lapsia seurakunnan kerhossa -tervetuloa mukaan lasten ja lapsiperheiden toimintaan

Lapsille ja lapsiperheille

Seurakunnan varhaiskasvatukseen kuuluu päiväkerhot, perhekerhot, kirkkomuskarit, koululaisten iltapäivätoiminta ja pyhäkoulut. Säännöllisen toiminnan lisäksi meillä on paljon erilaisia tapahtumia ympäri vuoden, kuten perhemessuja, muskarikirkkoja, illallisia kahdelle sekä 4-vuotiaiden syntymäpäiväjuhlia ja erilaisia tapahtumia mm. kirkonmäellä ja Sääksin leirikeskuksessa. Haluamme tarjota lapsille vahvat juuret ja kantavat siivet, antamalla lapsille kristillisiä arvoja lapsilähtöisen toiminnan kautta. Pidämme lasta arvokkaana ja toimimme vanhempien kanssa kasvatuskumppanuudessa.

Ajankohtaiset tapahtumat:

Perhemessut

4.8.     Hyvinkään kirkossa klo 18.00 (ekaluokkalaisten siunaaminen)
15.9.   Vehkojan srk-keskuksessa klo 11.00, perhebrunssi klo 9.30 alk. (päiväkerholaisten siunaaminen)
29.9.   Hyvinkään kirkossa klo 10.. (Mikkelinpäivä)
2.11.   Puolimatkan kappelissa klo 16.00 (Pyhäinpäivän perhehartaus)
10.11. Paavolan srk-keskuksessa klo 10.00 (isänpäivä)
17.11. Vehkojan srk-keskuksessa klo 11.00, perhebrunssi klo 9.30 alk.
1.12.   Hyvinkään kirkossa klo 10.00 (1. Adventti)

Lapsiparkki

Lapsiparkki torstaisin klo 16.30-18.30 Kirkonmäellä
(Hämeenkatu 16, alakerran kerhotila).

Ilmoittautumiset maanantaisin klo 12-14 välisenä aikana,
040 708 5218. Peruutukset viim. edelliseen iltaan mennessä.

Maksuton!

Muskarikirkko

Muskarikirkko pe 22.11. Hyvinkään kirkossa (Lapsen oikeuksien viikon tapahtuma), 13.12. joulukirkko, 17.1. & 14.2. klo 10.00 Vanhassa kirkossa (Uudenmaankatu 13).

Lisätiedot: Anna-Mari Tukeva, 040 559 6327, anna-mari.tukeva@evl.fi

Lapsen oikeuksien viikon tapahtumat:

Koko perheen lauluilta - Ystävät yhdessä to 21.11. klo 18.00 Vanhassa kirkossa. Runoja ja lauluja ystävyydestä.
Ohjelman jälkeen pientä iltapalaa. Vapaa pääsy!

Lapsen oikeuksien viikon perhetapahtumaa vietetään pe 22.11. klo 9-12.00 Kirkonmäellä.
Erilaisia toimintapisteitä lapsille mm. kasvomaalausta, muovailua, askartelua, kuvasuunnistusta, satuhetki.
Kahvia, mehua ja pikku purtavaa. Mukana Lysti-Lammas!

Iltakerho Kytäjällä

Koululaisille, perheille, pienemmille iltakerho Kytäjän kirkolla ke 27.11. klo 17.00-19.00.
Ohjelmaa ulkona ja sisällä. Tarjolla pientä iltapalaa. Tervetuloa!

Perhekerhojen pikkujoulut

Perhekerhojen yhteisiä pikkujouluja vietetään ma 16.12. klo 9.00-13.00 Vehkojan srk-keskuksessa, Yli-Anttilantie 3.
Ohjelmassa: Piparkakkujen koristelua, Temppurata, Joululaulupaja, Joulusatuhuone, Jouluevankeliumi klo 10.30.
Tarjolla riisipuuroa klo 9.00-12.00.

Tulevia tapahtumia

15.12. Lasten kauneimmat joululaulut
22.12. Perheiden joulukirkko

Lapset leikkivät syksyn lehdillä

Klikkaa kuvaa tai tästä, niin avautuu Lapsiperheiden syysesite 2019!

Ystävät yhdessä -lauluilta

Johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja, Lapset ja perheet
Varhaiskasvatuksen ohjaaja

Tykkään työstäni. Monenlaisessa saan olla mukana, on perhemessuja ja –brunsseja, pyhäkoulua, päiväkotien kanssa tehtävää yhteistyötä, tapahtumia, retkiä, leirejä. Jokainen päivä on ainutlaatuinen ja tärkeä. Viihdyn luonnossa ja mökillä. Varsinkin geokätköily vie monenlaisiin mielenkiintoisiin paikkoihin.

Motto: Perheiden parhaaksi, lasten kasvua tukien.

Toimistosihteeri, kasvatus

Toimistoani kutsutaan kasvatuksen hermokeskukseksi. :-) Hoidan kasvatuksen toimistotyöt ja minut tavoittaa parhaiten virka-aikana klo 8-16 välillä. Vapaa-aikani kuluu lasteni kanssa ja pilatesta harrastaen.

Tanja hoitaa myös nuorisotoimiston juoksevia asioita, ja häneen voi olla yhteyksissä kaikenlaisten kysymysten kanssa.

Varhaiskasvatuksen pappi: lapsi- ja perhetyö sekä parisuhdetyö

Lapsissa on tulevaisuus.

Jeesus sanoo: "Sallikaa lasten tulla minun luokseni, älkää estäkö heitä. Heidän kaltaistensa on Jumalan valtakunta."

Tässä työni tavoite ja haaste. Kohdata jokainen lapsi yksilönä ja pyrkiä itse kohti lapsen kaltaisuutta yhdessä perheen ja läheisten kanssa. Olen kahden säheltävän kultaisen noutajan iloinen omistaja.