MIkrofoni vaalealla taustalla

Saa laulaa!

Musiikki on Jumalan luomislahja, se on mukana lähes kaikessa seurakunnan toiminnassa. Musiikilla on tärkeä merkitys hengellisessä elämässä yhteyden luojana ja lohduttajana. Laulaen ja soittaen voimme myös ilmaista iloa tai surua sekä viedä evankeliumia eteenpäin.

Seurakunnan kanttorit ja musiikkityöntekijä musisoivat ja säestävät yhteistä laulua messuissa ja monissa seurakunnan tapahtumissa. Seurakunnassa on myös useita musiikkiryhmiä, jotka kokoavat yli sata laulajaa viikottain. Tutustu kuorotarjontaamme ja tule rohkeasti mukaan! Kirkkomuskareista löydät tietoa "Lapsille ja lapsiperheille" otsikon alta.

Kirkoissamme järjestetään myös lukuisia konsertteja, katso tapahtumakalenterista tulevat musiikkitilaisuudet!

Tilaa Kohti-messun musiikin uutiskirje

Ole hyvä ja täytä alla olevaan kenttään sähköpostiosoitteesi
liittyäksesi Kohti-messun musiikin uutiskirjeen tilaajaksi.

Konsertit

Konserttien viestintälomakkeet sekä mainosmateriaalit toimitetaan osoitteeseen konsertit.hyvinkaa@evl.fi.

Johtava kanttori

Olen musiikkityötä johtava kanttori, musiikkiväen esimies ja musiikkityön yhteyshenkilö. Työhöni kuuluu monenlaista organisointia, mutta myös musisointia. Tutkiskelen mielelläni ilmiöitä ja elämän ihmetyksiä. Mottoja kulkee matkassa monia, tässä muutama: "Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty", "Elämän tarkoitus on ikävän karkoitus" ja "Niin kuin päiväs, niin on voimas".

Musiikkityöntekijä

Laulunaperot, Muskarikirkot, Kouluyhteistyö, Kohti-messut

Olen musiikkityöntekijä ja toimin hyvin laaja-alaisesti yhteistyössä eri työmuotojen kanssa.

Mottoni on : Kaikki käy paitsi pienet kengät.

Motto: Laulu pidentää ikää!

Olen työskennellyt kanttorina Hyvinkään seurakunnassa vuodesta 2009. Työssäni soittaminen ja laulaminen ovat avainasemassa mutta toki siihen kuuluu myös paljon, paljon muuta. Työ on monipuolista, sosiaalista ja koko ajan on mahdollisuus oppia uutta. Erityisen iloinen olen siitä, että saan viedä evankeliumia eteenpäin musiikin keinoin. Intohimoni on laulaminen ja sen opettaminen. Vapaa-aikaani kuuluu myös lenkkeily kahden koirani kanssa.

Lapsikuorot, Nuorisokuoro

Olen kanttori ja työhöni kuuluu kuoronjohtoa, laulua sekä urkujen- ja pianonsoittoa mm. messuissa, häissä ja hautajaisissa. Johdan tällä hetkellä lapsi-ja nuorisokuoroja. Pidän työstäni ja koen olevani kutsumusammatissa. Lasten ja nuorten spontaanius ja aitous inspiroivat minua. Rakastan eläimiä, luontoa, musiikkia ja taidetta. Olen optimisti ja uskon hyvään. Jumala antaa meille tulevaisuuden ja toivon.

Motto: Jumalan kämmenellä ei kukaan ole turvaton