lapsia seurakunnan kerhossa -tervetuloa mukaan lasten ja lapsiperheiden toimintaan

Lapsille ja lapsiperheille

Seurakunnan varhaiskasvatukseen kuuluu päiväkerhot, perhekerhot, kirkkomuskarit, koululaisten iltapäivätoiminta ja pyhäkoulut. Säännöllisen toiminnan lisäksi meillä on paljon erilaisia tapahtumia ympäri vuoden, kuten perhemessuja, muskarikirkkoja, illallisia kahdelle sekä 4-vuotiaiden syntymäpäiväjuhlia ja erilaisia tapahtumia mm. kirkonmäellä ja Sääksin leirikeskuksessa. Haluamme tarjota lapsille vahvat juuret ja kantavat siivet, antamalla lapsille kristillisiä arvoja lapsilähtöisen toiminnan kautta. Pidämme lasta arvokkaana ja toimimme vanhempien kanssa kasvatuskumppanuudessa.

Ajankohtaiset tapahtumat:

Perhemessut

19.1.   Vehkojan Srk-keskuksessa klo 11.00, perhebrunssi klo 9.30 alk.
15.3.   Vehkojan Srk-keskuksessa klo 11.00, perhebrunssi klo 9.30 alk.
5.4.     Hyvinkään kirkossa klo 10.00, palmusunnuntai
13.4.   Martin Srk-kodissa klo 15.00, pääsiäinen
10.5.   Paavolan Srk-keskuksessa klo 10.00, äitienpäivä
21.5.   Hyvinkään kirkossa klo 10.00, mäkilähtö kesään -tapahtuma

Lapsiparkki

Lapsiparkki torstaisin klo 16.30-18.30 Kirkonmäellä,
Hämeenkatu 16, alakerran kerhotila

Ilmoittautumiset maanantaisin klo 12-14 välisenä aikana,
040 708 5218. Peruutukset viim. edelliseen iltaan mennessä.

Maksuton!

Muskarikirkko

Muskarikirkko pe 17.1.,14.2., 27.3. ja 15.5. klo 10.00 Vanhassa kirkossa, Uudenmaankatu 13

Tervetuloa!

Lisätiedot: Anna-Mari Tukeva, 040 559 6327, anna-mari.tukeva@evl.fi

Illallinen kahdelle

Anna aikaa parisuhteelle... Illallinen kahdelle pe 7.2. klo 18.00-20.00 Ravintola Obelix. Illallinen ravintolassa on omakustanteinen. Lastenhoito Kirkonmäen kerhotilassa. Ilmoittautuminen alkaa sähköisesti ma 13.1. klo 8.00 TÄSTÄ linkistä. Ilmoittautuminen päättyy pe 31.1.

Lisätiedot: Terhi Makkonen, 040 779 7781, terhi.makkonen@evl.fi

Talvitapahtuma

Talvitapahtuma to 13.2. klo 9-13 Perttulan urheilupuistossa, Vaiveronkatu 70.
Luistelua klo 10-12 (kypärät luistelijoille)
Makkaranpaistoa (omat makkarat mukaan, Srk tarjoaa mehut)
Hengellinen rastirata
Hiihtoa (sään salliessa)
Lumiukkojen etsintää
Pallon- ja saappaanheittoa
Liukurimäki, pulkkaralli (sään salliessa)

Tervetuloa!

4-vuotiaiden synttärit

4-vuotiaiden synttäreitä juhlitaan pe 27.3. klo 18.00 Vehkojan srk-keskuksessa, Yli-Anttilantie 3.
Ilmoittautumiset 20.3. mennessä TÄSTÄ linkistä.

Lisätiedot: Anna-Mari Tukeva, 040 559 6327, anna-mari.tukeva@evl.fi

Pikkulapsiperheiden äitien hemmottelupäivä
la 28.3. klo 10-19 Sääksin leirikeskuksessa

Hyvää ruokaa ja rentoa yhdessä oloa

Rentouttavaa venyttelyä, fysioterapeutti Jaana Karjalainen
Impro-esitys, kirkkoteatteriohjaaja Antti Sevanto
Makramee - koruaskartelua
Ulkoilua
Saunomista
Bussikuljetus Kirkonmäeltä lähtee klo 10.00 ja palaa Kirkonmäelle noin klo 19.00.

Leirin hinta 15 €, ilmoittautuminen sähköisesti alkaa 24.2. TÄSTÄ linkistä ja päättyy 18.3.

Lisätiedot: Eeva Nyberg, eeva-liisa.nyberg@evl.fi, 040 186 9183

Tulevia tapahtumia

23.2.   Laskiaisrieha
21.5.   Mäkilähtö kesään

Lapset leikkivät syksyn lehdillä

Klikkaa kuvaa tai tästä, niin avautuu Lapsiperheiden kevätesite 2020!

Johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja, Lapset ja perheet
Varhaiskasvatuksen ohjaaja

Tykkään työstäni. Monenlaisessa saan olla mukana, on perhemessuja ja –brunsseja, pyhäkoulua, päiväkotien kanssa tehtävää yhteistyötä, tapahtumia, retkiä, leirejä. Jokainen päivä on ainutlaatuinen ja tärkeä. Viihdyn luonnossa ja mökillä. Varsinkin geokätköily vie monenlaisiin mielenkiintoisiin paikkoihin.

Motto: Perheiden parhaaksi, lasten kasvua tukien.

Toimistosihteeri, kasvatus

Toimistoani kutsutaan kasvatuksen hermokeskukseksi. :-) Hoidan kasvatuksen toimistotyöt ja minut tavoittaa parhaiten virka-aikana klo 8-16 välillä. Vapaa-aikani kuluu lasteni kanssa ja pilatesta harrastaen.

Tanja hoitaa myös nuorisotoimiston juoksevia asioita, ja häneen voi olla yhteyksissä kaikenlaisten kysymysten kanssa.

Varhaiskasvatuksen pappi: lapsi- ja perhetyö sekä parisuhdetyö

Lapsissa on tulevaisuus.

Jeesus sanoo: "Sallikaa lasten tulla minun luokseni, älkää estäkö heitä. Heidän kaltaistensa on Jumalan valtakunta."

Tässä työni tavoite ja haaste. Kohdata jokainen lapsi yksilönä ja pyrkiä itse kohti lapsen kaltaisuutta yhdessä perheen ja läheisten kanssa. Olen kahden säheltävän kultaisen noutajan iloinen omistaja.