sydän hiekassa

Perheneuvonta

Perheasiain neuvottelukeskus on Hyvinkään ja Riihimäen seurakuntien ylläpitämä ja se tarjoaa keskusteluapua Hyvinkään, Riihimäen, Hausjärven ja Lopen asukkaille.

Elämä on matka, jonka kulkeminen voi olla joskus vaikeaa. Juuri nyt elämme varsin poikkeuksellista aikaa, johon liittyy paljon kysymyksiä, vähemmän vastauksia. Mutta jakamalla vaikeita asioita ja hetkiä, jaksaa paremmin.  Perheasiain neuvottelukeskus voi olla oikea paikka sinulle, jolla on vaikeuksia ihmissuhteissasi, parisuhteessasi, perheessäsi tai elämäntilanteessasi.

​​​​​​​​​​​​​​​​Päivystys/ajanvaraus  soittamalla numeroon 0408050390   Ma klo 9-11   sekä    To klo 9-11

VOIT MYÖS JÄTTÄÄ PÄIVYSTYSAJAN ULKOPUOLELLA YHTEYDENOTTOPYYNNÖN TEKSTIVIESTILLÄ  numeroon 0401813128 (ilmoitathan viestissä nimesi ja kotipaikkakuntasi)

Ajanvaraus sähköpostitse  ​​​​​​

- voit jättää yhteydenottopyynnön, varata aikaa tai kysyä parisuhdetta, perheen jaksamista tai muita mieltä askarruttavia asioista suojatussa osoitteessa  perheneuvonta.hyvinkaa@evl.fi ​​​​​​​(aikaa varatessasi ilmoitathan viestissä yhteystiedot:nimi, puhelinnumero ja kotipaikkakunta)

Välitämme, koska toivomme. Toivomme, koska se mahdollistaa huomisen.

Perheasian neuvottelukeskus:

Hyvinkään toimipisteen osoite
Oikokuja 2

Riihimäen toimipisteen osoite
Temppelikatu 9 B

Parisuhdeongelmissa ulkopuolinen keskusteluapu usein auttaa. Seurakunnissa erityisesti perheasiain neuvottelukeskukset tarjoavat apua.

Hae apua parisuhdeongelmiin

Johtava perheneuvoja

Perheneuvonta

Jos voisin estää yhtä sydäntä särkymästä
​​​​​​​En elä turhaan

​​​​​​​Jos helpotan yhden ihmiselämän tuskaa

​​​​​​​tai lievitän yhtä kipua

​​​​​​​tai autan pyörtyneen punarinnan

​​​​​​​takaisin pesäänsä

​​​​​​​En elä turhaan.

-Emily Dickinson

Perheneuvoja

Perheneuvonta

Minut tavoittaa perheasiain neuvottelukeskuksesta, osoitteesta Pappilankatu 14. Aloitin perheneuvojan virassa 2003. Harrastan elokuvia, teatteria, lukemista ja kävelylenkkejä mieluiten luonnon helmassa.

Motto: Asioilla on taipumus järjestyä

Vastaanottosihteeri, perheneuvonta

Perheneuvonta

Olen tullut perheneuvonnan vastaanottosihteeriksi 2009. Haasteellinen työ ansaitsee vastapainoksi vapaa-ajalla paljon luonnossa oleskelua, lenkkeilyä ja pyöräilyä. Vapaa-aika meneekin näiden harrastusten parissa.

Motto: Joskus pitää katsoa taaksepäin nähdäkseen tien eteenpäin