lapsia seurakunnan kerhossa -tervetuloa mukaan lasten ja lapsiperheiden toimintaan

Lapsille ja lapsiperheille

Seurakunnan varhaiskasvatukseen kuuluu päiväkerhot, perhekerhot, kirkkomuskarit, koululaisten iltapäivätoiminta ja pyhäkoulut. Säännöllisen toiminnan lisäksi meillä on paljon erilaisia tapahtumia ympäri vuoden, kuten perhemessuja, muskarikirkkoja, illallisia kahdelle sekä 4-vuotiaiden syntymäpäiväjuhlia ja erilaisia tapahtumia mm. kirkonmäellä ja Sääksin leirikeskuksessa. Haluamme tarjota lapsille vahvat juuret ja kantavat siivet, antamalla lapsille kristillisiä arvoja lapsilähtöisen toiminnan kautta. Pidämme lasta arvokkaana ja toimimme vanhempien kanssa kasvatuskumppanuudessa.

Ajankohtaiset tapahtumat:

Tervetuloa kirkkoon

8.8.      Koulutielle siunaaminen klo 17.00 Hyvinkään kirkosssa
19.9.    Perhemessu klo 11.00, tarjoilua klo 9.30 alk.
3.10.    Mäkilähtö uuteen, Mikkelinpäivä klo 10.00 Hyvinkään kirkossa
6.11.    Pyhäinpäivän perhehartaus klo 16.00 Puolimatkan kappelissa
14.11.  Isänpäivä klo 10.00 Paavolan srk-kodissa
28.11.  1. Adventti klo 10.00, Hyvinkään kirkossa
21.12.  Tähtikirkko klo 18.00 Hyvinkään kirkossa

Muskarikirkko

Lauletaan, lorutellaan ja nautitaan ehtoollinen yhdessä pe 17.9., 15.10. ja 12.11. klo 10.00 Vanhassa kirkossa, Uudenmaankatu 13. Sopii perheen pienemmillekkin. Kesto n. 30 min, jonka jälkeen sivusalissa tarjolla kirkkososeet ja kahvit.

Koronarajoitusten johdosta muskarikirkko striimataan keväällä Facebookiin Hyvinkään seurakunnan lapset ja perheet sivulle sekä Lysti-Lammas - kanavalle Youtubeen, siihen asti kunnes saamme jälleen kokoontua yhteen. Striimatun muskarikirkon jälkeen on mahdollisuus tulla ehtoolliselle Vanhaan kirkkoon klo 10.30-11.30.

Tervetuloa!

Lisätiedot: anna-mari.tukeva@evl.fi, 040 559 6327

Äitien hemmottelupäivä Sääksissä

Tervetuloa pikkulapsiperheiden äitien hemmottelupäivään la 4.9. klo 10.00-19.00 Sääksin leirikeskukseen. Hyvää ruokaa ja rentoa yhdessäoloa, askartelua, saunomista, ulkoilua ym. Leirin hinta 15€. Ilmoittautuminen TÄSTÄ linkistä 23.8. mennessä.

Lisätiedot: nonna.kotkanen-koivu@evl.fi, 050 533 7312

Perheiden retkipäivä Sääksiin

Tervetuloa peheiden retkipäivään su 5.9. klo 10.00-16.00 Sääksin leirikeskukseen. Retken hinta: aik. 10€, lapset 3-12 v. 5€ ja alle 3 v. maksutta. Lounas, kahvi, makkarat ja mehut kuuluvat retken hintaan. Maksu paikan päällä käteisenä. Retkelle saavutaan omilla kyydeillä.
Ilmoittautumiset 27.8. mennessä TÄSTÄ linkistä.

Lisätiedot: terhi.makkonen@evl.fi, 040 779 7781

Kastepäivä

Onko lapsesi kaste vielä hoitamatta? Huolettaako järjestelyt? Hyvinkään seurakunta auttaa ja järjestää kastepäivän su 19.9. klo 12.00-16.00.
Ilmoittautumiset joko heti tai 12.9. mennessä TÄSTÄ linkistä.

Lisätiedot: merja.telsavaara@evl.fi, 040 356 9078

Kamalat äidit -vertaisryhmä

Kamalat äidit kokoontuu tiistaisin 17.8., 31.8., 14.9., 28.9., 12.10., 26.10., 9.11., 23.11., 7.12. ja 21.12. klo 17.00-18.30. Koitettua vertaistoimintaa. Kamalat äidit - vertaisryhmissä käsitellään vanhemmuuteen ja naisen elämään liittyviä teemoja. Ryhmässä äideillä on mahdollisuus kuulla toisia äitejä ja kertoa omista kokemuksistaan, saada tukea ja käytännön ideoita arkeen.

Ryhmään otetaan 10 äitiä. Ryhmä on suljettu, luottamuksellinen ja maksuton. Toivomme ryhmiin osallistuvilta sitoutumista ryhmän kokoontumisiin. Tarjolla pientä purtavaa. Ryhmän ohjaajina toimivat Hyvinkään seurakunnan varhaiskasvattajat Nonna Kotkanen-Koivu sekä Laura Kuiri.

Tervetuloa!

Lisätiedot: Nonna Kotkanen-Koivu, 050 533 7312, nonna.kotkanen-koivu@evl.fi

Klikkaa kuvaa tai tästä, niin avautuu Kasvatuksen syysesite 2021!

Odotusten kahvila

Ilmoittautuminen kastepäivään TÄSTÄ linkistä 12.9. mennessä.

Johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja, Lapset ja perheet
Varhaiskasvatuksen ohjaaja

Tykkään työstäni. Monenlaisessa saan olla mukana, on perhemessuja ja –brunsseja, pyhäkoulua, päiväkotien kanssa tehtävää yhteistyötä, tapahtumia, retkiä, leirejä. Jokainen päivä on ainutlaatuinen ja tärkeä. Viihdyn luonnossa ja mökillä. Varsinkin geokätköily vie monenlaisiin mielenkiintoisiin paikkoihin.

Motto: Perheiden parhaaksi, lasten kasvua tukien.

Toimistosihteeri, kasvatus

Toimistoani kutsutaan kasvatuksen hermokeskukseksi. :-) Hoidan kasvatuksen toimistotyöt ja minut tavoittaa parhaiten virka-aikana klo 8-16 välillä.

Tanja hoitaa myös nuorisotoimiston juoksevia asioita, ja häneen voi olla yhteyksissä kaikenlaisten kysymysten kanssa.

Varhaiskasvatuksen pappi: lapsi- ja perhetyö sekä parisuhdetyö

Lapsissa on tulevaisuus.

Jeesus sanoo: "Sallikaa lasten tulla minun luokseni, älkää estäkö heitä. Heidän kaltaistensa on Jumalan valtakunta."

Tässä työni tavoite ja haaste. Kohdata jokainen lapsi yksilönä ja pyrkiä itse kohti lapsen kaltaisuutta yhdessä perheen ja läheisten kanssa. Olen kahden säheltävän kultaisen noutajan iloinen omistaja.