Nalle kirkossa

Pyhäkoulut

Tervetuloa pyhäkouluun!

Pyhäkoulussa  hiljennymme, leikimme, askartelemme, laulamme!

Hyvinkään kirkossa sunnuntaisin klo 10 messun saarnan aikana.

Myös kerran kuussa järjestettävissä Kohti-illoissa Hyvinkään kirkossa on pyhäkoulu (sunnuntaisin klo 17.00). 26.5., 8.9., 13.10, 24.11 ja 19.1.

Pyhäkoulua voi myös käydä kirjeen muodossa. Kirjepyhäkoululaisille lähetetään pyhäkoulukirje 6 kertaa vuodessa.

Kirjepyhäkouluun ilmoittautuminen: varhaiskasvatuksen ohjaaja Anna-Mari Tukeva, anna-mari.tukeva@evl.fi tai puh. 040 559 6327.

Pyhäkoululaisten kesäretki

Pyhäkoululaisten kesäretki su 2.6. klo 15-18.00 Sääksin leirikeskuksessa. Ohjelmassa pyhäkoulu, nyyttärit, saunomista ja mukavaa yhdessäoloa. Tuo tulessasi syötävää yhteiseen nyyttäripöytään. Seurakunta tarjoaa makkarat ja mehut nuotiolla!
Kaikki tulevat omilla kyydeillä! Os. Sääksjärventie 146, 05200 Hyvinkää.
Lisätiedot: anna-mari.tukeva@evl.fi, puh. 040 779 7781

Haluatko pyhäkoulunohjaajaksi?

Pyhäkoulu on lasten jumalanpalvelus ja se toteuttaa kirkon kasteopetustehtävää. Pyhäkoulua pitävät seurakunnan valtuuttamat vapaaehtoiset pyhäkoulunohjaajat. Pyhäkoulunohjaaja saa työhönsä koulutusta, henkilökohtaista ohjausta ja tukea.
Jos olet kiinnostunut kristillisestä kasvatustyöstä ja haluaisit pyhäkoulunohjaajaksi, ota yhteyttä:  varhaiskasvatuksen ohjaaja Anna-Mari Tukeva, puh. 040 559 6327, anna-mari.tukeva@evl.fi

Lastenkirkon Tuuli

Varhaiskasvatuksen ohjaaja

Tykkään työstäni. Monenlaisessa saan olla mukana, on perhemessuja ja –brunsseja, pyhäkoulua, päiväkotien kanssa tehtävää yhteistyötä, tapahtumia, retkiä, leirejä. Jokainen päivä on ainutlaatuinen ja tärkeä. Viihdyn luonnossa ja mökillä. Varsinkin geokätköily vie monenlaisiin mielenkiintoisiin paikkoihin.

Motto: Perheiden parhaaksi, lasten kasvua tukien.