Vehkojan seurakuntakeskus

Yli-Anttilantie 3, 05830 Hyvinkää

Vehkojan seurakuntakeskus

Katso panoraamakuvina

Klikkaamalla panoraamakuvassa vasemmalla ylhäällä olevaa valikkoa,
pääset katsomaan kuvia myös sisätiloista.

Vehkojan aluetyö toimii Hyvinkään länsiosassa Vehkojan alueella, jossa on 4000 asukasta. Toiminnan keskipisteenä on vuonna 1981 valmistunut Vehkojan seurakuntakeskus.

Seurakuntakeskuksessa tapahtuu viikolla ja viikonloppuna runsaasti. Lasten päiväkerhot, kaikille avoin Torstaitovi, seurakuntaseniorit ja erilaiset liikunta- ja harrasteryhmät toimivat seurakuntakeskuksen tiloissa.

Vehkojalla pidetään jumalanpalvelus kuukauden 1. ja 3. sunnuntaina ja lisäksi järjestetään erilaisia konsertteja ja yleisötilaisuuksia.

Seurakuntakeskuksen kirkkotilassa voidaan järjestää myös vihkimisiä ja kasteita ja keskuksen muita tiloja voi vuokrata erilaisiin juhlatilaisuuksiin.

Vehkojan alueen toimintaa suunnittelee Vehkojan alueneuvosto, jonka puheenjohtajana toimii Anita Myllymäki ja sihteerinä aluepappi Esa Kokko.

Lastenhoitohuone
Wi-Fi