lapsia seurakunnan kerhossa -tervetuloa mukaan lasten ja lapsiperheiden toimintaan

Lapsille ja lapsiperheille

Seurakunnan varhaiskasvatukseen kuuluu päiväkerhot, perhekerhot, kirkkomuskarit, koululaisten iltapäivätoiminta ja pyhäkoulut. Säännöllisen toiminnan lisäksi meillä on paljon erilaisia tapahtumia ympäri vuoden, kuten perhemessuja, muskarikirkkoja, illallisia kahdelle sekä 4-vuotiaiden syntymäpäiväjuhlia ja erilaisia tapahtumia mm. kirkonmäellä ja Sääksin leirikeskuksessa. Haluamme tarjota lapsille vahvat juuret ja kantavat siivet, antamalla lapsille kristillisiä arvoja lapsilähtöisen toiminnan kautta. Pidämme lasta arvokkaana ja toimimme vanhempien kanssa kasvatuskumppanuudessa.

Ajankohtaiset tapahtumat:

Perhemessut

4.8.     Hyvinkään kirkossa klo 18.00 (ekaluokkalaisten siunaaminen)
15.9.   Vehkojan srk-keskuksessa klo 11.00, perhebrunssi klo 9.30 alk. (päiväkerholaisten siunaaminen)
29.9.   Hyvinkään kirkossa klo 10.. (Mikkelinpäivä)
2.11.   Puolimatkan kappelissa klo 16.00 (Pyhäinpäivän perhehartaus)
10.11. Paavolan srk-keskuksessa klo 10.00 (isänpäivä)
17.11. Vehkojan srk-keskuksessa klo 11.00, perhebrunssi klo 9.30 alk.
1.12.   Hyvinkään kirkossa klo 10.00 (1. Adventti)

Lapsiparkki

Lapsiparkki torstaisin klo 16.30-18.30 Kirkonmäellä
(Hämeenkatu 16, alakerran kerhotila).

Ilmoittautumiset maanantaisin klo 12-14 välisenä aikana,
040 708 5218. Peruutukset viim. edelliseen iltaan mennessä.

Lapsiparkki jatkuu elokuussa.

Kummin kaa superpesismatsiin

Loppukesä pistetään liikkeelle pesäpallotermein lentomerkillä, kun Hyvinkään seurakunta kutsuu kummeja kummilapsineen isännöimäänsä Hyvinkään Tahkon miesten superpesisotteluun Pihkalaan.

Kummipelipäivää vietetään 30.7., ja ennen kello 18 alkavaa Tahko–Sotkamon Jymy -peliä kummit ja kummilapset pääsevät yhdessä Tahkon junioripelaajien vetämille toimintapisteille, joilla saa kisailla leikkimielisesti oman kummin kanssa. Toimintapisteet ovat avoinna klo 16.30-17.30.

Pääsy superpesisotteluun on kummipeliin ilmoittautuneille kummi-kummilapsi-komboille ilmainen, ja pääsylippuun sisältyvät makkara ja mehu. Kummipelipäivä on tarkoitettu 0-17-vuotiaille lapsille ja heidän kummeilleen. Ilmoittautuminen alkaa to 13.6. klo 6.00 TÄSTÄ.  Ilmoittautuminen päättyy su 21.7.
Lisätietoja: terhi.makkonen(at)evl.fi tai heidi.kajander-maavuori(at)evl.fi.

Perheiden retkipäivä Sääksiin

Perheiden retkipäivä Sääksin leirikeskukseen 18.8. klo 10.00-16.00.
Ohjelmassa yhteistä tekemistä, askartelua, leikkejä, pelejä, hiljentymistä, saunomista.
Retken hinta aikuisilta 10 €, 3-12 -vuotiailta 5 €, alle 3 -vuotiaat maksutta. Lounas, kahvi, makkarat ja mehut sisältyvät retken hintaan.  Retkelle saavutaan omilla kyydeillä. Maksu peritään  paikanpäällä käteisenä.
Ilmoittautumiset 11.8. mennessä TÄSTÄ linkistä.

Muskarikirkko

Muskarikirkko pe 13.9. ja 11.10. klo 10.00 Vanhassa kirkossa (Uudenmaankatu 13) sekä 22.11. klo 10.00 Hyvinkään kirkossa (Hämeenkatu 16).

Lisätiedot: Anna-Mari Tukeva, 040 779 7781, anna-mari.tukeva@evl.fi

Illallinen kahdelle

Illallinen kahdelle pikkulapsiperheiden vanhemmille pe 20.9. klo 18.00-20.00 Ravintola Obelix. Ilmoittautuminen alkaa 1.8. TÄSTÄ linkistä, ilmoittautumiset 13.9. mennessä. Lastenhoito Kirkonmäen kerhotilassa.

Lisätiedot: Terhi Makkonen, 040 779 7781, terhi.makkonen@evl.fi

Kastepäivä

Onko lapsesi kaste vielä hoitamatta? Hyvinkään seurakunta järjestää kastepäivän su 29.9. klo 12.00-16.00.
Ilmoittautuminen 20.9. mennessä TÄSTÄ linkistä.

Lisätiedot: Merja Telsavaara, 040 356 9078, merja.telsavaara@evl.fi

Tulevia tapahtumia

22.11. Lapsen oikeuksien päivä Kirkonmäellä

Klikkaa kuvaa tai tästä, niin avautuu Lapsiperheiden syysesite 2019!

Kummin kaa

Johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja, Lapset ja perheet
Varhaiskasvatuksen ohjaaja

Tykkään työstäni. Monenlaisessa saan olla mukana, on perhemessuja ja –brunsseja, pyhäkoulua, päiväkotien kanssa tehtävää yhteistyötä, tapahtumia, retkiä, leirejä. Jokainen päivä on ainutlaatuinen ja tärkeä. Viihdyn luonnossa ja mökillä. Varsinkin geokätköily vie monenlaisiin mielenkiintoisiin paikkoihin.

Motto: Perheiden parhaaksi, lasten kasvua tukien.

Toimistosihteeri, kasvatus

Toimistoani kutsutaan kasvatuksen hermokeskukseksi. :-) Hoidan kasvatuksen toimistotyöt ja minut tavoittaa parhaiten virka-aikana klo 8-16 välillä. Vapaa-aikani kuluu lasteni kanssa ja pilatesta harrastaen.

Tanja hoitaa myös nuorisotoimiston juoksevia asioita, ja häneen voi olla yhteyksissä kaikenlaisten kysymysten kanssa.

Varhaiskasvatuksen pappi: lapsi- ja perhetyö sekä parisuhdetyö

Lapsissa on tulevaisuus.

Jeesus sanoo: "Sallikaa lasten tulla minun luokseni, älkää estäkö heitä. Heidän kaltaistensa on Jumalan valtakunta."

Tässä työni tavoite ja haaste. Kohdata jokainen lapsi yksilönä ja pyrkiä itse kohti lapsen kaltaisuutta yhdessä perheen ja läheisten kanssa. Olen kahden säheltävän kultaisen noutajan iloinen omistaja.