Isoskoulutus Hyvinkään seurakunnassa

Isoskoulutus on avointa kaikille rippikoulun käyneille. Hyvinkään seurakunnan isoskoulutus on kaksivuotinen ja antaa mahdollisuuden toimia isosena rippikouluissa ja lastenleireillä, kerhonohjaajana 7-14 vuotiaille tytöille ja pojille, sekä pyhäkouluopettajana pääasiassa alle kouluikäisille lapsille.

Ilmoittaudu isoskoulutukseen tästä!

Isoskoulutus alkaa 1.9. Viimeistään siellä saat tarkemmat tiedot siitä, miten ja missä isoskoulutus jatkossa toteutuu. Voit kuitenkin jo henkisesti varautua siihen, että kerran kuussa kokoonnutaan ja sen lisäksi pääset mukaan suunnittelemaan, valmistelemaan ja toteuttamaan seurakunnan nuorten toimintaa, mm. nuorten iltoja ja nuorten messuja.

Ainakin seuraavat on jo tiedossa:

13.-15.9. Isoskoulutusleiri Puhjonrannan kurssikeskuksessa. Huomaathan, että isoskoulutusleiri on jo 13.-15.9. Sinne ilmoittautuminen alkaa 1.8. ja päättyy 1.9. Isoskoulutusleirille ilmoittautuminen tästä klikkaamalla!

Helmikuussa osallistuminen Yhteisvastuu-keräykseen.

Maaliskuu 2020 Kevään isoskoulutusleiri

24.5. Isosten tehtäväänsiunaaminen ja kakkosvuoden isosten todistusten jako.

Iskon pelisäännöt:

Ole ajoissa paikalla. Kirkonmäellä olevat sunnuntaikerrat aloitamme osallistumalla jumalanpalvelukseen klo 10. Päivä päättyy aina viimeistään klo 15.

Leireistä ja muista erityisiskokerroista ilmoittelemme vielä erikseen. Pidä itse itsesi ajantasalla ja seuraa ilmoittelua betsku.net:ssä.

Iskokortti jätetään kirkkoon tullessa iskokorttilaatikkoon. Kortin saa takaisin päivän päätteeksi. Keväällä kortit palautetaan isoshakujen yhteydessä tai viimeistään n. viikko ennen isosten tehtäväänsiunaamista. Iskokortin saa ensimmäisellä iskokerralla tai sen jälkeen iskokerroilla tai Betskusta viikkotoiminnan yhteydessä.

Jos joudut olemaan poissa jostakin iskokerrasta, korvataan se käymällä yksi nuortenilta ja yksi raamis. Yhteisvastuukeräyskertaan käy vain osallistuminen yhteisvastuukeräykseen. Leiri korvataan osallistumalla kahteen nuorteniltaan ja kahteen raamikseen.

Jotta saat vuosikurssisi suoritettua, saa isoskoulutuskerroista puuttua kokonaan 1-2 kertaa ja korvaavilla saa olla tehtynä 1-4 kertaa. Kokonaan puuttuvien ja korvaavilla tehtyjen määrä saa olla kuitenkin korkeintaan 4.

WhatsApp -ryhmät

Isoskoulutukseen liittyvistä asioista informoidaan iskon whatsapp -ryhmissä. Uudet ryhmät luodaan syksyllä ensimmäisen iskokerran jälkeen. Halusta liittyä iskon whatsapp -ryhmään kysytään ilmoittautumislomakkeella tai jos sinua ei ole lisätty ryhmään, laita Veeralle (0408276156) tai Anssille (0408269780) viesti, jossa kerrot nimesi ja sen, kumpaan iskoryhmään (isko 1 vai isko 2) haluat liittyä, niin lisäämme sinut sinne.

Jos on kysyttävää, ota yhteyttä Anssiin tai Veeraan