaatuinen ja tärkeä. Viihdyn luonnossa ja mökillä. Varsinkin geokätköily vie monenlaisiin mielenkiintoisiin paikkoihin.

Motto: Perheiden parhaaksi, lasten kasvua tukien.

Toimistosihteeri, kasvatus

Toimistoani kutsutaan kasvatuksen hermokeskukseksi. :-) Hoidan kasvatuksen toimistotyöt ja minut tavoittaa parhaiten virka-aikana klo 8-16 välillä.

Tanja hoitaa myös nuorisotoimiston juoksevia asioita, ja häneen voi olla yhteyksissä kaikenlaisten kysymysten kanssa.

Varhaiskasvatuksen pappi: lapsi- ja perhetyö sekä parisuhdetyö

Lapsissa on tulevaisuus.

Jeesus sanoo: "Sallikaa lasten tulla minun luokseni, älkää estäkö heitä. Heidän kaltaistensa on Jumalan valtakunta."

Tässä työni tavoite ja haaste. Kohdata jokainen lapsi yksilönä ja pyrkiä itse kohti lapsen kaltaisuutta yhdessä perheen ja läheisten kanssa. Olen kahden säheltävän kultaisen noutajan iloinen omistaja.