Nalle kirkossa

Pyhäkoulut

Ohjaajaksi pyhäkouluun?

Olisitko kiinnostunut ohjaamaan pyhäkoulua yksin tai parin kanssa?
Tule rohkeasti mukaan toimintaamme. Annamme koulutusta ja tukea - yksin ei tarvitse olla. Pääsyvaatimuksena on kirkon jäsenyys ja halu toimia lasten parissa seurakunnassa.
Ota yhteyttä:  varhaiskasvatuksen ohjaaja Anna-Mari Tukevaan, puh. 040 559 6327, anna-mari.tukeva@evl.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Pyhäkoulut

PerhePyhis kokoontuu kerran kuukaudessa Pappilassa (Pappilankatu 14) klo 17.30-19.00. Ohjelmassa on pyhäkouluhetki, laulua, leikkiä ja iltapalaa.

Tuomas -messuissa Hyvinkään kirkossa sunnuntaisin klo 17 on myös Pyhäkoulu. Tuomas -messut ovat 12.9., 24.10., 21.11. sekä 9.1. Tervetuloa mukaan!

Lapset voivat liittyä Kirjepyhäkouluun, jossa kirjeen saa kotiin lapsen nimellä. Kirje tulee noin 8 kertaa vuodessa. Kirjepyhäkouluun pääsee mukaan ilmoittamalla lapsen nimen, iän ja osoitteen Anskulle, anna-mari.tukeva@evl.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Lastenkirkon Tuuli

Varhaiskasvatuksen ohjaaja

Tykkään työstäni. Monenlaisessa saan olla mukana, on perhemessuja ja –brunsseja, pyhäkoulua, päiväkotien kanssa tehtävää yhteistyötä, tapahtumia, retkiä, leirejä. Jokainen päivä on ainutlaatuinen ja tärkeä. Viihdyn luonnossa ja mökillä. Varsinkin geokätköily vie monenlaisiin mielenkiintoisiin paikkoihin.

Motto: Perheiden parhaaksi, lasten kasvua tukien.