Kaukasten juhlatalo

Kuvassa Kaukasten juhlatalo (Jokipadontie 6). Seurakunta järjestää siellä omia tilaisuuksiaan

Kaukasten aluetyö

Syksyn 2020 ohjelmaa:

Lauluseurat sunnuntaina 18.10 kello 15 Ahdenkallion kylätalo (Untolantie 77). Yhteislaulua, hartaus, kolehti ja kahvitarjoilu.

Messu sunnuntaina 15.11 kello 12 Kaukasten juhlatalo (Jokipadontie 6). Eläkkeellä olevan kirkkoteatteriohjaajan Jouni Laineen draama saarnana. Kahvitarjoilu.

Kaukasten aluetyön toimintaan kuuluvat Hyvinkään itäiset kylät: Ahdenkallio, Ylentola, Ridasjärvi, Kaukas, Myllykylä, Uusikylä ja Palopuro. Toimimme yhteistyössä kyläyhdistysten kanssa.

Alueella pidetään muutama ehtollismessu vuosittain Kaukasten juhlatalossa, Jokipadontie 6, 05510 Hyvinkää.

Alueilla järjestetään seuroja ja laulutilaisuuksia.
Kesällä järjestetään pihaseuroja.
Adventtiaikana lauletaan suosittuja Kauneimpia joululauluja alueen kylissä.

Aluepappi vierailee säännöllisesti Ridasjärvellä Oljamikodissa.
Alueneuvosto suunnittelee aluepapin kanssa alueiden toimintaa.

Kaukasten alueneuvosto  (2019-2020)

Puheenjohtaja Eija Koski-Sipilä, p.  0400 680 536 (Varajäsen Jussi Tilus)

Taisto Heimonen (Varajäsen Vilho Halmela)
Ulla Juva (Varajäsen Merja Juva)
Juhani Tuina (Varajäsen Kari Vierimaa)
Päivi Ahokas (Varajäsen Maire Kotala)
Matti Nummela (Varajäsen Tuula Tetri)
Anja Tetri (Varajäsen Hellä Parikka)
Anne Blomqvist, sihteeri, aluepappi, p. 040 588 8048, anne.blomqvist@evl.fi

Keväällä 2018 diakoniatyöntekijä Hannele Liesmäki (keskellä) lahjoitti kyläluudan kiertämään ja tuottamaan hyvää mieltä. Kuvassa  alueneuvoston puheenjohtaja Eija Koski-Sipilä ja kylän asukas Vilho Halmela.