Nalle kirkossa

Pyhäkoulut

Ohjaajaksi pyhäkouluun?

Olisitko kiinnostunut ohjaamaan pyhäkoulua yksin tai parin kanssa?
Tule rohkeasti mukaan toimintaamme. Annamme koulutusta ja tukea - yksin ei tarvitse olla. Pääsyvaatimuksena on kirkon jäsenyys ja halu toimia lasten parissa seurakunnassa.
Ota yhteyttä:  varhaiskasvatuksen ohjaaja Anna-Mari Tukevaan, puh. 040 559 6327, anna-mari.tukeva@evl.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä

 

Pyhäkoulut

PerhePyhis kokoontuu kerran kuukaudessa torstaisin 12.1., 9.2., 9.3., 13.4. ja 11.5.  klo 17.30-19.30. Seurakuntakeskuksen alakerrassa, Hämeenkatu 16. Ohjelmassa on pyhäkouluhetki, laulua, leikkiä ja iltapalaa.

Tuomas -messuissa Vanhassa kirkossa sunnuntaisin klo 17.00 on myös Pyhäkoulu. Tuomas -messut ovat 29.1., 12.2., 12.3., 9.4. ja 14.5.
Tervetuloa mukaan!

Lapset voivat liittyä Kirjepyhäkouluun, jossa kirjeen saa kotiin lapsen nimellä. Kirje tulee noin 8 kertaa vuodessa. Kirjepyhäkouluun pääsee mukaan ilmoittamalla lapsen nimen, iän ja osoitteen Anskulle, anna-mari.tukeva@evl.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä 

 

Pyhäkoululaisten perheretki

Pyhäkoululaisten perheretki Sääksin leirikeskuksessa, Sääksjärventie 146, su 28.5. klo 15-18.
Ohjelmassa pyhäkoulu, saunomista ja uimista. Mukavaa yhdessäoloa ja nyyttäripöydän antimia sekä makkaraa kodalla. Tullaan omilla kyydeillä.

Ilmoittautuminen Anskulle lähempänä ajankohtaa. anna-mari.tukeva@evl.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä , puh. 040 559 6327.

 

 

Lastenkirkon Tuuli

Ota yhteyttä

Varhaiskasvatuksen ohjaaja

Tykkään työstäni. Monenlaisessa saan olla mukana, on perhemessuja ja –brunsseja, pyhäkoulua, päiväkotien kanssa tehtävää yhteistyötä, tapahtumia, retkiä, leirejä. Jokainen päivä on ainutlaatuinen ja tärkeä. Viihdyn luonnossa ja mökillä. Varsinkin geokätköily vie monenlaisiin mielenkiintoisiin paikkoihin.

 

Motto: Perheiden parhaaksi, lasten kasvua tukien.