lapsia seurakunnan kerhossa -tervetuloa mukaan lasten ja lapsiperheiden toimintaan

Lapsille ja lapsiperheille

Seurakunnan varhaiskasvatukseen kuuluu päiväkerhot, perhekerhot, kirkkomuskarit, koululaisten iltapäivätoiminta ja pyhäkoulut. Säännöllisen toiminnan lisäksi meillä on paljon erilaisia tapahtumia ympäri vuoden, kuten perhemessuja, muskarikirkkoja, illallisia kahdelle sekä 4-vuotiaiden syntymäpäiväjuhlia ja erilaisia tapahtumia mm. kirkonmäellä ja Sääksin leirikeskuksessa. Haluamme tarjota lapsille vahvat juuret ja kantavat siivet, antamalla lapsille kristillisiä arvoja lapsilähtöisen toiminnan kautta. Pidämme lasta arvokkaana ja toimimme vanhempien kanssa kasvatuskumppanuudessa.

Ajankohtaiset tapahtumat:

Perhemessut

19.1.   Vehkojan Srk-keskuksessa klo 11.00, perhebrunssi klo 9.30 alk.
15.3.   Vehkojan Srk-keskuksessa klo 11.00, perhebrunssi klo 9.30 alk.
5.4.     Hyvinkään kirkossa klo 10.00, palmusunnuntai
13.4.   Martin Srk-kodissa klo 15.00, pääsiäinen
10.5.   Paavolan Srk-keskuksessa klo 10.00, äitienpäivä
21.5.   Hyvinkään kirkossa klo 10.00, mäkilähtö kesään -tapahtuma

Lapsiparkki

Lapsiparkki torstaisin klo 16.30-18.30 Kirkonmäellä,
Hämeenkatu 16, alakerran kerhotila

Ilmoittautumiset maanantaisin klo 12-14 välisenä aikana,
040 708 5218. Peruutukset viim. edelliseen iltaan mennessä.

Maksuton!

Muskarikirkko

Muskarikirkko pe 13.12. (joulukirkko), 17.1.,14.2., 27.3. ja 15.5.  klo 10.00 Vanhassa kirkossa, Uudenmaankatu 13

Tervetuloa!

Lisätiedot: Anna-Mari Tukeva, 040 559 6327, anna-mari.tukeva@evl.fi

Perhekerhojen pikkujoulut

Perhekerhojen yhteisiä pikkujouluja vietetään ma 16.12. klo 9.00-13.00 Vehkojan srk-keskuksessa, Yli-Anttilantie 3.
Ohjelmassa: Piparkakkujen koristelua, Temppurata, Joululaulupaja, Joulusatuhuone, Jouluevankeliumi klo 10.30.
Tarjolla riisipuuroa klo 9.00-12.00.

Tervetuloa!

Illallinen kahdelle

Anna aikaa parisuhteelle... Illallinen kahdelle pe 7.2. klo 18.00-20.00 Ravintola Obelix. Illallinen ravintolassa on omakustanteinen. Lastenhoito Kirkonmäen kerhotilassa. Ilmoittautuminen alkaa sähköisesti ma 13.1. klo 8.00 TÄSTÄ linkistä. Ilmoittautuminen päättyy pe 31.1.

Lisätiedot: Terhi Makkonen, 040 779 7781, terhi.makkonen@evl.fi

Tulevia tapahtumia

15.12. Lasten kauneimmat joululaulut
22.12. Perheiden joulukirkko

Lapset leikkivät syksyn lehdillä

Klikkaa kuvaa tai tästä, niin avautuu Lapsiperheiden syysesite 2019!

Talvirieha su 126.1. klo 11-14 Sääksin leirikeskuksessa yhdessä Nurmijärven seurakunnan kanssa.

Johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja, Lapset ja perheet
Varhaiskasvatuksen ohjaaja

Tykkään työstäni. Monenlaisessa saan olla mukana, on perhemessuja ja –brunsseja, pyhäkoulua, päiväkotien kanssa tehtävää yhteistyötä, tapahtumia, retkiä, leirejä. Jokainen päivä on ainutlaatuinen ja tärkeä. Viihdyn luonnossa ja mökillä. Varsinkin geokätköily vie monenlaisiin mielenkiintoisiin paikkoihin.

Motto: Perheiden parhaaksi, lasten kasvua tukien.

Toimistosihteeri, kasvatus

Toimistoani kutsutaan kasvatuksen hermokeskukseksi. :-) Hoidan kasvatuksen toimistotyöt ja minut tavoittaa parhaiten virka-aikana klo 8-16 välillä. Vapaa-aikani kuluu lasteni kanssa ja pilatesta harrastaen.

Tanja hoitaa myös nuorisotoimiston juoksevia asioita, ja häneen voi olla yhteyksissä kaikenlaisten kysymysten kanssa.

Varhaiskasvatuksen pappi: lapsi- ja perhetyö sekä parisuhdetyö

Lapsissa on tulevaisuus.

Jeesus sanoo: "Sallikaa lasten tulla minun luokseni, älkää estäkö heitä. Heidän kaltaistensa on Jumalan valtakunta."

Tässä työni tavoite ja haaste. Kohdata jokainen lapsi yksilönä ja pyrkiä itse kohti lapsen kaltaisuutta yhdessä perheen ja läheisten kanssa. Olen kahden säheltävän kultaisen noutajan iloinen omistaja.