Perhosia ja ihmisen kasvot

Perheneuvonta

Hyvinkään ja Riihimäen seutukunnan yhteinen perheasiain neuvottelukeskus on osa kirkon perheneuvontaa ja palvelee seuraavien paikkakuntien asukkaita:

Hyvinkää, Riihimäki, Mäntsälä, Loppi, Hausjärvi

Kirkon perheneuvonta tarjoaa ammatillista keskusteluapua parisuhteen, perheen ja henkilökohtaisen elämän kysymyksissä. Perheneuvonnan asiakkaaksi voi hakeutua yksin, yhdessä kumppanin kanssa tai perheenä etnisestä taustasta ja seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta. Palvelut ovat maksuttomia, ja asiakkaaksi voi hakeutua, vaikka ei olisi evankelisluterilaisen kirkon jäsen. Asiakkaita palvellaan myös englanniksi. Perheneuvojilla ja vastaanottosihteereillä on ehdoton vaitiolovelvollisuus. Tarjoamme 1.9. alkaen lähivastaanottoaikoja ja tarvittaessa etäterapia-aikoja.

Family counselling in EnglishLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Neuvottelukeskuksessa kokoontuu myös erilaisia hoidollisia ryhmiä. Tarjoamme vapaaehtoista perheasioiden sovittelupalvelua osana Keusoten ja Kanta-Hämeen perheoikeudellista tiimiä. Perheneuvonnan työntekijät tarjoavat prosessimaista työnohjausta ja lyhyempiä konsultaatioita seurakunnan työntekijöille ja hoidollista työtä tekeville ammattilaisille.

Asiakkaaksi

• tekstiviesti nroon 040-1813128         (nimi, asuinpaikkakunta, s-postiosoite)
  • s-postia perheneuvonta.hyvinkaa@evl.fi                  (nimi, asuinpaikka, puh.nro)
  • päivystys, soita ma ja to klo 9-11 p. 040-805 0390

Välitämme, koska toivomme. Toivomme, koska se mahdollistaa huomisen.

Toimipaikat:

Hyvinkään toimipiste