virsinumeroita

Musiikki

"Laulaen ja soittaen me ylistämme sinun suuria tekojasi"
(Ps. 21: 14).

Musiikin harjoittaminen perustuu Jumalan luomistekoon. Seurakunta laulaa siksi, että Jumala on hyvä.

Ihmisen ilo ja riemu, hätä, suru ja tuska, toivo, yhteys ja pyhän kokeminen löytävät musiikin kielessä herkimmän ja aidoimman ilmaisunsa.

Seurakunnan kuoroissa pääsevät laulamaan laulajat lapsista ikääntyneisiin.

Tervetuloa rohkeasti mukaan kuoroihin!

-----------------------------------------------------------------------------

Tämän internet-sivuston musiikin on tekijöiden ja musiikkikustantajien puolesta lisensioinut Teosto/NCB.

Johtava kanttori

Kirkkokuoro, Konserttiasiat

Mottoni: "Päivä vain ja hetki kerrallansa."  Olen musiikkityötä johtava kanttori ja musiikkityön yhteyshenkilö.

Musiikkityöntekijä

Tuomaskuoro, Muskarikirkot, Kouluyhteistyö

Olen musiikkityöntekijä ja toimin hyvin laaja-alaisesti yhteistyössä eri työmuotojen kanssa. Johdan Tuomaskuoroa ja bändiä.

Mottoni on : Kaikki käy paitsi pienet kengät.

Kuvastus, Neliapila, Kastepisarat

Motto: Laulu pidentää ikää!

Olen työskennellyt kanttorina Hyvinkään seurakunnassa vuodesta 2009. Työssäni soittaminen ja laulaminen ovat avainasemassa mutta toki siihen kuuluu myös paljon, paljon muuta. Erityisen ylpeä olen kolmesta musiikkiryhmästäni: johdan lauluryhmä Kastepisaroita, kehitysvammaisten Neliapila-kuoroa sekä nuorten ryhmä Kuvastusta. Työ on monipuolista, sosiaalista ja koko ajan on mahdollisuus oppia uutta. Erityisen iloinen olen siitä, että saan viedä evankeliumia eteenpäin musiikin keinoin. Intohimoni on laulaminen ja sen opettaminen. Vapaa-aikaani kuuluu myös lenkkeily kahden koirani kanssa.

Lapsikuorot, Nuorisokuoro

Olen kanttori ja työhöni kuuluu kuoronjohtoa, laulua sekä urkujen- ja pianonsoittoa mm. messuissa, häissä ja hautajaisissa. Johdan tällä hetkellä lapsi-ja nuorisokuoroja. Pidän työstäni ja koen olevani kutsumusammatissa. Lasten ja nuorten spontaanius ja aitous inspiroivat minua. Rakastan eläimiä, luontoa, musiikkia ja taidetta. Olen optimisti ja uskon hyvään. Jumala antaa meille tulevaisuuden ja toivon.

Motto: Jumalan kämmenellä ei kukaan ole turvaton