Isoskoulutus Hyvinkään seurakunnassa

Isoskoulutus on avointa kaikille rippikoulun käyneille. Hyvinkään seurakunnan isoskoulutus on kaksivuotinen ja antaa mahdollisuuden toimia isosena rippikouluissa ja lastenleireillä, kerhonohjaajana 7-14 vuotiaille tytöille ja pojille, sekä pyhäkouluopettajana pääasiassa alle kouluikäisille lapsille.

Isoskoulutuskerrat

Kauden 2018-2019 isoskoulutuskerrat ovat

9.9. isko kirkolla

7.10. isko kirkolla

9.-11.11. leiri Ilkon kurssikeskuksessa, Kangasalla.

9.12. isko kirkolla

13.1. isko kirkolla

YV-keräys:

1. vuoden isoset osallistuvat keräykseen joko 4.2. tai 5.2. klo 16.30 alkaen. Lyhyen keräysinfon jälkeen lähdetään pareittain tai pienissä ryhmissä lähiseudun kauppoihin keräyslippaan kanssa.

2. vuoden isoset varaavat itse oman keräysvuoronsa diakoniatyöntekijä Kaisa Laaksolta (040 755 9364). Kaisa ottaa varauksia vastaan tiistaina 29.1.klo 16-21. ja keskiviikkona 30.1. klo 18-21

Lisätietoja keräykseen liittyen Anssilta tai Veeralta!

15.-17.3. leiri Urhatun kurssikeskuksessa, Nokialla

huhtikuun iskokerrat: ensimmäisen vuoden isosilla mahdollisesti IsoRontti -tapahtuma Mäntsälässä 6.4. ja kakkosvuoden isosilla arki-ilta kirkonmäellä (lisätietoja myöhemmin)

26.5. isosten tehtäväänsiunaaminen, kakkukahvit ja kakkosvuoden isosten todistusten jako kirkolla

Iskon pelisäännöt:

Ole ajoissa paikalla. Kirkonmäellä olevat sunnuntaikerrat aloitamme osallistumalla jumalanpalvelukseen klo 10. Päivä päättyy aina viimeistään klo 15.

Leireistä ja muista erityisiskokerroista ilmoittelemme vielä erikseen. Pidä itse itsesi ajantasalla ja seuraa ilmoittelua betsku.net:ssä.

Iskokortti jätetään kirkkoon tullessa iskokorttilaatikkoon. Kortin saa takaisin päivän päätteeksi. Keväällä kortit palautetaan isoshakujen yhteydessä tai viimeistään n. viikko ennen isosten tehtäväänsiunaamista. Iskokortin saa ensimmäisellä iskokerralla tai sen jälkeen iskokerroilla tai Betskusta viikkotoiminnan yhteydessä.

Jos joudut olemaan poissa jostakin iskokerrasta, korvataan se käymällä yksi nuortenilta ja yksi raamis. Yhteisvastuukeräyskertaan käy vain osallistuminen yhteisvastuukeräykseen. Leiri korvataan osallistumalla kahteen nuorteniltaan ja kahteen raamikseen.

Jotta saat vuosikurssisi suoritettua, saa isoskoulutuskerroista puuttua kokonaan 1-2 kertaa ja korvaavilla saa olla tehtynä 1-4 kertaa. Kokonaan puuttuvien ja korvaavilla tehtyjen määrä saa olla kuitenkin korkeintaan 4.

WhatsApp -ryhmät

Isoskoulutukseen liittyvistä asioista informoidaan iskon whatsapp -ryhmissä. Uudet ryhmät luodaan syksyllä ensimmäisen iskokerran jälkeen. Halusta liittyä iskon whatsapp -ryhmään kysytään ilmoittautumislomakkeella tai jos sinua ei ole lisätty ryhmään, laita Veeralle (0408276156) tai Anssille (0408269780) viesti, jossa kerrot nimesi ja sen, kumpaan iskoryhmään (isko 1 vai isko 2) haluat liittyä, niin lisäämme sinut sinne.

Jos on kysyttävää, ota yhteyttä Anssiin tai Veeraan