lapsia seurakunnan kerhossa -tervetuloa mukaan lasten ja lapsiperheiden toimintaan

Lapsille ja lapsiperheille

Seurakunnan varhaiskasvatukseen kuuluu päiväkerhot, perhekerhot, kirkkomuskarit, koululaisten iltapäivätoiminta ja pyhäkoulut. Säännöllisen toiminnan lisäksi meillä on paljon erilaisia tapahtumia ympäri vuoden, kuten perhemessuja, muskarikirkkoja, illallisia kahdelle sekä 4-vuotiaiden syntymäpäiväjuhlia ja erilaisia tapahtumia mm. kirkonmäellä ja Sääksin leirikeskuksessa. Haluamme tarjota lapsille vahvat juuret ja kantavat siivet, antamalla lapsille kristillisiä arvoja lapsilähtöisen toiminnan kautta. Pidämme lasta arvokkaana ja toimimme vanhempien kanssa kasvatuskumppanuudessa.

Ajankohtaiset tapahtumat:

Perhemessut

20.1.   Vehkojan srk-keskuksessa klo 11.00, perhebrunssi alk. klo 9.30
17.3.   Vehkojan srk-keskuksessa klo 11.00, perhebrunssi alk. klo 9.30
14.4.
Hyvinkään kirkossa klo 10.00 (palmusunnuntai)
22.4.   Martin seurakuntakeskuksessa klo 15.00 (2. pääsiäispäivä)
12.5.   Paavolan seurakuntakeskuksessa klo 10.00 (äitienpäivä)
19.5    Hyvinkään kirkossa klo 10.00 (Mäkilähtö kesään)

Lapsiparkki

Lapsiparkki torstaisin klo 16.30-18.30 Kirkonmäellä
(Hämeenkatu 16, alakerran kerhotila).
Huom! 18.4. ei ole lapsiparkkia! (kiirastorstai)

Ilmoittautumiset maanantaisin klo 12-14 välisenä aikana,
040 708 5218. Peruutukset viim. edelliseen iltaan mennessä.

Muskarikirkko

Muskarikirkko pe 17.5. klo 10.00 Vanhassa kirkossa (Uudenmaankatu 13).

Pikkulapsiperheiden ja päiväkotien pääsiäiskirkko pe 12.4. klo 10.15, Vanhassa kirkossa.

Lisätiedot: Anna-Mari Tukeva, 040 779 7781
anna-mari.tukeva@evl.fi

Perheiden retkipäivä Sääksissä
Perheiden retkipäivä Sääksin leirikeskuksessa su 28.4. klo 10.00-16.00. Ilmoittautumiset sähköisesti 20.4. mennessä TÄSTÄ linkistä.
Retken hinta: aikuiset 10€, lapset (3-12 v.) 5€ ja alle 3 v. maksutta. Lounas, kahvi, makkarat ja mehut sisältyvät hintaan. Maksu paikan päällä käteisenä. Retkelle saavutaan omilla kyydeillä.
Lisätiedot: Anna-Mari Tukeva, 040 779 7781, anna-mari.tukeva@evl.fi

Sirkusretki Sääksiin

Tervetuloa päiväkekerholaiset vanhempineen, perhekerholaiset, muskarilaiset, Pilttiporukka ja muutkin viettämään sirkusaiheista päivää Sääksiin koko perheen kanssa ma 27.5. klo 9.00-14.00  tai ke 29.5. klo 9.00-14.00. Päivän aikana on mahdollisuus ruokailuun. Sääksiin on bussikuljetus. Ilmoittautuminen TÄSTÄ linkistä 17.5. mennessä. Ilmoittautuminen aukeaa ma 29.4.
Ilmoitathan tulostasi vaikka tulisit omalla autolla etkä ruokailisi.
Tervetuloa viettämään iloista retkipäivää Sääksiin!

Koululaisten kesäkerho 3.-20.6
7-10 -vuotiaiden kesäkerhoilmoittautuminen alkaa 1.3. klo 8.00 TÄSTÄ linkistä. Ilmoittautuminen päättyy 19.5.  Kesäkerhot kokoontuvat klo 9-15.00 Martissa, Kirkonmäellä, Vehkojalla ja Paavolassa. Osallistumismaksu 100€ ajasta riippumatta, johon sisältyy ruoka, välipala, materiaalit, retket ja vakuutus kerhon aikana.

Lisätiedot: Tanja Uimonen, 040 528 7236, tanja.uimonen@evl.fi

Tulevia tapahtumia

19.5. Mäkilähtö kesään Kirkonmäellä klo 10-14.00

Klikkaa kuvaa tai tästä, niin avautuu Lapsiperheiden kevätesite 2019!

Johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja, Lapset ja perheet
Varhaiskasvatuksen ohjaaja

Tykkään työstäni. Monenlaisessa saan olla mukana, on perhemessuja ja –brunsseja, pyhäkoulua, päiväkotien kanssa tehtävää yhteistyötä, tapahtumia, retkiä, leirejä. Jokainen päivä on ainutlaatuinen ja tärkeä. Viihdyn luonnossa ja mökillä. Varsinkin geokätköily vie monenlaisiin mielenkiintoisiin paikkoihin.

Motto: Perheiden parhaaksi, lasten kasvua tukien.

Toimistosihteeri, kasvatus

Toimistoani kutsutaan kasvatuksen hermokeskukseksi. :-) Hoidan kasvatuksen toimistotyöt ja minut tavoittaa parhaiten virka-aikana klo 8-16 välillä. Vapaa-aikani kuluu lasteni kanssa ja pilatesta harrastaen.

Tanja hoitaa myös nuorisotoimiston juoksevia asioita, ja häneen voi olla yhteyksissä kaikenlaisten kysymysten kanssa.

Varhaiskasvatuksen pappi: lapsi- ja perhetyö sekä parisuhdetyö

Lapsissa on tulevaisuus.

Jeesus sanoo: "Sallikaa lasten tulla minun luokseni, älkää estäkö heitä. Heidän kaltaistensa on Jumalan valtakunta."

Tässä työni tavoite ja haaste. Kohdata jokainen lapsi yksilönä ja pyrkiä itse kohti lapsen kaltaisuutta yhdessä perheen ja läheisten kanssa. Olen kahden säheltävän kultaisen noutajan iloinen omistaja.